Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
És valaki tud segíteni esetleg? Egy kalap... ez az amazon. Regeltem rendelek jön a levél a visszaigazolásról. Majd jön az email h rendelését töröltük fiókját blokkolták. Franciába akármit töltöttem fel jött ujra h további infó szükséges kéri ugyanazt kvázi... Regisztráltam olaszba apukám nevén. Ugyan ez volt rendelés ok fiók blokkolás. Feltöltöttem nekik az otps számlakivonatot név cím rajta van ami nem kell kitakartam. Jött az automata üzenet hogy nem sikerült a feloldás... lépjek be és kövessem az utasíásokat, de már nincsenek utasítások, azt irja nem sikerült a feloldás nézzem meg emailben h mi a teendő, emailbe meg az jött, hogy lépjek be... tele van már vele a hócipőm, inkább megveszem magyarba 70 ezerrel többért, nonszensz ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest