- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
extrem2002
csendes tag
Sziasztok!
Sok hasznos dolgot olvastam itt a fórumon és mivel én is csatlakoztam az ALPHA NaviGo-sok csoportjába leírom én is az észrevételeimet.
A készülék teljesen korrekt így nagyon megéri azt a csekéj pénzt amennyiért osztogatják ergo én 19900Ft-ért vettem 2 hete és már csak a videó lejátszás véget megérte.
Nah szóval rövid ismertetés, hogy nálam mit produkált:
Smart2Go: szépen megy rajta semmi baj nincs vele ameddig a városban furikázol vele viszont ahogy valamilyen kisebb faluba akarsz menni mindjárt földes útra visz sajnos ezt nem lehet benne kikapcsolni legalábbis én nem találtam :-( De annyi baj legyen
Igo2008 my way: az install-ja teljesen egyszerű ahogy itt levan írva: mobilnavigator mappa és mobilnavigat.exe néven kell lennie a futató file-nek ez összesen 2 átnevezés és már kész is ráteszed a memória kártyára bekapcsolod a kütyüt és megy :-) Igo-ról észrevétel nálam szépen ment minden csicsával együtt nem akadt pontos volt semmi baj nem volt vele. Egy hátrány volt ha az akut lemerültnek érezte kifagyasztotta a készüléket de egy restart meg hálózati töltő ezt a problémát megoldotta.
Videó lejátszás: Nah erről itt csekély szó eset :-( Így saját magam teszteltem MP3 -at szépen kezeli ott nincs baj, Videó már trükösebb avi fájlokkal ami nem a készülékre hanem számítógépre és dvd lejátszókra készültek azok akadnak rajta a nagy felbontás és a kódekek véget, de van rá megoldás át kell a filmeket mp4-be konvertálni 320*240-ben így egy film ami 700Mb-s az lesz 300Mb igaz külön erre a készülékre lett így optimalizálva de tökéletesen tiszta hanggal szép képpel viszi. Maga a zene és film lejátszó felület szerintem silány legalábbis maga kezelő felülete nem jött be biztos azért mert nem fejléces megnyitós dolgokhoz vagyok hozzá szokva de a célnak megfelel.
Nah hogy ne kelljen videó konvertálót se keresni itt van egy teljesen ingyenes:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory-v1-55-magyar--FZ13.html
(ez nem warez teljesen ingyenes és nekem szépen átalakította a filmet)Szoftver támogatás:
Nah igen ez nulla telepítőt usb kábelt stb... extrákat senki ne várjon nem adnak hozzá és nagyon a GPS-ekhez sem ahogy nézegettem. De nem is kell egy átlagos fálhasználónak vesződni vele veszel 2000Ft-ért egy kárty olvasót meg 2000Ft-ért egy 2GB SD kártyát és nem lesz semmi problémád vele és nem kell a windowsal se össze hozni a GPS-t már ha nem akarod a rajta lévő szoftvert is babrálni (ezt nem probáltam még meg szerintem nem is fogom GPS-nek meg videó lejátszásra vettem ahoz meg az alap rendszert a fent említettek miat nem kell bántani)Kb ennyit tudok hozzá tenni a készülékről!!!
U.i: Szerintem az Árát teljesen megéri és egy normális kütyöt kapsz olcsó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Iqos cigaretta
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Hegesztés topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest