- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcitp
őstag
válasz bebolint98 #47293 üzenetére
gratula! a nyerseket én símán dobtam volna... Ügyes vagy!
Itt is látszik, mennyi van még a képben, ha vki foglalkozik vele, és a sokak által fikázott kitobival.......https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
spiky03
veterán
válasz bebolint98 #47295 üzenetére
Köszönöm szépen.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz bebolint98 #47293 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miket csináltál az utómunkával?
PS vagy LR? Vagy mind a kettő?Komoly, hogy mennyire más lett mint az eredeti kép.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gergo5991
őstag
válasz bebolint98 #47289 üzenetére
utómunka nélkül megtudnád mutatni ezt a 3 utolsó képet amit feltöltöttél kérlek?
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
nagyon jó képeket lősz
az elő és utolsó mintha kicsit balra billenne, de lehet csak optika csalódás
Aurea mediocritas
-
Zilko87
tag
Gratula! Kiosztottam a csillagokat, ha nem is kivétel nélkül de tetszenek a képeid!
Azt hiszem fel kell kötnöm a gatyát, egy hónap múlva mi is Bled-be megyünk nyaralni, szeretnék szép képeket hazahozni én is. -
bebolint98
tag
Köszönöm mindenkinek, aki véleményezett!
(#47286) Fotonhámozó: Az első képről nekem is pont ez a véleményem. Ezeken a képeken nem figyeltem kimondottan arra, hogy "csillagos" legyen a nap, csak ennél a képnél. 3 hónapja van meg a gép, most próbáltam ezt először, de tuti nem erre fogok hajtani a későbbiekben.
(#47288) vond: A pados képből van egy
másik az kicsit feljebbről készült.És persze van mit tanulni bőven, de az ember tanul a hibáiból, és később jobban odafigyel rá.
-
vond
MODERÁTOR
válasz Fotonhámozó #47286 üzenetére
Hát, én a csak így továbbot a fejlődésre írtam. Sokat kell még gyúrni, de 19 évesen már elég jó szinten van. Nekem mondjuk leginkább a kompóval/vágással van (megint) bajom.
Pl. a bledi kép fent és jobbra nagyon szűk, alul meg sok.
A Bohinji-tavas ködös/felhős képeken is jobban kellett volna pozícionálni a csónakokat.
Ennek a képnek is tök jó hangulata van, szépek a színek, de a bal oldalt belógó ág nagyon zavaró. Pár másodperccel előbb pl. szépen ki lehetett volna komponálni. Meg én lehet, hogy egy kicsit fentebbről lőttem volna meg, hogy a pad felső deszkája pont elválassza a vizet és a partot, és a templom ne bújjon meg ennyire,
De ezekre azért rá lehet majd érezni, és meg lehet tanulni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
belovary
senior tag
válasz Fotonhámozó #47286 üzenetére
+1
Már kezdtem kicsit "megijedni" a vélemények miatt, mondom mi történt itten...
Köszi, hogy megírtad ezt így, teljesen kerek, és jó amit írsz! -
Fotonhámozó
senior tag
válasz bebolint98 #47277 üzenetére
Többiekkel ellentétben van pár észrevételem, ezért átváltok megmondóember üzemmódba :
- elsőn jó a hajó és a templom közötti ellenpár, viszont mindkettő túlságosan a kép szélére került. A térérzet sem adja annyira, kontrasztnöveléssel ezen valamelyest lehetne segíteni és a párásságból minimális dehaze segítségével visszavennék
- másodikon csúnya a Nap és környezete. Ha egy expóból akarsz ilyet megvalósítani, akkor a legfényesebb terület környékére mérj fényt, Nikonnál a sötéteket (jobban) fel tudod húzni jelentősebb minőségromlás nélkül, mint C esetében. De a legjobb, ha legalább 2 expóból oldod meg a hasonló képeket.
- harmadik a vesszőparipám, rángógörcsöt kapok a "csillagos naptól", bár erről erősen megoszlanak a vélemények. Én bazári lájkvadász giccsnek tartom, kb. mint a túlszaturációt, bucsuban a céllövöldében két pálcáért mérik. Amikor meglett az UWA-m, én is ráálltam erre, de aztán szerencsére leszoktam róla. 1-1 képnek jól áll, illetve előfordulnak olyan esetek, amikor nem tudod kikerülni (ez obitól is függ), de amikor tulajdonképp ez a kép fő témája, az nálam tikkelést vált ki. Korábban mintha nem lett volna ennyi ilyen csilagos napos kép, egy ideje viszont ugrásszerűen megnövekedett a számuk. Vagy én lettem érzékenyebb Bárhogy is van, szerintem kerülendő út, nem ettől lesz egyedi a képed.A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
törölt tag
Nagyon jó dolog, hogy kialakul a kedvenc stílusod ezekkel az ellenfényes, lemenő napos, csillagozásig lerekeszelt természetfotókkal. Szinte megunhatatlan és nagyon népszerű téma, amihez tényleg van érzéked.
-
vond
MODERÁTOR
válasz bebolint98 #47281 üzenetére
Lehet variálni, de kb. annyi, hogy a kimenő feketeszintet felhúzod. Arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba vele, és nem is minden képnek áll jól.
Amúgy 19 évesen elég jól tolod. Csak így tovább!
(#47276) Utka: Köszi! Igen, van abban a képben valami, de igazán én sem tudom megfogalmazni, hogy mi.
[ Szerkesztve ]
-
bebolint98
tag
Köszönöm mindenkinek!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy többször láttam olyan képet ami kicsit "fátyolos, mattos". Van valami leírás, hogy Lightroomban mit kell állítgatni. Előre is köszönöm!
-
marcitp
őstag
Tetszenek a képeid, gratula! van szemed a széphez!
Az előző tavas sorozat 2. képénél lehet, jobban mutatna, ha leszednéd a balos csónakot. Szerintem hatásosabb lenne!https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Muerte68
addikt
jó képek jó a dupla becsillanás
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Fandango
veterán
Jó képek, a 2. különösen hangulatos nekem. A 3.-nál pedig tök jó, hogy vízben tükröződik a nap.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz randras_83 #47272 üzenetére
Szerintem nem kuka, szürke gémnek nézem!
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
marcitp
őstag
válasz randras_83 #47272 üzenetére
Izéé, inkább az "In red"...
abban jobb vagy!https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Balinov
titán
válasz bebolint98 #47268 üzenetére
Semmi? Szerintem a második igencsak rendben van. Klafa
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
AXisBOLD
addikt
válasz bebolint98 #47255 üzenetére
ha már ennyire arra játszottál akkor lehetne teljesen szimmetrikus, de legalább a stég
egyébként gyönyörű helyeken jártál, Bled, Bohinji remélem voltatok a Vogel-en és a Savica vízesésnél is
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
senior tag
-
bebolint98
tag
válasz Grga_Pitic #47267 üzenetére
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz bebolint98 #47266 üzenetére
A lenti perspektíva nekem jobban tetszik.
A csónakról (stéggel szemben) nem készült kép egy telével? A tó fölötti köd és a vele összefolyó tükröződése annyira adna egy ilyen képet. -
Fotonhámozó
senior tag
Az ég elég jellegtelen, vágnék a tetejéből. Valahogy a képarány elég suta, minimum 16:9-re kiigazítanám, de talán 21:9-es képarányt is elbírna. Kontraszton minimálisan emelnék.
(#47263) szecsgeri: kicsit középre került a pók, picit balra téve jobban adná a kompozíció. A stackelés nem lett 100-as, vannak homályos foltok a képen.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
grigo
őstag
Nekem is tetszik. Talán kicsit szokatlan hogy lejjebb vitted a kamerát mint amit a stéges képeknél megszoktam. De frankó amúgy.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
szecsgeri
tag
Hoztam én is egy kis csámcsogni valót.
Nagyon régóta vadászok most rájuk, valahogy nem találkoztunk... De most sikerültMonumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
bebolint98
tag
Köszönöm mindenkinek!
A kép napkelte után készült. A fehéregyensúllyal mi a gond, túl hideg? Próbáltam kiegyenesíteni, de akkor meg nem a sarkokból indulna a stég. -
marcitp
őstag
Na akkor én újat mondok : nekem szimplán tetszik így, ahogy van...
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Viszlát
addikt
válasz psycroptic #47257 üzenetére
Nekem is tetszik. Az zavar, hogy kicsit ferde, plusz a fehéregyensúlyt is helyre kéne tenni, meg egy kis kontraszt sem ártana neki szvsz. De egyébként jó elgondolás tényleg.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
szecsgeri
tag
válasz psycroptic #47257 üzenetére
Szerintem az égbolt zavar. Kicsit lágyabb fények kellenének, napkelte, vagy naplemente színes felhőkkel nagyot ütne. Egyébként tetszik a kompó. Jó, hogy a stég a kép széleiből indul, szépen vezeti a szemem a tó, majd a hegyek felé.
[ Szerkesztve ]
Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.
-
psycroptic
őstag
Tetszene, de valami zavar rajta, de nem mondom meg, hogy mi, mert én magam sem jöttem még rá...
Szóval nem is tudom. Érted-e, hogy mit akarok mondani?PSNID: Tomy83PS
-
grigo
őstag
Mindenképp kellene egy kormányrendelet ami alapján köteles a fotós vagy a területre betévedő egy madárpszichiátert magával vinni hátha valamelyik tollas felizgatja magát. Kérdés, hogy mi van ha dörög az ég vagy valami természeti jelenség miatt stresszelnek be. Akkor kit perelünk?
És honnan tudjuk hogy ideges? Tördeli a kezét?[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Fandango #47252 üzenetére
Már nem emlékszem hogy ebből mennyit vágtam, talán nem sokat.
De igyekszem többet kihozni.Viszlát: ez az üveg
Nem rossz a bokeh.
Ami a fókuszt illeti, ez egy nagyon pici madár, az af pont mint négyzet a keresőben pont akkora mint a madár az ágon, nem nagyon tudom máshova tenni mint a mellkasára ahol a legszélesebb.[ Szerkesztve ]
-
-
rekid
addikt
"Amennyiben azt észleli, hogy jelenléte feszélyezi, illetve magatartásában jelentősen zavarja a védett állatokat, akkor azonnal felhagy a fotózás előkészítésével és elhagyja helyszínt!"
Ez milyen életszerű... sarkítva: "Hazajöttem asszony 600 km-ről mert kicsit idegesnek tűntek a madarak".
Jah marcitp jó lenne ha a következő imádkozósáska makródnál figyelnél a modelledre nehogy felizgassa magát.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
grigo
őstag
Az igen. Az eleje alapvető emberi hozzáállás kellene legyen. De lejjebb haladva már olyan volt mint egy őrszolgálati leírás. Kicsit elvadult. Tehát járjunk a levegőben és legyünk láthatatlanok. Értem a jószándékot de ez már nekem kicsit elszakadt a valóságtól.
-
zool1
őstag
-
Csari93
aktív tag
válasz Ed Parker #47243 üzenetére
Elméleti tudásom nincs hozzá, de tapasztalat alapján mikor csúnyán el van csúszva a melegség, a tint is mindig szar. Sokszor úgy tudtam rendes WB-t állítani, hogy melegség helyére, aztán tint helyére, aztán megint mehet a melegség, és 3-4 ilyen kör után lett megfelelő, elhúzzák egymást. Pipettás WB ritkán jött be, ez nagyon analóg módszer de jobbat én nem tudok.
www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
-
marcitp
őstag
válasz Ed Parker #47237 üzenetére
pici forgatás, meg vágás, meg picit a fények, meg szemen pici élesítés, meg háttéren kicsi zajszűrés, hogy símább legyen, meg gradiens innen onnan, nem értek hozzá sajnos eléggé.
Ha sárga, az zavar, nemrég volt gépcsere, a kalibrálás nem biztos, hogy jó lett. tónusra olyan sárgás-zöldes nálam, hasonlóan, mint az eredeti.
szerk: tényleg sárgásabb lett, mint az eredeti.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
Csari93
aktív tag
válasz Ed Parker #47224 üzenetére
Ez a móki nekem sem kerek valahogy. Ezen laposak a színek/fények, Marcién a fények jobbak de sárga. Kicsit talán dől valóban balra és olyan furcsán nem jó ez a vágás neki szerintem, nem tudom ezt megfogalmazni.
szerk @bebolint98: Tetszik a tó kéke, de nincs igazán éles pontja a képnek, zajos, a hajónál bemozdult kicsit, egyet jobbra lépve és kicsit balra fordulva csináltam volna, hogy a fa már ne legyen benne, a hajó előtt viszont kicsit több legyen. A konkrét képet én inkább 16:9-ben vágnám hogy a felső lomb már lemaradjon, úgyis inkább nyúlánk a téma, és próbálnék egy kis kontrasztot meg részletet adni neki utómunkával.
[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
grigo
őstag
válasz Ed Parker #47224 üzenetére
Vérmókus!!!!
Akár kicsit szűkebben is megnézném, de így is bejön.
Jáó lett. Szabad kérdeznem mennyit csatangolsz a vadonban? Mert mintha kifogyhatatlan memóriakártyáid lennénekAmúgy tudom, hogy csak optikai csalódás, de mintha a bal keze rövidebb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Ed Parker #47221 üzenetére
// Troll mode ON
Végre egy madárfotó!
// Troll mode OFF
Nekem ez nem jön be, viszont a mókusos nagyon jó... lehetne, ha kicsit jobban kidolgoznád. De mindenekelőtt fordítsd el az óra járásával megegyező irányban, amíg a jobboldali fa rész függőleges nem lesz. Plusz vágj a tetejéből.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz psycroptic #47225 üzenetére
Köszönöm
Mindketten meglepődtünk mikor megláttuk egymást -
Ed Parker
nagyúr
-
fattyu
veterán
válasz Ed Parker #47221 üzenetére
amíg nem nyitottam meg nagyban addig kurva jó. színek kompó háttér ág, a háttér színe ahogy ellenpontot ad a madárnak. mind fasza.
de iszonyat mák zaj az egész nincs rajta egy éles pont sem. Ez az amikor sajnos a technikai kivitelezés/fényhiány/magasiso/túlnagykrop elvitte a málnásba az egészet. kár érte.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
grigo
őstag
válasz topikk #47219 üzenetére
Sárgák de nem ennyire. Tényleg természetellenesen csúnya volt. Az F4 még bepróbálható. A parlament pedig az egyik legszebb épület, megér egy fotót, nyilván sokan meglövik de kb olyan izgalmas mint a hetek óta tartó "ezer kócsag fesztivál"
Mit lőttél még a várban?
-
topikk
senior tag
válasz topikk #47200 üzenetére
Sziasztok! Sejtettem, hogy hullámokat fog vetni a parlamentes kép. , valószínűleg én is ugyanezeket mondtam volna rá mint ti ha más teszi be.
torzo: azert f4 mert élességbeni különbséget szerettem volna a keret és a téma között, ugyanúgy mint amikor átnézel a nyíláson és nem látod élesen a keretet. És nem volt nálam állvány, innen a magas ISO. Persze nem is technikailag szerettem volna elemzést / kritikát, inkább a témaválasztás miatt.
A wb-hez (és ez most komoly kérdés): miért baj az ha úgy hagyom ahogy azt élőben is látom? Ilyen sárgák a budapesti épületek éjszakai fényei.
-
grigo
őstag
válasz marcitp #47213 üzenetére
Hogyne lenne új. Neked új, ahogy találtál is új vonalat nemrég.
Mert ha most az a lényeg, hogy tolni fel a képeket hogy "és ez és ez?" hogy aztán ünnepeltesd magad annak mi értelme? Lődd meg a várat ha az érdekel, lődd meg a naplementét ha az érdekel, ugyanúgy fotó mint a négymilliomodik madárfotó. A lényeg hogy kikapcsoljon és kedved leld benne. Gyaníthatólag Natgeo címlap úgyse lesz már meg, így olya módon érdemes fotózni, hogy az neked kikapcsolódást örömet okozzon, függetlenül attól, hogy turisták megörökítik a témát vagy sem. Nem is értem ezt a részt, hogy ha turista meglövi akkor az már szar.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz forceberg #47210 üzenetére
Ha nagyon szigorúan veszed, akkor persze nem sok újat lehet mutatni a fotózásban, mert simán lehet, hogy amire mi az mondjuk, hogy végre valami új, meg előremutató, vagy urambocsá korszakalkotó, azon valami tök ismeretlen csóka a világ túlsó felén már régen túl van.
De azért én tudok mondani ellenpéldát is. Itt van mindjárt marcitp. Egy időben baromi jó makrókat tolt fel, és bár az sem az én világom, mégis egy ideig elég változatosnak is tartottam, és hozott is egy általános magas szintet. De ráeszmélt, hogy váltania kell, mert ez neki már nem kihívás, megfáradt a téma, fejlődni akar, meg ilyesmi. És elindult egy olyan irányba, ami nekem pl. iszonyatosan tetszik, és nem is nagyon láttam még eddig hasonlót másoktól. Persze ebben biztos az is közrejátszik, hogy nem töltök napi több órát (de még perceket sem) fotós honlapok, fórumok nézegetésével, kiállítások látogatásával, meg fotós könyvek, magazinok olvasásával.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Újat mutatni fotózásban nem lehet. Helyszín és téma nélkül meg nincs fotó!
Tudod, Máté Bencének is csak a saját tanyavilág meg pénz kellett
Akkor van baj, ha valaki csak azért ekéz pl. egy stílust, mert az önmagának nem tetsző.
Ez pl. a színes vagy HDR jellegű képek iránti utálat sokaktól, vagy az ugyancsak emlegetett kontrasztszegényítés. Én sem szóltam még le BW képet, csak azért mert nekem en bloc egy Ft-ot sem érnek a BW képek, mert nálam a BW az a 30-50 évvel ezelőttöt jelenti...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
vond
MODERÁTOR
Nem egy világmegváltó kép, de így pl. máris sokkal jobb szerintem:
Egy fél lépéssel balra kellett volna még menni, meg a gépet kicsit feljebb emelni. Nem ártott volna kicsit több alul sem, ezért inkább azt a részt levágtam. No és persze RAW-ból még kellemesebbre is ki lehetett volna hozni.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Nézd, szerintem a hatszázhetvenezredik madaras fotó (nem csak tőled) is agyonfotózott, klisé jellegű téma, legyen az bármilyen jó is. Nekem legalábbis az. De nem vagyunk egyformák. Neked, és sok másik embernek biztos tetszik.
Plusz szerintem az ilyen fotóknál sokkal több múlik a helyszínen és a felszerelésen. Nyilván nem elég csak odamenni és kattintgatni, de valószínűleg a legtöbb, fotózásra kicsit is érzékeny ember könnyebben csinál jónak ítélt képeket FF vázzal, meg csodaüvegekkel, egy kiépített helyszínen, vagy egy egzotikus helyen, vagy akár csak egy idegen városban, vidéken, mintha csak mászkálna a klisés Budapesten, vagy a lakóhelye környékén egy olcsó kompakttal.
Azt meg elmondtam topikk-nak, hogy szerintem hogyan lehetne jobb ez a kép.
[ Szerkesztve ]
-
torzo
őstag
Csak sokadszor szeretném megismételni: A ( az időnként kemény) kritika a képnek szól!
Ez a kép sem technikailag sem tartalmilag nem jó! A technikai megjegyzéseimet, kérdéseimet részleteztem.
Tartalmilag pedig egy agyonfotózott, kliséjellegű téma. Ha valaki ezt a témát választja, akkor csinálja meg úgy, hogy az valamiben több legyen, mint a húszezer másik!
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Nem rossz ez, csak brutál sárga. A fehéregyensúlyt nagyon gyorsan rakd rendbe. De lehet, hogy jó lenne fekete-fehérben is.
Plusz én levágnám/leszedném a bal és jobb felső sarkokból azokat a világos részeket, hogy ne vigyék el a figyelmet, meg hogy az ívek szépen a kép széleire fussanak ki.
(#47201) torzo: Ez elég sarkos volt. De te tudod...
(#47204) torzo: Gondolom, nem volt nála állvány, odafogni sem tudta semmihez, és így kézből kellett kitartani. És sem cipelek mindenhova állványt, a legtöbbször csak úgy jönnek a képek, nem megyek direkt ezért bizonyos időre, meg helyre, meg nem tervezgetem. Persze ilyen is volt már.
[ Szerkesztve ]
-
-
halagabor
tag
Ja, sok turista is meglövi. És? Emiatt kellene meghagyni a japcsiknak? Akkor amire egy külföldi ráemeli az obiját arról én szálljak le? Ne már! Nem is értettem sosem ezt a "turistás" kategóriát.
Ez egy teljesen frankó képötlet. A keretezés egy gyakori és népszerű kompozíciós eszköz. És itt olyan a keret, hogy harmadolja a témát. Nincs vele gond. Viszont én akkor nagyobb teret hagytam volna a keretnek alul és felül is. A szín valóban nem szerencsés, de éjszaka ilyen narancssárga a város. Legközelebb megpróbálhatod kék órában.
https://www.flickr.com/photos/halagabor/ https://www.instagram.com/halagabor/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Windows 11
- Intelesek vs AMD -sek DÜHÖNGŐ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.