Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Deer76
    aktív tag

Én tuti nem vennék, lutri az egész (hacsak nem találsz valakit, aki vett és eredetit kapott, értékelésekből néha kiderül, ha van). Aki odaírja az originalt, az meg nem kockáztat,hogy hamissal szúrja ki az ember szemét, aztán széjjel szedjék később emiatt. Rohadtul kell figyelni, mi van a szövegben, láttam már olyat is, hogy "eredeti másolat". :D

Deer76: Attól függ mi hozza, nekem csak rendelésem volt, de azt UPS futár hozta, nyomonkövetési opcióval (power bank és tok hozzá, tehát nem nagy dolgok ezek sem), mégis összesen kb. 12-15 font volt a szállítás.

Hát amit rendeltem társasjáték kiegészítőt 20$ értékben, az kb egy A4-es kemény borítékban volt és 1 (egy) $ volt a posta (US First Class -> Magyar Posta) és 10 nap alatt meg is jött.

Itt az X-wing miniatures játékhoz rendelnék kis kiegészítőt (Magyarországon már nincs a régebbiekből) és megörültem a jó áraknak, de eddig a legolcsóbb posta amit találtam: kb 3000Ft az áru és az 1 hónapos posta 3600Ft pluszban. Ezek vám és ÁFA mentes termékek. Amazon.de sem jobb, ott is min 10 EUR kb a legolcsóbb posta.

Új hozzászólás Aktív témák