- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Apple Watch
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én amazon.de-n rendeltem, aztán refundoltam, mert úgy tűnt, hogy már sosem fog megjönni a cucc. Erre pár nap múlva megjött. Na most egy olyan szitum van, hogy azt mondják küldjem vissza októberig, vagy újra levonják az árát, amivel én teljesen elégedett lennék, mert végülis jó a termék. A gond csak az, hogy az állítólagos refund-juk sosem érkezett meg a bankszámlámra. Csak a levonást látom ott az amazontól a számlatörténetben, és maga a refund 1 hónapja történt. Szóval gyakorlatilag kétszer próbálják levonni ugyanannak a terméknek az árát. Próbálkoztam kapcsolatba lépni velük, de az oldalukon képtelenség. Még egy email cím sincsen kint, csak néhány opció közül lehet választani a customer service-nél, ami mind automata, és tök eltérő szituációra van kitalálva. Van bármi mód rá, hogy ezekkel beszéljek, hogy oldják meg a helyzetet?
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Linlithgow
üzenetére
@Linlithgow
Elvileg ha VPN-en keresztül amcsi IP címről veszed, akkor le tudod magadnak tölteni. Azt mondják csak az IP címmel foglalkoznak, azzal, hogy ki vagy, milyen hamis lakcímet adsz meg, milyen bankkártyával fizetsz, azzal nem. De ez csak tipp...
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- ELADÓ! SAMSUNG Odyssey G5 34'' Ívelt WQHD 165 Hz 21:9 FreeSync VA LED Gamer Monitor
- Apple Iphone 11 eladó!
- Fanatec CSL DD szimulátor szett eladó + opcionális Bass Shaker szett!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest