- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
mtibee2
üzenetére
Szoval rendeltem bekfájdéj kornyékén (nov 24) egy logitech mx master egeret, ami meg is erkezett par nappal kesobb. Ekkora mar nagyon kipihent voltam + beszeltem epp valakivel chaten, de azert gondoltam beregelem gyorsan az egeret. Be is allitom, nyomom a gombot, durr, kiirja hogy Garancia: Lejár 11/02/2017 ... nezem meredt szemekkel, mi a tokom ez a 3 honap gari..nyomok egy backet, latom hogy november 24-edike helyett november masodikara nyomtam, tehat amit regeltem az igazabol nem februarig garis, hanem november masodikaig (amcsi datumformatum megzavart), ami még mindig nem oké, mert 3 évnek kellene lennie. Kijavitottam gyorsan 24-edikére, mehet a next, bumm, regeli egy MÁSODIK egérként, Garancia Lejár 11/24/2017, azaz most mar lett egy év garis egerem, meg egy majdnem egy év garis egerem, ugyanazzal a szeriaszammal.
Pár perc bambulás után eszrevettem, hogy lehet modositani a regelt adatokat!! aha! akkor gyorsan at is irtam a november 2-re regelt egeret is november 24-re. BAMM, Garancia Lejár: 11/24/2018. Szoval ott tartok, hogy van egy egy év garis, és egy két év garis egerem + ticket a supportnak hogy boldog lennék ha ezt a kettot osszevonnák, és osszesen 1 darab 3 év garis egerem lehetne. Erre 0 valasz jott, pedig tobb mint egy hete inditottam utnak a ticketet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.