- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosvagyok
csendes tag
válasz
Motaba78 #19014 üzenetére
Alles zusammen. Igazándiból annyira nem vagyok amatőr
olyan vga-m nem is volt amire ne ment volna legalább egy de most ezzel a konfiggal konkértan szopórolleren vagyok, azóta sem sikerült megoldani...max annyira tudok gondolni hogy elvileg csak fm2+-os proci támogatja a pci-e 3.0-át és valamiért fm2-es procival nem hajlanó kezelni vagy kuka a lap.
-
válasz
Motaba78 #18719 üzenetére
Egyetértek. Nálam is van egy SSD az A8-7600 alatt (2x4 GB itt is), egyáltalán nem érzem kevésnek hétköznapokban. Skyrim a legterhelőbb, amit kap, számomra élvezhetően futtatja 1080p-n, így erősebb sem kell igazából. De az már most esélyes, hogy 2017-ben be leszek sózva egy Zen alapú APU-ra.
-
válasz
Motaba78 #18712 üzenetére
Kb ennyit jelent:
Búcsúból megkapták a Radeon Software-t a régebbi Radeonok is
"A kiöregedett TeraScale 2, ismertebb nevükön VLIW4 és VLIW5 architektúrát az AMD immáron hivatalosan is a háttérbe szorította, azaz elkezdődött a legacy terméktámogatási fázis, amikor már csak a kritikus hibákra érkeznek frissítések. Ez a változás meglehetősen sok hardvert érint, mivel a Radeon HD 5000 és 6000 sorozat mellett búcsúzik a Brazos platform, illetve a Llano, a Trinity és a Richland APU-k IGP-je is, illetve az OEM-eknek szánt Radeon HD 7600 és 8400 sorozat alatti termékskála."Szóval ami eddig ment, az eztán is menni fog velük.
-
válasz
Motaba78 #18710 üzenetére
Szia!
A több monitoros dolgot nem tudom sajnos.
Hogy érdemes e pénzt áldozni, szerintem igen. Csak már nem Richlandbe, hanem Kaveribe vagy Godavariba. Az A10-6700 teljesítményét hozza kb egy A8-7600, IGP-ben erősebb is, szintén 65W TDP, de konfigurálható 45W-ra is. Kaveri/Godavari topik erre felé.
Trinity/Richland ellen szól, hogy most kerültek legacy státuszba az IGP architektúrája miatt, szóval talán jobb választás egy FM2+ APU. De ha megvan már az A10-6700, akkor bőven jó lesz az is, jó kis kiegyensúlyozott proci.
Még annyi, hogy 2016-ban jön az AM4 foglalat, bele pedig a Kaveri/Godavari utódja, valamilyen Carrizo reinkarnáció desktopra, legmagasabb TDP-jű proci 65W TDP-s lesz. Ebbe a foglalatba pedig elvileg bele fog menni még a következő, Zen alapú termékvonal. Szóval ha tudsz várni, a Bristol Ridge-t (~Carrizo on desktop) érdemes lehet megfontolni.
BÚÉK!
-
válasz
Motaba78 #15643 üzenetére
Szív az.
(#15645) atti_2010
Na, az ilyen szintű szőrszálhasogatásokba én már nem megyek bele, sry.Bőven elég nekem az a két venti; majd ha brutál CF-rendszeren töröm a fejem, akkor elgondolkodok rajta, de később is max. egy R7-270 kerülhet bele. Most egy HD7750-es volt benne, amíg ki nem vettem, de hátul végig hideg levegőt fújt a táp is, meg a SWIF2 is - akkor meg minek parázzak fölöslegesen?
De most nem is ez a lényeg, hanem a deszka. Házcseréről szó nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest