Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18831 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi,hogy igaz amit állít.
-
Gabesz87
veterán
válasz
MasterMark #18796 üzenetére
Ez a gép vidéken van, szüleimnél, akik nem annyira értenek a géphez, pláne hardveres dolgokhoz. Szóval azelőtt, hogy most hétvégén frissítettem a drivert, szerintem egy jó fél éves, de talán még az is lehet, hogy éves driver volt fent. Nem tudom azelőtt milyen volt a videólejátszás. Épp azért frissítettem, hogy talán megszűnik a hiba. Úgyhogy én nem tartom valószínűnek hogy driver probléma lenne. Persze attól még lehet, hogy nincs igazam.
-
Gabesz87
veterán
válasz
MasterMark #18790 üzenetére
Nem, nem csak böngészőben csinálja. Írtam, hogy a gépen is. Mármint a gépen lévő videókon. Próbaként elindítottam a Doksikban lévő mintavideót, és ugyanez van azzal is.
Én arra gondoltam, hogy ha esetleg vennék bele külön valami alap VGA-t, az megoldaná vajon?
-
PuMbA
titán
válasz
MasterMark #18792 üzenetére
Tudom, de nagyon sok embernek nincs már gyorsítása, hiszen jelenleg 2db videókártya van, ami tudja gyorsítani a VP9 kodeket, viszont erről nem tudnak a felhasználók, mert csöndben ment végbe a változtatás a Firefoxon kívül az összes böngészőben
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18742 üzenetére
Már azt sem tudom melyik az én topicom
Hát egyenlőre semmire, de most nem kell ez az asztali gép, az elmúlt évet előtte ücsörögve töltöttem, és videókat/filmeket gyártottam, de ezt a hobbit befejeztem. Építek majd helyette egy ITX-es konfigot nyáron ha lesz rá pénzem (én munkám..
) Egy kicsit most elegem lett APU-ból, meg AMD-ből is, bár eddig mindig AMD gépem volt. És persze most hogy el szeretném adni elkezdet szarakodni. Nem is értem eddig azt hittem Crimson miatt csinálja, de nem. Régebbi Catalystal is ha rádugok pl egy monitort másodlagosnak (tv-n gépezek) utána random kifagy de úgy hogy resetelés sem segít rajta, nem tölt be a windows 8.1 (SSD-ről) Nem értem, kis színes csíkok jelennek meg 2-3 db nagyon aprók mintha kép hiba lenne úgy fagy bele a kép....ezt csinálta egy hete pár napig utána "elmúlt" Így eladni sem tudom, de ma ezt csak egyszer csinálta, most csak hdmi-vel van tv-re így minden ok. ja és nem akkor fagyott mikor radugtam a moncsit, hogy megmutassam valakinek, aki épp ma vette meg, hanem egy órával utánna, hogy végképp ne tudkam mi baja lehet. Már teszteltem ramokat egyesével, valaki vinyó hibat irt, de a redszer ssd-n van
Most semmi baja, és szerintem megint nem is látom ezt a hibát egy hétig míg rá nem dugok valamilyen eszközt, Tök új az APU két hónapja vettem semmi baja sem volt eddig, a többi alkatrész is tavalyi minden bontatlan volt. -
Tyler8
tag
válasz
MasterMark #18678 üzenetére
Hát nem és ha nem szeretnél segíteni nem tudom miért irkálsz nekem butaságokat. Egyszerre egy kijelzőt enged aktívnak minden UEFI beállítás mellett. Illetve fel sem lehet ismertetni vele egyszerre két kijelzőt. De ha eljössz hozzám és csak "bedugod és működik" fizetek neked.
Valami más a probléma, ezért kértem, hogy olyan írjon, aki tudja mit kell csinálni vagy mi lehet a probléma.
-
Tyler8
tag
válasz
MasterMark #18674 üzenetére
Az idézet a PH tesztből van. A lényeg az, hogy tudnia kéne két kijelzőt kezelnie dVGA nélkül is. Ebből következik, hogy user error. GTX 670-el használtam csak több monitort, ott pofon egyszerű volt.
Nagyobb munkaterületre lenne szükség. Nem játékra kell. Ha lehet olyat írjatok, hogyan tudom működésre bírni, köszi.
-
válasz
MasterMark #18642 üzenetére
Megjött róla a hír is.
Búcsúból megkapták a Radeon Software-t a régebbi Radeonok is
-
PuMbA
titán
válasz
MasterMark #18642 üzenetére
Miért nem a monitoroddal méretezel?
-
Zsooo
csendes tag
válasz
MasterMark #18599 üzenetére
Ha tudnám hogy hol keressem.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18575 üzenetére
Én másképp látom.
Nincs három monitorom, nincs szükségem bíbor asztalszínre, kontrasztot sem akarok állítani (jó a default), nem kell 22 fokos szögben döntött képernyő, tuningolni nem akarok és megelégszem a gyári default 3D-s beállításokkal.
Ez számomra azt jelenti, hogy nincs szükségem a CCC-re
Ráadásul egy elemmel kevesebb ami fogyasztaná a RAM-ot.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18568 üzenetére
Nem szükséges a ccc, majdnem két évig így használtam az A10-5700-at majd az A8-7600-at.
Soha semmi bajom nem volt ezzel a módszerrel, és így "only driver" módban is tökéletesen működnek az APU-k.De nem kötelező ezt az utat járni, csak megemlítettem, hogy így is lehet, mert a ccc tud érdekes dolgokat csinálni.
-
Grampy
aktív tag
válasz
MasterMark #18568 üzenetére
A CCC van fent. Legalábbis az asztalon jobb klikk után kidobja, és rákattintva bejön rendesen.
-
Grampy
aktív tag
válasz
MasterMark #18561 üzenetére
Catalyst 15.7.1
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #18548 üzenetére
Mivel kellene még lentebb menni, vagy használjam így egy darabig, hogy rendben van-e?
Asus F2A85M LE változat csak....szal két memóriafoglalat, és nincsenek FET hűtések..
Lehet, hogy gagyi az alaplap igen, de ha a memóriának az alapja a CL10, akkor mire másra lőjje be?
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #18544 üzenetére
Hát az auto, pont nem volt jó ötlet mert valahogy CL10-en nem akart indulni...
egyelőre...
Na akkor most próbálom a Te értékeidet...
Jah 1.5V-os modulok, 1.55-öt adtam nekik, Te mennyin járatod?
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #18542 üzenetére
Időzítést oda rakjam ahová Te vagy vegyem agresszívebbre?
7. hét / 2015 a gyártási dátumuk...
-
PuMbA
titán
válasz
MasterMark #18457 üzenetére
Valamint a 8GB-ot osztódni kell 2x4GB-ra. Érthetetlen egyébként számomra, hogy egy FM2+-os laphoz miért kell sima elavult FM2-es procit venni, érdekes párosítás
-
mmdms
addikt
válasz
MasterMark #18431 üzenetére
Az év elköszönése!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18424 üzenetére
Ahh köszi a tippet. De próbáljátok ki a Drop Zone multi pályát nekem ott tökéletesen futott 28 fps el, 720P-ben.
Kevesebb játékos=stabilabb, gyorsabb játék, ezen a pányán kevesebb játékos van általában.
Arról is csináltam gyorsan egy videót, amíg még lehetettnem tudom mikor jár le a béta, de még megy!
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #18417 üzenetére
Nos a megoldás az, hogy Borderless Windows-ban kell futtatni a játékot. Valamiért nem szereti a valódi teljes képernyős módot, akkor folyamatosan DX hibákat dobál.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18417 üzenetére
Van jó hír
ma a legkomolyabb pályán, egy rakás légi alkalmatosságot ki tudtam próbálni, és tükörsimán futott a játék ami hihetetlen!
Igaz, alig voltak a szerveren, de a 40fps-t is elérte a játék ha a fraps nem volt bekapcsolva, Szóval érdemes még holnap próbálkozni, csak olyan szervert kell kifogni ahol kevesebben vannak. És a játékban az összes csúszkát is max 50-es értekre kell állítani a beállításokban, azt vettem észre, hogy minimumra állítva valóban lefagy a menüben, nekem most minden low-ra van téve, a csúszkák meg 70% on. Csináltam is nektek pár videót, hátha más is úgy örül majd neki mint én
Most töltődnek fel, innen számítva 2 óra múlva megtekintheti akit érdekel, itt a link a lejátszási listához: STAR WARS BATTLEFRONT BETA.
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18413 üzenetére
A videó leíràsàban alatt elvileg a legfrissebb van.
-
attamero81
senior tag
válasz
MasterMark #18375 üzenetére
Videokártya kompatibilitási problèmára gondolok.Nekem anno egy am3+-os konfigba egy gtx260 buziskodott.Abba az összeállitásba nem ment,pedig minden pöpec volt.
-
simsoner
tag
válasz
MasterMark #18369 üzenetére
Kitudpm probalni 8gb rammal is, kevés ram okoz ilyet? Tobbinek elégnek kébe kennie?
-
sider24
tag
válasz
MasterMark #18358 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
attamero81
senior tag
válasz
MasterMark #18355 üzenetére
Megnèzem a másik alaplapommal.De fèlek,nehogy elbasszak valamit.
-
válasz
MasterMark #18349 üzenetére
És húzza ki a tápot.
-
attamero81
senior tag
válasz
MasterMark #18347 üzenetére
Nem.Felakadt a bios?
-
attamero81
senior tag
válasz
MasterMark #18345 üzenetére
Semmit.1x bejött a bios,de nem èrkeztem rá pillantani,mert ki is kapcsolt.
Van.
-
attamero81
senior tag
válasz
MasterMark #18343 üzenetére
Igen megvannak.De már azzal se megy.Táp?Èn arra gyanakszom.
-
sider24
tag
válasz
MasterMark #18323 üzenetére
Tehát akkor memória bajom van?!
Értem, akkor le kell cseréljem.
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18319 üzenetére
Köszönöm akkor még fontogatom ezt csak azt nem tudom,hogy lenne-e értelmi javulás,ha +300Mhz-el feljebb tornázom az órajelét.
mmdms Igen,de ez a kari még bírja,láttad a képeken alapján is,hogy milyen felbontásban és beállításban játszok velük.
Majd egyszer váltok és nem nagy igényt akarok,nekem elég GTX 560/Ti,GTX650 Ti vagy GTX 750-re. -
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18306 üzenetére
Köszönöm akkor azt rádobom az FXAA-t,mert azt hittem,hogy sokat fog enni.
MSI Afterburner+AIDA64 amivel mutatja az értéket.
-
sider24
tag
válasz
MasterMark #18255 üzenetére
-
sider24
tag
válasz
MasterMark #18253 üzenetére
És a biosban az hogy van feltüntetve? Meddig húzzam?
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #18247 üzenetére
Hagyjuk jó? Ennyire ne nézz.....
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #18245 üzenetére
Ez most csak vicc volt, igaz?
Egyébként a tv-t csak filmezesre hasznalom, beledugtam egy Utp kabelt, gépre meg felraktam az Allshare-t, igy mondjuk sokkal egyszerűbb a tv-vel, taviranyitoval tallozni a gepen megosztott tartalmat! A gep meg ugyis megy ha mar ilyen jol leredukaltam a fogyijat!
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #18243 üzenetére
Asus F2A85M-LE, az nem baj, hogy egyszerre csak egy helyen jon ki a hang, de miert kell ehhez ujrainditanom? Képet at tudja tenni Win+P-re, hangot nem?
-
mmdms
addikt
válasz
MasterMark #18240 üzenetére
Aida64 erre pojjó. Vagy az nem látja ezt? Vagy ha külön szálakon akarod akkor meg msi afterburner.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18238 üzenetére
Én ebben nem látok semmi meglepőt.
Úgy emlékszem volt idő mikor nvidia kártyákat tönkre lehetett tenni a furmark progival, így még mindig azt mondom, elindul a furmark ami k.rva nagy terhet ró az IGP-re és 3.1 GHz marad a CPU-nak.De gondolom normál 3D-s játék alatt már nem 3.1-el száguld.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18236 üzenetére
Akkor is 3.1 GHz a CPU ha az IGP a gyári 800 MHz-en megy?
(De legalább nálad lehet húzni az NB-t, nálam nem.)
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18231 üzenetére
Valószínű a nagy IGP fogyasztás mellett ennyit tud adni a CPU résznek az alaplap.
Itt is ez volt / van csak A8-7600-nál, az meg 2.4 GHz-n megy nagy terhelésnél.
http://prohardver.hu/tema/amd_kaveri/hsz_3453-3453.html---------------------
(#18234) Gézengúz
Sajnos ebben nem tudok segíteni
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
MasterMark #18231 üzenetére
basszus, mi az az elmebeteg gpu órajel???? mennyit húztál rajta?
1169mhz?
azt jól értelmezem, hogy ddr3-2400?még gyerekcipőben vagyok apu-témában, ma rakom össze a szekeret...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
MasterMark #18224 üzenetére
MSI A78M-E45
BIOS-ban a hőmérséklet, amit kiír az 40C körül van. -
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18198 üzenetére
CPU-Z, de az AOD is ezt írja.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18196 üzenetére
Sajnos nem, de mondom A10-5700-al is ugrált, de ott mindig stabil volt az fps.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18194 üzenetére
A hőmérséklet jó, 20 perc után sem éri el az 50 fokot a BIOS-ban.
Márpedig ott a turbo nélküli 100%-on tekernek a magok.Már arra is gondoltam, hogy egyel régebbi BIOS-t rakok fel.
Már A10-5700-as korszakban is ugrált az NB-t, de mindig OK volt a game fps.
A baj ott van, mikor 3100 MHz-en teker a proci és olyankor esik be az NB 1097 vagy 1197-re.
Mert ilyet is tud. -
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18192 üzenetére
Kattints a nevemre
Asrock FM2A75M Pro4+, AMD A8-7600, KHX1600C9D3B1K2/4GX, ST3500418AS, SAMSUNG HD103UI, Chieftec GPS-450AA-101 A
-
tamikomac
aktív tag
válasz
MasterMark #18190 üzenetére
Semmi gond
Asrock FM2A75M Pro4+
2.30Megjegyzem az A10-5700 APU-val sosem csinált ilyeneket.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18134 üzenetére
Ez volt a lényeg. Volt egy halom ilyen teszt videóm, de már töröltem őket. Alien Isolation pl 720P-ben magas beállitásban, 35 fps-l futott. Sok mostani játék van amivel lehet játszani egy közepes APU-n is, ezt szerettem volna prezentálni
Bár én csak Mass Effect-el játszom rajta, meg ingyenes steames játékokkal
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18132 üzenetére
Miért haragudnék?
nem én készítettem!
Csak kipróbáltam a melós gépemen
Nyilván nem játszom vele, nem is lehetne ebben a formában. De kaptam vagy 50db levelet a videó után, hogy vajon elindulna ilyen-olyan APU konfigon. 12k embert azért érdekelne!
-
törölt tag
válasz
MasterMark #18066 üzenetére
Szia!
Ez a konfig: (AMD A6 6400K APU
Kingston 120GB HyperX Fury SSD
2×4GB DDR3 1600MHZ Corsair)Egy 400W-os FSP táp van még benne, a legujabb Catalyst van fent, és ott húztam a konfigot, 4000mhz-ről 4500-ra, engedélyezve a cpu overdrive funkciót.
a vga-nak 2gb ram-ot adtam a biosban, semmi mást nem állítottam.Itt vannak még új videók, vedd figyelembe, hogy ha a fraps amivel a videókat rögzítettem ki van kapcsolva 30% jobban futnak a játékok, mint ahogy a videóban látható
lista 1[link]
Lista 2[link]
-
lao
tag
válasz
MasterMark #18070 üzenetére
Nagyon köszönöm ,akkor felejtős.Ki kapcsolom az igp-t.
-
lao
tag
válasz
MasterMark #18068 üzenetére
Én nem igazán vágom ezt, biztos igazad van.Sajnos nem sok info van erről a dual graphic módról.Azért köszönöm.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
MasterMark #17918 üzenetére
Szopik, nyalik, gombot varrik? Kisavazza a kádat + a WC-t? Elmosogat a konyhában?
Lehet, hogy sokabbat tud... De amíg szoftveresen nincs kihasználva - ez sajna nem rajtunk múlik, különben már 20 éve lenne 8-16-32-64 magos CPU 8-64 TB RAM címzéssel, multiuseres és multioprenceres szerverekkel natív módon és nem csak virtualizálva - addig LÓPIKULÁT sem ér.
Én elméletileg és gyakorlatilag is értek a favágáshoz, de ha Bp.-n vagyok, akkor sem fa, sem fejsze, sem Samu (nagy kalapács 5 kg-os fejjel minima), sem fahasító ék, sem láncfűrész nem van, ergo neonsárgára festett lócitromot sem ér ezen tudásom.
-
válasz
MasterMark #17915 üzenetére
Valóban, de ez még nem magyarázza, hogy miért ennyivel drágább még most is és hogy miért A10-nek hívják, mikor csak 384 számolóegysége van.
-
válasz
MasterMark #17903 üzenetére
lófüttyöt. Eladtam a lap procit költöttem rá 15 pénzt, és nehogy má ne kapjak egy 3 éves cuccot meg olcsón.
-
válasz
MasterMark #17882 üzenetére
Gondolom kéne mennie, de az lenne a tuti, ha benne lenne a listában.
Fentit abból gondolom, hogy az én lapom ASUS A88XM-PLUS, a proci meg az A8-7600. Sokáig 2013. novemberi BIOS-szal használtam a procit, elvileg nem is mehetett volna vele. Részletek errefelé.
-
válasz
MasterMark #17879 üzenetére
Váá, most nézem csak, hogy az A8-7650K bent sincs a support listában.
-
válasz
MasterMark #17879 üzenetére
Na igen, én sem örülnék, ha gond lenne BIOS update közben. De pont erre van elvileg a Dual Bios. Lap oldalán rákerestem:
"GIGABYTE DualBIOS™ means that your motherboard has both a 'Main BIOS' and a 'Backup BIOS', making users protected from BIOS failure due to virus attack, hardware malfunction, improper OC settings or power failure during the update process."
-
válasz
MasterMark #17877 üzenetére
Ha jól gondolom, most is használod a lapot. Mi is a típusa?
5k-t megér, hogy lefrissítse az ember a BIOS-t. -
válasz
MasterMark #17875 üzenetére
Az A8-7650K sokkal jobban megéri.
IGP egyezik, prociban meg van +100MHz, szóval gyakorlatilag ugyanaz a két APU, csak árban van vagy 5k difi (31k vs 36k). Igen, az A10 név megtévesztő a 7700K esetében. -
válasz
MasterMark #17871 üzenetére
Néhány infó a Godavariról: katt!
Az A10-8850K kivételével elég lehangoló a helyzet. -
törölt tag
válasz
MasterMark #17871 üzenetére
Ez így van sajna, én is fontolgatom, hogy 4 magos proci+vga csere lesz, de én APU fan vagyok, remélem addigra kijön valami keményebb apu, és akkor inkább arra csere
-
válasz
MasterMark #17867 üzenetére
720p-n, egy A10-es Godavari-val szvsz nem lehetetlen.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #17867 üzenetére
Hááát...
ha pl lent leszel egy városban ez nem biztos
100 másik npc-vel
kelleni fog egy jó vga, már csak az élmény miatt is
-
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17855 üzenetére
Tud igen. Na megprobalom azzal. Koszonom a gyors infokat mindenkinek
-
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17851 üzenetére
Na csinálok egy bios frissítést meg egy memtesztet aztán jelentkezem, hogy mire jutottam
a játék eredeti ncore verzióA kis fesz emelés az mennyit jelent?
-
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17847 üzenetére
Az omega driver van fent. Visszavettem 1600 Mhz-re mert 1866-on hol folyamatos volt a játék hol megállt másodpercekre így inkább viszavettem 1600 mert akkor legalább folyamatosan volt lassú
sokáig nem teszteltem 1866-on, mert utána egyből visszaállítottam.
-
válasz
MasterMark #17847 üzenetére
Igazad lehet, gepigeny.hu-n azt írják a hozzászólók, hogy simán megy 5570-esen is fullHD-ban, meg 512 MB-os kártyán is.
"igen mert nálam hd5570 full hd-ba bőven birja"
De van lehangoló komment is:
"Nálam valami gond van a PC verzióval...
45 fps körül fut, de olyan mintha lassítva menne. Valami ötlet?" -
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17844 üzenetére
Talán 1680x1050 de pontosan nem tudom annyit tudok h a legmagasabb felbontáson de minden extra ki van off-olva. Ha meg lejjebb veszem akkor fekete csíkot rak alulra-felülre vagy a két oldalára. A proci nem támogatja csak 1866 mhz-ig. Próbáltam feljebb vinni a memot de 1866 fölött nem jött be semmi csak feketeség. Más játékot nem próbáltam nagyon nem szoktam játszani most volt egy kis időm és ajánlották ,hogy próbáljam ki.
-
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17806 üzenetére
Kipróbáltam haverom HD5670 kártyáját és azon jobban futott a játék, mint az APU-val, de lehet csak én állítottam be vmit rosszul. A biosban hogy lehet/érdemes a memórián állítani? Ezeken lehet vmit állítani?
-
válasz
MasterMark #17774 üzenetére
Mivel a Win olyan 3-körül eszik, ezért én nyugodt szívvel raknám a max-ra, ne ez fogja vissza az (1.000Mhz-re húzott
) IGP-t.
-
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17766 üzenetére
Megnéztem. Csak egy képernyő van és az aktív. A gyors gomb is ezt mutatja.
-
zsola0518
tag
válasz
MasterMark #17763 üzenetére
Megnéztem nem találtam semmi különöset. Mire gondolsz pontosan?
-
eastone1
senior tag
válasz
MasterMark #17741 üzenetére
El is adom.
-
válasz
MasterMark #17741 üzenetére
Kaveri refresh is jön még idén, a Godovari, sajnos várható teljesítményugrás nélkül.
-
123sylaar
aktív tag
válasz
MasterMark #17705 üzenetére
Igen, jobban megnézve tényleg látszik...
-
123sylaar
aktív tag
válasz
MasterMark #17701 üzenetére
-
ßrainiac
addikt
válasz
MasterMark #17688 üzenetére
Mert apu-komplexusom van.
Vartanus: F2A-88XM-DS2
Egyebkent light-osabb jatszos gepnek indult, ha jol emlekszem valami 6770-es vga-val, majd ment bele 6950, aztan a 660 OC, es most megint kezdem kevesnek erezni, procis topicban ajanlottak i5 4440-et, mar majdnem megvettem, de az utolso pillanatban mashogy alakult, szoval a jelenlegibol akarok kihozni picit tobbet, ezert gondolkoztam egy 680-as vga-n.
Azt mondod, hogy maradjak a GTX 660 OC-nal?
Ehhez esetleg megerne huzni valamit a gepen, vagy eleg neki a 3.8ghz?
Szerk... Amugy a bajom a 4xFSAA melletti magas reszletesseggel jaro screen tearing, amit mondjuk sikerult kikuszobolni az adaptiv vsync-kel, de ez azert meg mindig nem az igazi. Nehol vannak roccenesek. Ramok az emlitett 2400mhz-en mennek, SSD-rol futnak a jatekok.
-
válasz
MasterMark #17677 üzenetére
Be lehet állítani, hogy külön mutassa a szálak (itt majdnem magok) terhelését.
Azt hiszem jobb klikk a terhelési grafikonon és felkínálja, de nem biztos, nem vagyok most Win8 előtt. -
Balathruin
veterán
válasz
MasterMark #17675 üzenetére
A4 vagy A6 APU? Ha igen, akkor normális, mivel modulos felépítésű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest