- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Lépj be amazon.de-re. Oldal alján jobbra:
Hilfe / Brauchen Sie weitere Hilfe? / Kontaktieren Sie unsItt ki kell választani azt a terméket/rendelést amivel kapcsolatban reklamálni szeretnél. Tegyél mellé pipát.
2. pontban válaszd ki a "Ich habe meine Sendung nicht erhalten" -t
3. pontban kiválasztani hogy chaten vagy emailben (akár angolul) írnál nekik.Kb ennyi.
-
ldave
félisten
Van egy EU-s szabály, miszerint online vásárlás esetén egy bizonyos összeg felett az eladónak a célország áfájával kell számolnia. Az Amazon ez alapján cselekszik.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Ha valaki úgy járna mint én, hogy törlik a rendelését és pl K&H bankos, akkor azzal megosztanám a banktól kapott infómat: 10 naptári nap és még 2 banki napon át tartja a K&H az összeget zárolva, tehát jó esetben ezt követően férek újra hozzá a pénzemhez.... Akkor vagyok bajban ha időközben lenne olyan ajánlat ami jó és vásárolni szeretnék, mert akkor vagy lemaradok róla vagy megint beruházok pluszba, feltéve ha van pénzem....
-
Gtaati
őstag
Helló!
Megint keresgettem azt a terméket amit vásárolni szeretnék, és megint látom azt az eladót és terméket amit korábban próbáltam megvásárolni, de törölték a rendelésemet, és ismét gyanúsan jó árban ad sok mindent.... Ha netán csaló vagy feltörte más fiókját és ezt látja az amazon mivel törli a rendeléseket akkor miért nem zárolják az eladónak a fiókját, hogy tud újra és újra feltűnően jó árban hirdetéseket feladni.....? Vagy ez hogyan működik? Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Most komolyan masnak is ilyen nyogvenyelos volt az elso vasarlasa az amazonon? Penteken kuldik az emilt h 3 napom van bekuldeni egy egyenleg ertesitot amivel azonositani tudnak mivel tesomek nemet cimere kertem volna a csomagot. Szombat este kuldenek egy emilt h torolve sztornozva lett a rendelesem. Mondom nagyon jo de nem is ertettem h miert mert meg 3 napon belul voltam-vagyok. Na ma nagy nehezen elkuldtem ettol fuggetlenul a kert papirokat mivel szeretnem a jovoben is hasznalni a fiokomat amit ok zaroltak. Erre most kuldenek megint egy emailt h.postan vagy faxon kuldjem be a szemelyimet meg egy kozoluzemi szamlat..... Na most ha ezt bekuldom akkor meg mi a tokomet fognak meg kerni? Kezd eleg lenni mar
Mas is jart mar igy? Koszonom!
-
somnia
senior tag
-
somnia
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már írtam erről neked.
Különbséget kell tenni Amazon fulfilled és egyéb eladók között.
Ami Amazon fulfilled az saját raktárukból kerül kiküldésre. Persze ilyen esetben sem garantálható az eredetisége.
De amit szintén leírtam már: Amazonnál a vevő az első. Ha valami gondod van a rendelt termékkel, akkor fel kell venni velük a kapcsolatot és megoldják a problémádat. -
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest