-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz bagaba1 #19654 üzenetére
+1
Ha már naplementés sziluett akart lenni, akkor a szép, lemenő, vörösen izzó napot hiányolom én is...zgospel aranyos kutya, a kép is rendben, ami kifogásolható, azokat meg elmondták már,nekem sem hiányzik a nagyobb dof, a második amit linkeltél, az valóban /fotó(zá)s szempontjából/ semmi extra....
Deadpapa, én is esküdni mertem volna, hogy telibe vakuztad, amúgy nekem bejön a szűk kivágás, viszont a többieknek igazukvan, a nyak,stb. kérdéseiben..
Deadpapa, elég kemények voltak a fények, kicsit lágyítani kellett volna, vagy más napszakbanPandabarat szvsz. kevesebb élesítés kellett volna, mert minden toll baromi éles, ennél konkrétan úgy néz ki a madár, mintha egy tűlevelű fenyő lenne átszínezve rózsaszínre, szemmel, és csőrrel Ha jól látom, elég nagy croppok Amúgy a WB az rendben van, mert kicsit túl rózsaszínűek a madarak, elnézést, ha a valóságban is így van, nem vagyok nagy madárszakértő
hcl a vágást + a környezetet leszámítva ez elég jó lett
kayaman a kép minőségileg rendben, a háttérben zavaró kicsit az a kerítéselem vagy mi, meg nekem lefele szűk, milyen szomorkásan néz a kutyus, gondolom nem volt az
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest