- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
ja értem a te 50ks videokartyad 4ed 5öd annyit ér..... ezért a felháborodás. vili
Nos én továbbra is örülök, hogy így esnek az árak és egyre olcsoban kapok sokkal jobbat.
és menjen tovább így a verseny jöjjön a mindent alázó r600 ami 200fpst dob oblivionban! és akkor szépen gyorsan esnek majd a 8800ára nyami-nyami.
Persze már látom a 8800tulajokat: Szemét gyors fejlesztések a karim 4ed 5öd annyit ér mint anno. -
Dare2Live
félisten
admirális úr nemakarok kötekedni de ha nemlett volna pl 8800 akkor most nemtudna 35Kér 7900et 40Kért meg x1900et venni.
Úgyhogy én nagyon örülök ennek a megfeszített temponak, ami jól lenyomkodja az árakat.
Most speciel egy 8800gtx alázó r600ért drukkolok ami lenyomja egy 50Kra a 8800gts árát.
Aztán meg egy r600at alázó 8900ért. ami jól lenyomja.....
gondolom követhető a gondolatmenetem.
ja és azokat meg nemsajnálom akik ha kjön az új hudedurva azonnal elrohannak a boltba megvenni mert nekik 1600*1200 8aa 8afel kell az 50fps. Ők fizessenek, tudnak miböl.
A rummoroknak, gossipeknek megha nincsenek rendesen alátámasztva én nemhiszek. Nemhiszek az NV FXóta, nemhiszek a P4 prescott óta..... azok is überfejlett, überjó, überbrutál teljesítmény tudtak: elméletben.
helyesírásom: hagy kivánnivalót maga után sry.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest