- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyler8
tag
Sziasztok,
ASUS F2A85-V PRO lapnál lehet valahogy az IGP feszültségét állítani?
-
Tyler8
tag
válasz
solfilo #18687 üzenetére
A Crimson driver egy bugos vacak. Remélem nem gondolja majd senki, hogy fel kéne tennie.
Közben már egy ideje megtaláltam a megoldást. Hátha valakinek még hasznára lesz. A többi ASUS FM2+-os lapoknál is láttam hasonlót, így ezt érdemes lehet észben tartani. A harmadik kijelzőnél D-SUB-ra vagy kényszerítve gyakorlatilag.
-
Tyler8
tag
válasz
solfilo #18681 üzenetére
Leírtam az első hsz-ben, de monitor (DVI), TV (HDMI) és egy sima kiterjesztés.
Ha beállítom az UEFI-ben, hogy DVI, akkor csak a monitort ismeri fel, ha Auto/HDMI akkor csak a TV-t. Feltöltöttem pár képet is: [link].
(#18680) Gézengúz A WIN + P csak hozzáad egy VGA kimenetet, amit nem lehet semmire használni. (Mint ahogy a képeken látszik is.)
-
Tyler8
tag
válasz
MasterMark #18678 üzenetére
Hát nem és ha nem szeretnél segíteni nem tudom miért irkálsz nekem butaságokat. Egyszerre egy kijelzőt enged aktívnak minden UEFI beállítás mellett. Illetve fel sem lehet ismertetni vele egyszerre két kijelzőt. De ha eljössz hozzám és csak "bedugod és működik" fizetek neked.
Valami más a probléma, ezért kértem, hogy olyan írjon, aki tudja mit kell csinálni vagy mi lehet a probléma.
-
Tyler8
tag
válasz
MasterMark #18674 üzenetére
Az idézet a PH tesztből van. A lényeg az, hogy tudnia kéne két kijelzőt kezelnie dVGA nélkül is. Ebből következik, hogy user error. GTX 670-el használtam csak több monitort, ott pofon egyszerű volt.
Nagyobb munkaterületre lenne szükség. Nem játékra kell. Ha lehet olyat írjatok, hogyan tudom működésre bírni, köszi.
-
Tyler8
tag
Sziasztok,
remélem jó helyre írok ezzel kapcsolatban. Van egy A10-5800K APU-m és ezzel szeretnék egy Dell U2312HM (DVI) monitort és egy Samsung UE40D6570 TV-t (HDMI) is egyszerre használni.
Az alaplap egy ASUS F2A85-V PRO."Itt jegyeznénk meg, hogy a Trinity Eyefinity-támogatásának köszönhetően akár három kimenetet is használhatunk egyidőben, és a DisplayPort aljzat bevetésével akár négy kijelző meghajtása is lehetséges."
Régebben már megpróbáltam egyszer, de akkor sajnos egyszerre csak az egyik lehetett aktív, de nem fordítottam rá sok időt, hogy kiderítsem mi lehet a gond. Mivel most is azért írok, mert nincs sok időm rájönni, ezért kérem olyan írjon aki tudja is, hogy mi a megoldás.
-
Tyler8
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged