Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvh
csendes tag
Sziasztok! (SEGITSEG!!!)
Sajnos telefonon keresztul valamit elnyomhattam es veletlen berendeltem az amazon.de-rol egy 70 ezres dzsekit, amirol nem is tudtam, hogy levonta a penzt a bankszamlamrol (nem kapok smst), igy ma megerkezett, en pedig majd elajultam, visszaneztem a szamlatortenetet es -70K. Akkora dobozban hoztak, hogy azthittem valaki hutot rendelt.
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.
Ha valakivel esetleg telefonon is fel tudnam venni a kapcsolatot, aki jartas benne nagyon megkoszonnem! Jaj nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van ra mod, hogy visszakuldjem esetleg? Az arat visszautaljak? Mivan akkor ha visszakuldom, a csomag beragad vhol es se dzseki se penz? Ennek mi a folyamata??? Es ha igen az korulbelul mennyibe fog nekem kerulni???!!! 2-3kg a kabat dobozzal egyutt.