- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
radi8tor
üzenetére
Ez akkor indokolhato, ha mindket esetben epsegben kapod meg… pl ketszer rendeltem kenyertartot, mindketszer sajat dobozaban jott az egyik be volt horpadva, a masikrol meg lepattant a festek. Itt feladtam, hogy az amazonrol rendelek ilyet.
Abban meg mi a kornyezetvedelem, hogy van hogy egy par euros vmit meg boszme nagy dobozban kuldik ki? Teljesen logikatlan az egesz, de nekem vasarlokent meg csak bosszusag, nekem sem big fun postara rohangalni vele, es xszer ideoda cipelni vmit sem tul kornyezetvedo. Lassan mar ott tartok, hogy csak olyasmiket rendelek, ami nincs mashol vagy nincs idom utana menni, filleres izeket.
Szvsz szimplan a fillerbaszas esete, mert egy ekkora cegnel milliardokat jelenthet, de konnyebb rafogni masra. Az apple is ezt csinalja, lassan majd egy zsirpapirban adjak at a tobbezer euros vmit. Azert merlegelni kellene, hogy mekkora aranyu a sporolas merteke a termek ertekehez kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dell notebook topic
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest