Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Jobban átnézve még mindig a legolcsóbb az amazon.com-ról rendelni, csak olyat kell keresni, ami mellett ott van, hogy Fullfilment by amazon és akkor a normál posta olyan 8$. Bár az amazon 264Ft-ért számolja át a dollárt.
-
Deer76
aktív tag
Hát amit rendeltem társasjáték kiegészítőt 20$ értékben, az kb egy A4-es kemény borítékban volt és 1 (egy) $ volt a posta (US First Class -> Magyar Posta) és 10 nap alatt meg is jött.
Itt az X-wing miniatures játékhoz rendelnék kis kiegészítőt (Magyarországon már nincs a régebbiekből) és megörültem a jó áraknak, de eddig a legolcsóbb posta amit találtam: kb 3000Ft az áru és az 1 hónapos posta 3600Ft pluszban. Ezek vám és ÁFA mentes termékek. Amazon.de sem jobb, ott is min 10 EUR kb a legolcsóbb posta.
-
Deer76
aktív tag
Én nem egészen értem a postai árképzéseket. Egy kis 10$-os csomagot rendelnék és bődületes postaköltségeket írogat ki, akár 50$-t.

Rendeltem már USA-ból, igaz nem amazonon keresztül, ahol egy nagyobbacska borítékban az áru 1$ postaköltséggel eljött.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kuponkunyeráló
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest