Hirdetés
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezmi? Nem ismerős nekem ez a kiírás. Vagy mobilon nézed?
-
Sirandrish
legenda
Ilyenkor mi van? Mit kéne csinálnom?

-
Odin89
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
A fent linkelt cuccot megrendeltem az amazonon 2 napja, minden lépést végig vettem, sőt a bankszámlámon is megjelent a bankkártya terhelésének előjegyzése.
Megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről, de ezek után ma újabb email érkezet:
"
We're writing to inform you that your order from A&R PHOTO VIDEO INC has been canceled because the seller is unable to ship your order to the shipping address provided. Please resubmit your order with a different address. We're sorry for the inconvenience this has caused. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.*
"
Gondolom az lehet a gond, hogy Mo-ra nem szállít a "A&R PHOTO VIDEO INC" vagy nem 15 USD-ért, hiába engedte a rendszer végig vinni. A rendelés állapota "Cancelled" lett.Mit tegyek? Amcsi címem nincs
A másik szállítót nem találom, amit a fórumtárs írt 38 USD szállítási díjjal. Fizetnék ennyit is a 15 helyett. -
Odin89
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok reggelve még az amazonon, ezért kérném, hogy valaki nézze meg ezt a cuccot [link] szállítják Magyarországra? És ha igen akkor mennyi lenne a végösszeg?
Ha jól olvastam a fórumban, akkor az usa amazon rögtön kalkulálja a vám+áfa-t és azzal együtt kell kifizetni a terméket. EU-s amazonon nincs ez a cucc, csak usa-ból tudom megrendelni. -
donjohnson
addikt
sziasztok,
ha ajándékot szeretnék küldeni valakinek amazonról, akkor ő látni fogja az én nevem és címem a csomagon vagy csak az amazonos "felhasználónevem"?
illetve ez a bizonyos gift message a dobozon belülre kerül? -
-
Woodslave
félisten
[link] nem tudom ismeritek-e ezt az oldalt. Mindegy a lényeg, hogy amazonos akcióra mutatna, ahol elvileg minden könyvnek 99cent kéne legyen az ára. Természetesen nem így van (különben nem írnék
) MI lehet a gond? Nem találok semmi olyat ahol a lakcímem lenne beállítva, hogy esetleg az adót rárakják, vagy csak nem jó helyen keresem?
Vagy IP cím alapján belő és valahogy ki kéne emigrálnom az USA-ba? 
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
AmazonGlobal Expedited Shippinggel rendeltem egy csomagot, ezt a postás fogja majd kihozni?
Az expected delivery January 21, 2015, by 8:00pm, de néhány órája már megérkezett Magyarországra a csomag. Kíváncsi vagyok mikor érkezik meg. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zsmester89
üzenetére
3-4 napig nem törlik a rendelést, ha nincs fedezet a kártyádon, szóval megrendelheted, aztán hétfőn mikor pénz kerül rá rá kell kattintani a payment revision-ra, és megint megadni ugyanazt a kártyát. Ez után valamivel ismét megpróbálják levonni az összeget a kártyádról. Ha sikerül, akkor indul a csomag hozzád.
Speeedfire: ezt egy amazonon belüli bolt árulja, de amazon szállítja ki. Általában csomagos postával jön, tehát nem a leveleket kézbesítő futár hozza.
Bármilyen címet meg lehet adni neki. -
Speeedfire
félisten
Ha amazonról rendelek valamit, akkor azt mivel küldik ki (posta, futár)? Illetve bármilyen címet meg lehet adni (ha jól emlékszem, akkor ebay-nél csak olyan címre megy ki, ahol megegyezik a paypal fiókkal)?
Ezt szeretném megrendelni, de nem vásároltam még amazonról. Ha ebay-ről rendelem, akkor pedig a vidéki címemre küldik ki, ahol havi 1x fordulok meg. -
Zsmester89
őstag
Remélem hétfőig kitart az akció, mert akkor tudok pénzt rakni a kártyámra. Amúgy ez hogy működik, azt írja, hogy a szállítási idő 5-8 nap. Annyi idő alatt házhoz vagy Mo.-ra? Itt a posta hozza ki, veszi át? Ha netán nem vagyunk itthon, mi a teendő, vagy ha nem is jön meg 2-3 hétig..
-
csƵ
addikt
válasz
Zsmester89
üzenetére
Igen. Én úgy szoktam megnézni, hogy beleteszem a kosárba és addig viszem tovább a vásárlást, míg be nem jön a szállítási rész.
-
Zsmester89
őstag
Szerintetek EZ rendelhető hozzánk?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Igen, majd akkor vonják le, ha elkezdik csomagolni a terméket.
Előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nincs raktáron, így egyszerűbb nekik a dolog, mint hogy visszautalgassák a pénzt.
(persze nem a te esetedben, hanem mondjuk karácsony előtt, amikor naponta 1 millió tranzakció lehet) -
abyssc2
tag
Leadtam a rendelésemet az Amazonnál, jött is egy e-mail "Thank you for shopping with us. We’ll send a confirmation when your item ships."
A pénzt viszont még nem vonták le, pedig eltelt már egy fél óra. Ez normális?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Tudtok olyan android app-ot ajánlani, amivel az Amazon-ra tudok feltenni eladásra termékeket?
Köszönöm.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez azt jelenti, hogy ha megrendelem ezen az áron, akkor már nem kell érte utólag semmiféle adó/vám, stb-t fizetnem, tehát ebben minden benne van?
Pontosan.
A másik, hogy az Amazon felajánlott nekem egy $10 instant gift card-ot
Ez csak Angliában élőknek elérhető. De lehet ez valami új. Olvasd el az apró betűs részt.
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
Most előszőr rendelnék az amazon.com-ról, egy 99 dolláros terméket.
Az "Estimated order total": $141.58, melyből az Import Fees Deposit tesz ki $30.10-t.Ez azt jelenti, hogy ha megrendelem ezen az áron, akkor már nem kell érte utólag semmiféle adó/vám, stb-t fizetnem, tehát ebben minden benne van?
A másik, hogy az Amazon felajánlott nekem egy $10 instant gift card-ot, mellyel olcsóbb lenne a vásárlás. Ha jól értem egy kérdőívet kell érte kitöltenem. Ez tényleg működőképes, érdemes megcsinálni?
-
Tharkoul
tag
Üdv!
Androidra (ZTE v5, 4.4.2) szeretném beállítani az Amazon Appstore-t. Akár gépre töltöm le az apk-t és másolom át, akár telefonra töltöm le közvetlenül böngészőből, nem volt különbség. A problémám az, hogy "nem látok semmit".
Kép 1, kép 2.Az eredeti beállítás úgy működne elvileg, hogy letöltöm, regelek, aktiválom, használom. Ehhez képest én már aktiváltam a oneclick-et, megadtam a kártyaadatokat, kitöltöttem mindent, ami csak lehetséges, ennek ellenére még mindig ezt kapom. Próbáltam regelni alkalmazáson belülről is egy másik e-mailfiókra, azzal sem volt jó. Kipróbáltam másik telefonon is, ott is ugyanezt kaptam, szóval nem a telefonnal van a hiba. 3G-n és wifin is ugyanezt produkálja, mintha valami régiózáras lenne, vagy nem tudom.
Mi lehet a hiba, mit állíthattam be rosszul?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Még sosem rendeltem az amazonról, ezért felmerült bennem a kérdés.
Szeretnék ebből rendelni 1-1 darabot. Lehetséges? Ha igen, akkor mennyi idő a szállítás, mennyi lenne a végösszeg, vámmal és vám nélkül, forintban? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tomeewap
üzenetére
Tracking ügyben az eladónak (Amazon) írhatsz, illetve, ha a későbbi érkezési idő után sem jön meg, akkor lehet reklamálni.
Ha eltűnik a csomag elvileg újra küldik.FrostyBoy84: neked is csak azt tudom mondani a postán múlik a dolog. Karácsony előtt 3x annyi levelet küldenek, én szándékosan nem rendeltem Amazonról decemberben.
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
December 4.-én rendeltem egy microsd kártyát és az volt az érkezésre írva, hogy dec 13-19. Szoktak csúszni ennyit a szállítással? Angliai amazonról rendeltem. Köszi!
-
Tomeewap
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem érdeklődtem, mert szinte biztos voltam abban hogy kihozzák. Ezt azért is mondom, mert így az ünnepek idején szinte minden nap hoz a postás nekem valamit. De azért rákérdezek. Mondjuk fura hogy nincs tracking szám, mikor 1800 Ft-ot fizettem a szállításért. Köszönöm a választ.
-
Tomeewap
tag
Sziasztok!
Beléptem én is az Amazon világába, rögtön egy kezdő rendeléssel. December 1-jén rendeltem egy 50 eurós kis terméket a német amazonról (amazon termék, nem más eladóé), fel is adták a következő munkanap, 16-át írtak az érkezéshez, de még nem jött meg. Németből azért szerintem ez elég hosszú idő. Sokat rendeltem már más cégtől, mind pár nap volt a kézbesítés.
Nyomonkövetési számot nem kaptam, annyi infót írtak hogy az ASENDIA szállítja ki a terméket.
Valaki már futott ilyen helyzetbe? Köszi előre is.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Tapasztalt amazonosok meg tudják mondani nekem, hogy ha ma leadok egy rendelést amazon.co.uk-on, az megérkezik-e december 31-ig? Elvileg "5-7 days" van a Magyarországra szállításnál, de ez munkanapot jelent annak ellenére, hogy nincs feltüntetve, vagy hétvégék is benne vannak? Ráadásul gondolom a karácsony is késlelteti a dolgot, ezért kérdezem. Előre is köszi a választ!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
boteetoo
üzenetére
Magyar postánál érdeklődj a 12 számos azonosítóval telefonon. A hátáron átalakul ez a 12 számos azonosító egy másikra, ezzel lehet majd megtudni az állapotát.
Az is lehet már ott van a hivatalban, tehát lehet megérne egy gyors látogatást a csomag átvételi ablaknál.
De telefonon biztosan tudnak segíteni, nekem is volt már ilyen kérdésem. -
boteetoo
csendes tag
sziasztok!
Barátnőmnek rendeltem egy anker hordozható külső akksit amazon.de-ről, dec 6-án, normál szállítással, azt írták dec 11-re megjön, nos nem jött még meg és 16-a van. mikor kezdjek el aggódni?

DHL hozza elvileg de 12 számos tracking numbert kaptam, a DHL oldalára meg 10 számost kérnek.
Ami fura, bár nem vagyok penge németből, hogy egyik nap azt írja h unterwegs (gondolom úton) másnap azt h Bereit zu bestellung, zugestellt, gondolom h kiszállítva, pipa, de másnap újra unterwegs alatt van, szóval nem értem.
A másik parám, hogy megadtam a mobilszámom, amin akár módosítani is tudok, de az ország hívószámon nem és az vmiért +49 németország van beírva
bocs ha hosszú lett, valaki találkozott már ilyennel? első rendelésem amazonról

köszi, pacsi
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok, az amazon.com ról rendelt terméket kiküldik Magyarországra?
Erről lenne szó. nem látom sehol hogy nem:
[link] -
attiati
veterán
Rendeltem egy 56$-os cuccot, de a dobozra 33 $-t írtak total value-nak.
A dobozba beletették a packing list-et, de a konkrét számlát már nem.Ezt szándékosan csinálhatták, vagy totál véletlen és ne is számítsak ilyen kedvező esetre legközelebb?
Külön nem kértem őket, hogy kevesebbet írjanak rá, és azt sem, hogy az eredeti számlát ne tegyék bele.Amazonos 3rd party eladó volt (nem maga az amazon)
-
UnSkilleD
senior tag
a rendelésnél hol lehet megnézni hogy mennyibe fog kerülni a szállítás?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield
üzenetére
Your Prime Free Trial Membership Confirmation című levél alján vannak a linkek:
To cancel, just adjust your membership settings in Your Account or use this model cancellation form.
-
Chesterfield
őstag
Hogy tudom lemondani ezt a prime trialt, mielőtt levonja a havidíjat?
-
Deer76
aktív tag
Jobban átnézve még mindig a legolcsóbb az amazon.com-ról rendelni, csak olyat kell keresni, ami mellett ott van, hogy Fullfilment by amazon és akkor a normál posta olyan 8$. Bár az amazon 264Ft-ért számolja át a dollárt.
-
Deer76
aktív tag
Hát amit rendeltem társasjáték kiegészítőt 20$ értékben, az kb egy A4-es kemény borítékban volt és 1 (egy) $ volt a posta (US First Class -> Magyar Posta) és 10 nap alatt meg is jött.
Itt az X-wing miniatures játékhoz rendelnék kis kiegészítőt (Magyarországon már nincs a régebbiekből) és megörültem a jó áraknak, de eddig a legolcsóbb posta amit találtam: kb 3000Ft az áru és az 1 hónapos posta 3600Ft pluszban. Ezek vám és ÁFA mentes termékek. Amazon.de sem jobb, ott is min 10 EUR kb a legolcsóbb posta.
-
válasz
Vasinger!
üzenetére
Én tuti nem vennék, lutri az egész (hacsak nem találsz valakit, aki vett és eredetit kapott, értékelésekből néha kiderül, ha van). Aki odaírja az originalt, az meg nem kockáztat,hogy hamissal szúrja ki az ember szemét, aztán széjjel szedjék később emiatt. Rohadtul kell figyelni, mi van a szövegben, láttam már olyat is, hogy "eredeti másolat".

Deer76: Attól függ mi hozza, nekem csak rendelésem volt, de azt UPS futár hozta, nyomonkövetési opcióval (power bank és tok hozzá, tehát nem nagy dolgok ezek sem), mégis összesen kb. 12-15 font volt a szállítás.
-
Deer76
aktív tag
Én nem egészen értem a postai árképzéseket. Egy kis 10$-os csomagot rendelnék és bődületes postaköltségeket írogat ki, akár 50$-t.

Rendeltem már USA-ból, igaz nem amazonon keresztül, ahol egy nagyobbacska borítékban az áru 1$ postaköltséggel eljött. -
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ahol nem szerepel, hogy "original", ott hiába is lázadnál, azt mondaná, hogy nem állította, hogy eredeti. Ha viszont egyértelműen benne van az eladó terméknél, hogy eredeti és ennek ellenére nem azt küld, akkor már lehet "rinyálni", erre hivatkozva, ha bebizonyítod, hogy neked van igazad.
-
Vasinger!
nagyúr
Itt az első eladó szerintetek mennyire árulhat eredeti terméket? Ha megjön és hamisat küld akkor lehet tenni valamit? Csak visszaküldeni lehet, vagy anélkül is vissza lehet kérni a pénzt Amazontól?
-
wikikex
újonc
Sziasztok!
Sorry, this item can't be sent to your selected address. Learn more. You may either change the delivery address or delete the item from your order. You can also see if this item is available for delivery to your address from another seller.
Ezt írja ki az amazon nekem, már idegbajt kapok. Próbáltam .com-on, próbáltam .co.uk-on, de mindkettőnél ez volt a hiba. Nem tudjátok mit kéne tennem?Még az oldalt is megnéztem, hogy hogyan kell megadni a címemet, stb... -
-Nemtom-
őstag
Helló! Most próbáltam vásárolni először amazonrol, úgy néz ki sikertelenül.

Jelenleg így áll a tracking:
Undeliverable : Returned
Shipment returned to AmazonIlyenkor mennyi idő után kapom vissza a pénzem? Visszautalják, vagy amazon walletet adnak? Utóbbinak nem igazán örülnék...
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Rendeltem Amazonról (UK) egy power bankot és egy tokot neki. UPS hozta, meg is érkezett ma. Viszont alig volt becsomagolva, kétoldalán mindenfajta erőlködés nélkül kinyitottam, nem tudom, hányan nézték meg,hogy mi van benne, de azért durva. Igazából ennek fényében csoda,hogy megkaptam a cuccot
Mindenesetre elgondolkodtató,hogy vajon minden csomag így van becsomagolva, hogy csak kihajtom az oldalán a kartont és megnézem mi van benne? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield
üzenetére
Normális. Amazon találta fel a biztonságos bankkártya tranzakciókat támogató protokollt. Bízhatsz benne.

-
Chesterfield
őstag
Na megrendeltem a cuccot New Yorkba, majd onnan továbbküldik nekem.
Viszont nem kért a mastercardhoz az Amazn CVC kódot.
Normális ez? Így is le tudja vonni? -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield
üzenetére
Regisztráció után belépsz és úgy nézed meg a terméket. Ott írja az ára alatt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield
üzenetére
Igen van vám/ÁFA költség EU-n kívülről, de ez az eladó nem szállít EU-ba:
"This item does not ship to Hungary." -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősöm ezt szeretné megrendelni az amazon.com-ról.
Én nem igazán ismerem az amazont, de mintha valami olyasmi rémlene, hogy az amazon.co.uk-ról kell rendelni, különben vám meg ilyesmik vannak.
Rosszul tudom?
Milyen költsége lenne még ennek a fülbevalónak?köszönöm a segítséget.
-
bostone
addikt
A szállítási díj mekkora összeget tesz ki, német amazonról rendelve?
Tabletben gondolkodom, illetve nézelődöm, hogy honnan, hogyan érné meg leginkább és véletlenül az amazonra tévedtem.
A garancia sem teljesen egyértelmű számomra. Nem egy noname termékről van szó, de itthon nem forgalmazza senki.
-
NoSkill
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Amazon.com on kinéztem ezt a fülest csak nem tudom hogy kitudják szállítani Magyarországra. Igazából a fizetésnél voltam már de ott nem írtak olyan hogy nem szállítható ez a tárgy. Ezért szeretném megkérdezni

Előre is köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) MI lehet a gond? Nem találok semmi olyat ahol a lakcímem lenne beállítva, hogy esetleg az adót rárakják, vagy csak nem jó helyen keresem?
Vagy IP cím alapján belő és valahogy ki kéne emigrálnom az USA-ba?