Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Most beszéltem velük.
UPS-el valóban 14-18 ezer forint lett volna, feladási módtól függően.
MPL-en is utána néztem, az olcsóbb volt.
Épp kinyomtattam a return label-t, amikor eszembe jutott, hogy felkeresem őket live chaten.Néhány perc beszélgetés után kiderült, hogy jövő keddre itt lesz az új termék, illetve nem is kell feladnom (egy törött izzóról van szó), az a label csak egy automatikus üzenet arra az esetre, ha élni szeretnék a terméktől való elállásom jogával. Egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, azt mondták. Szerencsére a kicsomagolást levideóztam, mert tudtam, hogy törékeny, de azért kíváncsi leszek erre, mert gyanúsan egyszerű.
MPL esetén a teljes árat visszatérítik? Olvasgattam róla a fórumon, de valami olyasmit említettek többen is, hogy csak egy részét kapom vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest