-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Most beszéltem velük.
UPS-el valóban 14-18 ezer forint lett volna, feladási módtól függően.
MPL-en is utána néztem, az olcsóbb volt.
Épp kinyomtattam a return label-t, amikor eszembe jutott, hogy felkeresem őket live chaten.Néhány perc beszélgetés után kiderült, hogy jövő keddre itt lesz az új termék, illetve nem is kell feladnom (egy törött izzóról van szó), az a label csak egy automatikus üzenet arra az esetre, ha élni szeretnék a terméktől való elállásom jogával. Egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, azt mondták. Szerencsére a kicsomagolást levideóztam, mert tudtam, hogy törékeny, de azért kíváncsi leszek erre, mert gyanúsan egyszerű.
MPL esetén a teljes árat visszatérítik? Olvasgattam róla a fórumon, de valami olyasmit említettek többen is, hogy csak egy részét kapom vissza.
-
sajtee
őstag
Nem akarom összeszemetelni a topikot, de nem igazán vagyok a helyzet magaslatán.
Kaptam egy új szállítólevelet, amit ki kellene nyomtatnom, azonban ezt az UPS nem fogadja el, 18.000 forintot kell fizetnem, hogy visszaküldhessem nekik.
Tök jó, hogy ezt ők elméletileg később visszautalják, de én ezt akkor sem erőltetném.
Aki már küldött vissza neki csomagot, és tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék
Esetleg simán MPL, utánvétel? -
sajtee
őstag
Sziasztok
Múlt héten rendeltem egy lámpát a brit oldalról, ami ma meg is érkezett.
Az UPS hozta, és nem meglepő módon szarrá van törve.
Telefonon nem tudom elérni őket, az Amazon-nál pedig, ha refundot vagy replacement-et kérek, vissza kell küldenem a terméket, azonban nem igazán szeretnék ezzel szopni, így is határidőre kellett a termék.
Gyanúsan csúnya volt a doboz, szóval videóban bontottam ki.
Mi a teendő ilyen esetben, hol tudom ezt jelezni? -
sajtee
őstag
Sziasztok, most először rendelek amazonról (német oldalról), és érdeklődnék, hogy házhoz a posta hozza, vagy valami nemzetközi futárszolgálat?
Olvasgattam a topikot, és úgy látom, az MPL, de kérlek javítsatok ki, ha tévedek. Nem biztos, hogy itthon leszek, amikor hozzák a csomagot, ezért érdekelne. Jobban örülnék, ha utólag átvehetném esetleg a postán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drón topik
- Formula-1
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Dell Inspiron N5010 i5 laptop
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest