- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
stul87 #12137 üzenetére
Tipikus magyar hozzáállás vagy sem..amivel megvagy elégedve nem cseréled +10fps-ért..főleg úgy ha bőven a játszható szinten vagy 3-4játéknál..ami miatt max elgondolkodnál rajta mert azt mondja vki h jobb lesz....
Én anno azért nemcseréltem 7re mert az X-fi hangkarim annak ellenére h ottvolt a win7 embléma megse nyekkent 7alatt..így elkellett adjam...utánna jött a 4magos proci+ a 8gb ram..mivel 32es-xp nemlátta muszály voltam váltani...
Mondjuk hozzáteszem megérte!
Ha most "feljebb" váltanék..os tekintetében csak SSD-vel tenném...lassan tényleg létszükség lesz hogy arról fusson a rendszer...de amíg kilehet húzni nemváltok, bár örök álom marad anyagi tekintetbe a "jóár".
Nekem fontos a nagy tár és ez dönti a mérleget még a hdd-javára.
Ez az SSD-ben még nincs meg..csak a magas ár..
Jövőre sztem jólesz annyira az ára egy 256osnak h megérje vegyem. -
Leslie67
tag
válasz
stul87 #11720 üzenetére
Én is csak nyűglődöm az A10 6800K-val. Egy egyszerű Z8Games CrossFire játéknál 30 fps fölé nem tud menni. Ez pontosságot és gyorsaságot igénylő reflex játék és így játszhatatlan. Múlt hét óta csak nyűglődöm vele. Ennyi nyavajám az Intelekkel sosem volt. Filmet sem tudok rajta nézni. Megbántam, hogy ilyet vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest