- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Pontosan. Abszolút megbízható tűlök vásárolni, karácsony környékén 3 csomagom is késett, reklamáltam, mindhárom árát visszatutalták szó nélkül, közben még ők kértek bocsánatot a magyar posta helyet...
De már olyan is volt, hogy valami kicsit sérülten érkezett, írtam nekik, kompenzáltak.
A visszaküldés macerás egy kicsit, de igazából erről sem ők tehetnek, itthonról a postával kell (jó drágán) visszaküldeni, de ennek a költségét is átvállalják utólag, simán bemondásra, nem kérnek a feladásról semmilyen számlát, vagy blokkot.
Ausztriából vagy Németo.ból (ha oda rendelsz) ez jobban működik, onnan ingyen is vissza lehet küldeni a nem tetsző termékeket.A legutóbbi sztorim pedig velülk kapcsolatban, hogy az angol amazontól nem jött meg egy csomagom, annak rendje és módja szerint visszautalták az árat, majd kb. egy hónapra rá kaptam tőlük levelet, hogy köszönik a csomagot, visszakapták (valamiért nem hozta ki a magyar posta, hanem visszaküldték nekik) és visszautalnak még X GBP postaköltséget. Ezt mire fel tették, nem tudom, én a csomagot nem is láttam...
A magyar postáról meg inkább nem írok semmit, a timbuktui posta színvonalán vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AliExpress tapasztalatok
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A magyar postáról meg inkább nem írok semmit, a timbuktui posta színvonalán vannak.