- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLG dog
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Már beszéltem velük, és megmutattam a tranzakció képét is, amin tisztán látszik, hogy levontak pénzt. Aztán azt mondták felhívnak, kérték a telefonszámom hogy csatlakoztassanak az "Unknown Charge Departments"-hez és nem jött egy hívás sem. Írtam nekik e-mailt, és arra azt mondták írjam le a problémát. Leírtam, elküldtem ismét a képet a levonásról, majd azzal válaszoltak, hogy hívjam fel őket, és mondjam el nekik ugyan azt, amit leírtam (nem szó szerint ezt mondták, de ez volt a lényeg). Ezért azt mondtam, hogy nekem ez drága mulatság, hogy én hívogassam őket, megadtam a telefon számom és hogy mikortól vagyok elérhető. Erre csak annyit mondtak, hogy nekem kell őket felhívni mikor elérhető vagyok. Ez most minden hónapban meg fog történni, levonnak 2,990 Eurót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest