- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
pauliboy23 #18822 üzenetére
APU-hoz nem kell VGA.
Ha VGA-t akarsz akkor meg sima procit tegyél bele.
-
MasterMark
titán
válasz
Lesliegold #18652 üzenetére
Gyárilag már fel szokott kenve lenni a bordára.
-
MasterMark
titán
1920x1080-as a monitor, 1600x900-as képet szoktam kiküldeni, mert pont azt a kicsit nyerem vele FPS-ben amit felbontásban vesztek.
14.12-es Omega driverrel minden jól ment. Ha a 900p-s képet küldtem, azt a monitor berakta középre skálázás nélkül. (Nem tudja felskálázni ezt a felbontást gondolom, mert 720p-nál pl. jól jelenik meg teljes képernyőn, szóval azt tudja skálázni.)
Ezért GPU skálázást bekapcsoltam, monitor szépen írta, hogy 1080p-s jelet kap, nekem a játék 900p-n fut, teljes kép, öröm é bodóttá.Erre már a 15.9-es bétában, és most a Crimson-ban is be vam ragadva a GPU mértezés opció. Ha ki akarom kapcsolni, akkor visszaugrik magától (CCC-ben a pipát tette vissza). Szóval kikapcsolni se tudom. Ami ugye nem lenne baj, mivel pont használni akarnám.
Csakhogy mindegy mire állítom, nem jó valami.
1600x900-as felbontásban a monitor 1600x1200-as jelet ír. 720p-ben 1280x720-at. 1440x900-nál 1440x900-at. Szóval most vagy nem megy, vagy pedig a legközelebbi EDID felbontásig skáláz csak.Nem értem mi baja.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
#58450688 #18430 üzenetére
De ezért miért kellett törölni? Csak tiltsd le a kommenteket meg az értékelést és kész.
A videók szerintem hasznosak.
Nekem is hasonló konfigom van, mégis csak 25 FPS-el éppen csak eldöcögött a játék. Sajnos mivel már vége a bétának, nem is tudtam jobban kitesztelgetni, hogy mi lehetett a gondja.
Én egyébként egy A8-7670K tervezek már régóta, ami ugyan nem csúcs APU, de árához képest szerintem megfelelő.
Az is csoda, hogy a kis A6-6400K-mon egyáltalán elindul egy olyan idén év végén megjelenő játék ami teljesen új. Star Citizen-ről nem is beszélve, az is eléggé meglepett, hogy nem csak hogy megy, de még majdnem hogy játszható is. Na jó ne essünk túlzásba, inkább kipróbálható.
Egyébként én is csináltam videót a Unity-ről, csak mert nem hittem el, hogy olyan magas a gépigénye mint amit írtak. És nem is. Na jó ez se játszható, de megy. Egy 13 ezres APU-től azért elég jó teljesítmény.Na mentem minuszolni a videóidat.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #18417 üzenetére
Nos a megoldás az, hogy Borderless Windows-ban kell futtatni a játékot. Valamiért nem szereti a valódi teljes képernyős módot, akkor folyamatosan DX hibákat dobál.
-
MasterMark
titán
válasz
#58450688 #18416 üzenetére
4,6-on nekem is instabil, de csak a Prime95 dobja ki a hibát.
Nálam az IGP is húzva van 1,2-re, meg az NB is, meg a RAM-ok is. Valami valószínűleg nem tetszik neki, azért dobál ki.
Egész pontosan mindig ott dob ki, amikor az első képernyőn entert kell nyomni. Bejön a Welcome üzenet, és puff lefagy a játék.
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
válasz
attamero81 #18354 üzenetére
Ez innentől már csak találgatás a részünkről. Mivel távgyógyítani nagyon nehéz.
-
MasterMark
titán
válasz
attamero81 #18348 üzenetére
Hát az gond. Igen, valamilyen BIOS bajra tippelek én is ezek alapján. Proci nélkül sípol? (De ramokkal.)
Elemet vedd ki, a reset jumpert zárd le, majd vedd le a jumpert, és elem nélkül próbálgasd.
-
MasterMark
titán
válasz
attamero81 #18346 üzenetére
Van rajta egyáltalán kis hangszóró???
szerk.: Ha ram nélkül indítod, azt kisípolja?
-
MasterMark
titán
válasz
attamero81 #18344 üzenetére
Mit sípol?
Tápra miért gyanakszol?
Egyik kimeneten sincs kép?
-
MasterMark
titán
válasz
attamero81 #18342 üzenetére
Van rajta csipogó? Mit sípol?
Régi alkatrészek megvannak még?
-
MasterMark
titán
válasz
FoLey-v #18318 üzenetére
Hogy érdemes-e azt nem tudom, de meg lehet csinálni.
Ha bent hagysz minden energiatakarékossági beállítást, és csak a szorzót állítod, akkor magától lejjebb veszi amikor nem kell.
Most nálam is így megy, viszont én állítottam az automata feszelésen is, hogy kevesebbet adjon neki, mert ilyenkor általában mindig túllövi. Ez alaplaptól függ, hogy lehet-e állítani.
-
MasterMark
titán
válasz
R̲e̲m̲ #18232 üzenetére
BIOS-ban 1200-ra van állítva. Valamiért mindig kevesebbet mutat. (800 az alap.)
Igen, a RAM-ok 2400 MHz-en mennek (1866-os HyperX Fury-k), ahogy az NB clock is 2400 MHz. (1600 az alap NB órajel.)
De most nem ez a gond.
Mert teljesen alap órajelen is, ugyanúgy leveszi 3,1-re, ha a GPU + CPU is 100%.
-
MasterMark
titán
válasz
Darth_Revan #18220 üzenetére
Nyugi, csak rosszul mutatja.
Milyen alaplapod van? BIOS / UEFI-ben állítsd be, hogy jelezzen ha 70 fok fölé megy.
-
MasterMark
titán
válasz
tamikomac #18193 üzenetére
Régebben volt valakinek, hogy nem teljesen támogatta a proci mikrokódját az alaplap BIOS-a, és ilyen anomáliák fordultak elő. De ha jól látom nálad a legújabb BIOS is van, szóval nem értem.
Nekem nem ugrál az NB frekvencia, még amikor a proci órajelét le is veszi. TDP keret van beállítva?
szerk.: Ja igen, a hőmérséklet ilyenkor hogy alakul? Biztos nem kezd el throttlingolni?
-
MasterMark
titán
válasz
solfilo #17878 üzenetére
Gigabyte F2A78M-D3H. F2-es BIOS van most rajta. [link]
Hát ez majd attól függ mennyim lesz rá.
szerk.: Ha viszont tönkre megy BIOS update közben, akkor annyira nem érte meg azt az 5k-t. Ha jól tudom ez nem garanciális.
Viszont azt nem tudom Dual BIOS-nál tönkre tud-e menni egy lap frissítés közben.
-
-
MasterMark
titán
Én meg a Star Citizen-re gyúrok.
Amúgy most amikor volt az ingyen kipróbálási lehetőség, én is kipróbáltam A6-6400K-n, 8 GB 1866-os RAM-mal, és meglepően futott. Kb. 15-20 FPS-el.
Abban bízok, hogy egy A10 APU-val simán menni fog a dolog 30 FPS fölött, ami nekem elég.
-
MasterMark
titán
válasz
szili.tamas1 #17837 üzenetére
Omega van fent?
-
MasterMark
titán
válasz
szili.tamas1 #17834 üzenetére
Nekem most is ilyen van, és nincs vele ilyen probléma.
-
MasterMark
titán
Mennyire érdemes állítani az IGP memóriáját 8 GB RAM-nál?
Most 1 GB-on van, szerintem elég, efölött már csak a 2 GB-os beállítás van. -
MasterMark
titán
válasz
Balathruin #17676 üzenetére
Fent látszik, hogy A6-6400K. De akkor értem köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest