- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
topikk
senior tag
válasz bandhajon@ #63858 üzenetére
Nekem tetszene mindketto javitott szinekkel, nagyon termeszetellenes igy.
-
topikk
senior tag
válasz bandhajon@ #63839 üzenetére
Lehet hogy sok munka van ebben, de ezerszer inkabb az ulo bagoly mint ez.
-
topikk
senior tag
válasz bandhajon@ #63807 üzenetére
Meghat ezek a szinek..., ezzel kezdened kellene valamit mert nagyon rosszul nez ki.
-
topikk
senior tag
válasz aginor #63709 üzenetére
+1. Es ami meg kiemelheti a madarkepek rengetegebol, ha azonos szintbol tudod fotozni, ne felfele nezzek a madarra , mert ez a szokasos perspektiva amit az emberek tobbsege mar megtapasztalt amikor madarra nez eloben. Tudom, hogy felenk, en is regota probalok egyet becserkeszni. Les es raforditott ido nelkul nagy szerencse kell hogy atlepj neha egy bizonyos szintet, neklem evek ota nem sikerul.
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz vihartigris #63036 üzenetére
Nekem is. Meg kicsit felulrol van love, jobb lenne szemmagassagbol. Meg a DOF is kicsit keves ilyen kozelrol.
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz vihartigris #63008 üzenetére
Az csak amiatt hogy kb harmadolora keruljon a tema.
-
topikk
senior tag
válasz Fandango #63009 üzenetére
Talan nem ide tartozik, de ha mar felmerult: nemreg kezdtem el hasznalni a C One 21-et es szinte minden fotomon durva kiegeseket mutat a vilagos szinekre. 2-3 FE-el kell visszavegyem az expot hogy eltunjun es a szin vilagossagat is letekerni. Ezen is a viragszirmokat csupa kiegettnek mutatta. Elotte LR6-al nem tapasztaltam lyent, eleg jol lotte be a gep az expot. Itt is vissza lehet hozni, de nem ertem mi tortenik. A highlight / white csuszka teljes letekersese nem eleg altalaban.
Most mar attertem highlight sulyozasu fenymeresre a vazon, de nem oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #62626 üzenetére
Nem volt, sőt van 1/5s is
-
-
-
topikk
senior tag
válasz papaya #61872 üzenetére
"a kékfrankos egy helyi bezárt bánya terméskövére van rátéve" - igen, de a vörös rózsa agyonvágja. Szerintem amúgy rendesen előkészítetted és látszik a munka is vele, csak az üzenet / hangulat nem jön be nekem. De másnak meg lehet, hogy pont ez tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz papaya #61851 üzenetére
Nem fotó szempontból kritizálom, azt már megteték itt sokan, inkább rendszeres borfogyasztó és -szerető szemszögéből. Az összes kép a nőkhöz szól, a színek, a virágok, a bicikli, minden. Olyan cukros-mázas, szirupos, Nem venném meg ez alapján. Rusztikusabbra, egyszerűbbre vettem volna, természetes anyagokkal, régi faanyag, hordő, terméskő, kovácsoltvas, régi pince, stb.
-
topikk
senior tag
-
topikk
senior tag
Dehát ez a kereslet / kínálat, meg a piaci verseny hatása. Mindenki olyan terméket / szolgáltatás vesz amit megengedhet magának, és jó esetben az ár meg a minőség között van kapcsolat. Egyik áruházláncban pár éve egész jó borválaszték volt, mára a 700-1000 Ft körüli borok dominálnak. Lehet sírni, hogy a fogyasztók nem értik mit jelent a jó minőségű bor, meghogy ennyiért szinte lehetetlen bort készíteni, de erre van kereslet és van gyártó is aki leszállítja. Aki meg mást szeretne menjen dedikált borboltba. A jó fotós meg különböztesse meg magát jó képekkel és marketinggel, egyéni stílussal, stb. Ő is megtalálja a saját rétegét valószínű.
-
topikk
senior tag
Ez az első nyomtatóm, nehezen tudnék tanácsot adni, de Epson / Canon vonalon érdemes nézelődni. El kell dönteni mekkora méret szükséges, utána tovább szűkíteni minőség szerint.
Egy PRO 100 már olyan minőséget nyomtat, hogy galériában ki lehet állítani.
Az az érzésem, hogy a tinta a nagy üzlet, ezért olcsón adják magát a nyomtatót. USA-ban akcióban 200 USD körül már vihetsz egy PRO 100-at, ennyiből biztos nem jön ki a gyártónak a nyomtató. -
-
topikk
senior tag
válasz *Ropi* #61109 üzenetére
Nekem nem ez a tapasztalatom. 70 ezerért vettem bontatlan, de másodkézből Canon Pro 100-at. Gyönyörűen nyomtat, A3+ a maximum méret és a papírhoz adott ICC profilokkal színhelyes. Ráadásul a Precision Colors utántöltővel nagyon olcsóra jön ki a festék, amúgy az eredeti Canon patronok horror árban vannak. A PC és Canon patronok között nem látok semmi különbséget, lehet tartósságban jobb a Canon. E-bay-en lehet vadászni szintén másodkézből minőségi papírra, abból is felhalmoztam már pár 10 eurós aukciókon elég sok papírt (főleg Hahnemuhle, Canon, Ilford)
-
topikk
senior tag
-
topikk
senior tag
válasz kovsol #60972 üzenetére
Ha tudod merre van észak, illetve a sarkcsillag megvan, akkor nem kell app-
http://solar.physics.montana.edu/ypop/Classroom/Lessons/Sundials/skydome.html
-
topikk
senior tag
válasz Apokalipszis #60834 üzenetére
Ezt nem értem, mi az összefüggés?
-
topikk
senior tag
válasz Apokalipszis #60827 üzenetére
De jó!
Kár, hogy jobbra nincs még egy kis hely.
-
topikk
senior tag
-
topikk
senior tag
Tartok tőle, hogy ez az alannyal (tárggyal jelen esetben) jön egy csomagban. Én is írtam már itt, hogy a legtöbb modell inkább kurvás, közönséges Speedf. topiktárs fotóin. Valószínű ahonnan meríti a modelleket ott ez az elképzelés arról, hogy hogyan fognak kinézni a fotón. Van 1-2 kivétel azért.
-
topikk
senior tag
válasz INTELligent #60610 üzenetére
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #60237 üzenetére
Ezek tetszenek. Minek ide fullfrém??
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #60224 üzenetére
Jó lenne a kélp, de nekem csiricsárék a színek, az előző képnél is sokkal jobb volt a eredeti verzió amit betettél. Ezek a színek ráerősítenek a cicababa / barbibaba hangulatra.
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #60150 üzenetére
Nehéz megmondani, főleg ha az ember nem műveli a múfajt, de tényleg hiányzik valami. Ezeket segítő szándékkal írom, ne vedd rossz néven.
Szerintem a legtöbb lány a képeiden közönséges, nem szexi, erotikus hanem plázacica kategória. Persze az ember örül ha van modell gyakorlni, azt is értem, de ettől még igaz. Vannak kivételek is, de az is lehet, hogy ez csak az én személyes ízlésem.
A másik, hogy valószínűleg hiányzik valamiféle kontaktus a fotós és a modell között, amitől sugárzik a csajokból a magabiztos érzékiség. Talán próbálj egy modellel többet dolgozni, próbálgatni.
Jó lenne ha mások is reagálnának erre, mert lehet, hogy rosszul gondolom.[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz bandhajon@ #59985 üzenetére
Jól néz ki! Kipróbálnám más képaránnyal is, az aljából vágva.
-
topikk
senior tag
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #59837 üzenetére
Anelkul, hogy konyitanek a portrehoz: az eleso tetszik, de nekem nagyon hianyzik a laba, foleg amilyen szepen indul
A masodiknal, hiaba MFT, nekem keves a DOF, a a jobb szem mar zavaroan elmosodott. -
topikk
senior tag
Azt a világosabb hajút is beszervezhetnéd egy sorozatra
[ Szerkesztve ]
-
topikk
senior tag
válasz Speeedfire #59148 üzenetére
Simán a 25mm, ennél közelebb van a legkisebb fókusztávolság amúgy. Én szeretem és még inkább a 45mm-t, a 12-40-et pl. hónapok óta nem használtam, valószínűleg el is fogom adni.
-
topikk
senior tag
-
topikk
senior tag
válasz bandhajon@ #59104 üzenetére
Nekem ütős. Sokáig el lehet nézelődni a képen, felfedezve újabb és újabb részleteket. Kicsit sok nekem a kontraszt meg a bebukott árnyék, de lehet kell is a témához. Színesben nem mutatod meg?
-
topikk
senior tag
válasz randras_83 #59071 üzenetére
A gep a nyakamban, rajtam meg mentomelleny, egy beborulosnyi vizet talan kibirna az E-M1. A kajak meg nagyon stabil, igazabol szandekosan is nagyon nehez beboritani (akar fel is tudsz allni benne). Cserebe nem tul gyors es nehezebben tartja az iranyt, de ez nem is kell ide.
De a vizet nem uszod meg igy sem, sok befolyik a lapatrol, kell a jo gep/obi szigeteles.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos