- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
bagaba1 #19654 üzenetére
+1
Ha már naplementés sziluett akart lenni, akkor a szép, lemenő, vörösen izzó napot hiányolom én is...zgospel aranyos kutya, a kép is rendben, ami kifogásolható, azokat meg elmondták már,nekem sem hiányzik a nagyobb dof, a második amit linkeltél, az valóban /fotó(zá)s szempontjából/ semmi extra....
Deadpapa, én is esküdni mertem volna, hogy telibe vakuztad, amúgy nekem bejön a szűk kivágás, viszont a többieknek igazukvan, a nyak,stb. kérdéseiben..
Deadpapa, elég kemények voltak a fények, kicsit lágyítani kellett volna, vagy más napszakbanPandabarat szvsz. kevesebb élesítés kellett volna, mert minden toll baromi éles, ennél konkrétan úgy néz ki a madár, mintha egy tűlevelű fenyő lenne átszínezve rózsaszínre, szemmel, és csőrrel
Ha jól látom, elég nagy croppok
Amúgy a WB az rendben van, mert kicsit túl rózsaszínűek a madarak, elnézést, ha a valóságban is így van, nem vagyok nagy madárszakértő
hcl a vágást + a környezetet leszámítva ez elég jó lett
kayaman a kép minőségileg rendben, a háttérben zavaró kicsit az a kerítéselem vagy mi, meg nekem lefele szűk, milyen szomorkásan néz a kutyus, gondolom nem volt az
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest