- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
MasterMark #18796 üzenetére
Ez a gép vidéken van, szüleimnél, akik nem annyira értenek a géphez, pláne hardveres dolgokhoz. Szóval azelőtt, hogy most hétvégén frissítettem a drivert, szerintem egy jó fél éves, de talán még az is lehet, hogy éves driver volt fent. Nem tudom azelőtt milyen volt a videólejátszás. Épp azért frissítettem, hogy talán megszűnik a hiba. Úgyhogy én nem tartom valószínűnek hogy driver probléma lenne. Persze attól még lehet, hogy nincs igazam.
-
Gabesz87
veterán
válasz
MasterMark #18790 üzenetére
Nem, nem csak böngészőben csinálja. Írtam, hogy a gépen is. Mármint a gépen lévő videókon. Próbaként elindítottam a Doksikban lévő mintavideót, és ugyanez van azzal is.
Én arra gondoltam, hogy ha esetleg vennék bele külön valami alap VGA-t, az megoldaná vajon?
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Faterom gépe elég fura dolgot művel. Egy A6-os APU van benne, külön VGA nincs. Észrevettem, hogy minden videólejátszás (akár gépen, akár neten) ezt produkálja:
Bekoskásodik, zavarosodik egyfolytában. Driver a legfrissebb, Firefox is, 2x2GB 1866-os RAM van a gépben (WIN 7 memóriatesztjét futtattam, nem volt gond - de amúgy sincs más teljesítménybeli probléma a géppel). Op.
in7 64 bit.
Van ötletetek? Én valami szoftveres problémára gyanakszom, de nincs ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged