- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
zsole84 #3063 üzenetére
Nemtudom én aqua ba vettem és simán kitudtam oldani a 2. magot. Most is megy, a gond inkább az hogyha levan tiltva miért?! van letiltva. Ez fontosabb. Van ahol csak úgy, van ahol hiba miatt. Mondjuk ha jól tudom a mag akkor működik jól ha oldás után a rendszer elindul és fel is áll, bejön a win. Azért nem árt egy tesztet rá küldeni ha ez megvan.
-
BogyóBP
addikt
Közben kitöltöttem az adatlapomat!
Darálow: A kémények viszont azért füstölnek mert minden lakásban fő az egészség nem?
-
BogyóBP
addikt
válasz
darál0w #2994 üzenetére
Jelenleg csak annyi hogy a sok szerelés miatt megsérült az egyik sata kábel és UDMA CRC ERROR Count ot nyomott a SMART ba a winyonál. Remélem a wincsi ettől még jó , kicseréltem a kábelt rátettem egy HD sentinelt, 100% 100% volt csak a HD tune látott benne ilyent.
Más gond egyenlőre nincs, jó kis cucc ez. Megnézted az alaplapot? mi a véleményed róla tuning szempontból? meg amúgy is
-
-
BogyóBP
addikt
válasz
darál0w #2984 üzenetére
a HT csak 1600..2000 helyett és az 1600mhz es ramok is csak 1333mhz en mennek. A gépkönyv azt irja hogy a ram 1600mhz csak OC üzemmodba tud menni. (Supports DDR3 1800(OC)/1600(OC)/1333/1066/800 non-ECC, un-buffered memory). Most akkor mi a helyzet?
Feltételezem hogy akkor az FSB is a ram frekvencia miatt áll vissza 1600 ra? Mit állitsak akkor most be?
-
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
válasz
darál0w #2975 üzenetére
Szia, nem mondtál hülyeséget a CnQ val de kiprobáltam és nem volt semmi változás most visszatettem a tegnap bevált értékeket, cpu 1,350V HT2000 ramok 800mhz itt maradt a fesz. TEgnap így ment majdnem 40 percet az everest és a VID rublika absz sima volt, egy egyenes vonal. Prime 95 30 perc futás után kapcsoltam ki, miután 1 blokk teszt lefutott hiba nélkül.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok kicsit félve merek irni mert nemtudom mennyire vág témába a dolog. Adott egy AMD 760 as chipsettel szerelt AM3 as arock alaplap benne egy Sempron 140 ami gond nélkül kioldódott Athlon II X4400e re. Namost mikor bekapcsoltam a gépet minden auton volt és a CPU 1,04V ot kapott, így a HT 1000mhz volt és az amúgy 800mhz es ramom is csak 667 en futott. Sok turkálás és olvasgatás után rájöttem hogy az 1V ennek a procinak nevetségesen kevés ezért beléptem a biosba és az auto értéket manual ra állitottam és ráraktam 1,4V ra, természetesen ekkor HT link speed választási lehetőség is aktiválodott és kitudtam választani az amúgy 1600 helyett a 2000 et. Nagyon megörültem mert gondoltam akkor így már menni fog a dolog, elinditottam és valoban 2000 et irt a cpu-z HT sebességre. a ramok 667 en maradtak, gondoltam azt is átrakom manualra hamár van ilyen opció és lám csoda ott is engedte a 800mhz re tenni az 1600mhz es ramjaimat 1.5V on. Gép bekapcs beboot 15 percnyi aida stabilitás és 30 perc prime95 blend teszt után eddig minden oké. CPU 51 fokos masszivan a teszt alatt stock hűtővel. Remélem ez így is marad, amúgy nem értem mért volt a alulfeszültségezve auto modban a hardver..
VAgy csak én vagyok a hülye??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged