Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Mobil flották
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én amazon.de-n rendeltem, aztán refundoltam, mert úgy tűnt, hogy már sosem fog megjönni a cucc. Erre pár nap múlva megjött. Na most egy olyan szitum van, hogy azt mondják küldjem vissza októberig, vagy újra levonják az árát, amivel én teljesen elégedett lennék, mert végülis jó a termék. A gond csak az, hogy az állítólagos refund-juk sosem érkezett meg a bankszámlámra. Csak a levonást látom ott az amazontól a számlatörténetben, és maga a refund 1 hónapja történt. Szóval gyakorlatilag kétszer próbálják levonni ugyanannak a terméknek az árát. Próbálkoztam kapcsolatba lépni velük, de az oldalukon képtelenség. Még egy email cím sincsen kint, csak néhány opció közül lehet választani a customer service-nél, ami mind automata, és tök eltérő szituációra van kitalálva. Van bármi mód rá, hogy ezekkel beszéljek, hogy oldják meg a helyzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest