- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Hello!
Ertem es sokat olvasok itt vissza es keresot is ismerem. Nekem csak az a bajom h nincs faxom nyomtatom scanner stb. Letoltom az elektronikus bankszamlakivonatot elmegyek kinyomtattatom rairom kezzel amiket kertek epmegyek megint bescanneltettem befizetek fizetos fax szolgaltatasra es elkuldom. De ha tudja azt h mire van szukseg akkor miert nem kuldi el az egeszet egy emailben es egybe letudnek mindent nem kellene mindennek tobbszor nekifutni.... Ertem en h vedik a bankartya-hitelkartya tulajdonosait de igy tobb nap eltelik es le is maradtam a naluk kiszemelt termekrol. Egyedul azert kinlodok meg vele h ha legkozelebb kellene a fiokom akkor tudjam.hasznalni es ne ez legyen megint....
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest