- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dávid9408
csendes tag
Szerintem ez hibás mag mert hiába állítgatom a feszt nem jut el csak addig amit írtam!
-
Dávid9408
csendes tag
válasz
roberto888 #6357 üzenetére
Semmi ugyanaz mikor előjön a windows logo elkezdene tőlteni befagy!
-
Dávid9408
csendes tag
válasz
roberto888 #6355 üzenetére
Feszt állítottam de nincs eredmény!
-
Dávid9408
csendes tag
Hali!
Volna egy gondom kezdő vagyok és segítséget kérnék, volna nekem egy asrock m3a ucc lap és egy Athlon 2 X3 455-ös proci nos mikor bekapcsolom a biosba ezt az ucc dolgot akkor a biosba azt írja hogy phenom 2 x4 B55 a windows betöltésnél vagy lefagy vagy ujraindul de elég meleg amúgy be se tölt a rendszer és 41-42C lehet az a gond vagy valamit állítanom kéne vagy hibás a 4ik mag?4 GB ddr3 dual channel-el fut a gép és win 7 x64 van rajta!Amit adtak gyárilag a procihoz hűtőt azzal használom és azért kérdem nem e a hűtő lesz a gond mert sokszor tovább jutna de ujraindul az egész!
-
Dávid9408
csendes tag
Üdv én érdeklődnék hogy Amd Athlon 2 x2 240-es vagy 250-es-nél lehet magfeloldást csinálni lapom megvan hozzá asrock m3a ucc gyors segítség kéne mert holnap reggel mennék procit venni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest