Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
Sziasztok! (SEGITSEG!!!)
Sajnos telefonon keresztul valamit elnyomhattam es veletlen berendeltem az amazon.de-rol egy 70 ezres dzsekit, amirol nem is tudtam, hogy levonta a penzt a bankszamlamrol (nem kapok smst), igy ma megerkezett, en pedig majd elajultam, visszaneztem a szamlatortenetet es -70K. Akkora dobozban hoztak, hogy azthittem valaki hutot rendelt.
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.
Ha valakivel esetleg telefonon is fel tudnam venni a kapcsolatot, aki jartas benne nagyon megkoszonnem! Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- PlayStation 4
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mászós topik - falmászás, via ferrata, sziklamászás, hegymászás
- EAFC 26
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.