Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• extrem2002

csendes tag

Sziasztok!

Sok hasznos dolgot olvastam itt a fórumon és mivel én is csatlakoztam az ALPHA NaviGo-sok csoportjába leírom én is az észrevételeimet.

A készülék teljesen korrekt így nagyon megéri azt a csekéj pénzt amennyiért osztogatják ergo én 19900Ft-ért vettem 2 hete és már csak a videó lejátszás véget megérte.

Nah szóval rövid ismertetés, hogy nálam mit produkált:

Smart2Go: szépen megy rajta semmi baj nincs vele ameddig a városban furikázol vele viszont ahogy valamilyen kisebb faluba akarsz menni mindjárt földes útra visz sajnos ezt nem lehet benne kikapcsolni legalábbis én nem találtam :-( De annyi baj legyen

Igo2008 my way: az install-ja teljesen egyszerű ahogy itt levan írva: mobilnavigator mappa és mobilnavigat.exe néven kell lennie a futató file-nek ez összesen 2 átnevezés és már kész is ráteszed a memória kártyára bekapcsolod a kütyüt és megy :-) Igo-ról észrevétel nálam szépen ment minden csicsával együtt nem akadt pontos volt semmi baj nem volt vele. Egy hátrány volt ha az akut lemerültnek érezte kifagyasztotta a készüléket de egy restart meg hálózati töltő ezt a problémát megoldotta.

Videó lejátszás: Nah erről itt csekély szó eset :-( Így saját magam teszteltem MP3 -at szépen kezeli ott nincs baj, Videó már trükösebb avi fájlokkal ami nem a készülékre hanem számítógépre és dvd lejátszókra készültek azok akadnak rajta a nagy felbontás és a kódekek véget, de van rá megoldás át kell a filmeket mp4-be konvertálni 320*240-ben így egy film ami 700Mb-s az lesz 300Mb igaz külön erre a készülékre lett így optimalizálva de tökéletesen tiszta hanggal szép képpel viszi. Maga a zene és film lejátszó felület szerintem silány legalábbis maga kezelő felülete nem jött be biztos azért mert nem fejléces megnyitós dolgokhoz vagyok hozzá szokva de a célnak megfelel.

Nah hogy ne kelljen videó konvertálót se keresni itt van egy teljesen ingyenes:
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/formatfactory-v1-55-magyar--FZ13.html
    (ez nem warez teljesen ingyenes és nekem szépen átalakította a filmet)

Szoftver támogatás:
    Nah igen ez nulla telepítőt usb kábelt stb... extrákat senki ne várjon nem adnak hozzá és nagyon a GPS-ekhez sem ahogy nézegettem. De nem is kell egy átlagos fálhasználónak vesződni vele veszel 2000Ft-ért egy kárty olvasót meg 2000Ft-ért egy 2GB SD kártyát és nem lesz semmi problémád vele és nem kell a windowsal se össze hozni a GPS-t már ha nem akarod a rajta lévő szoftvert is babrálni (ezt nem probáltam még meg szerintem nem is fogom GPS-nek meg videó lejátszásra vettem ahoz meg az alap rendszert a fent említettek miat nem kell bántani)

Kb ennyit tudok hozzá tenni a készülékről!!!
    U.i: Szerintem az Árát teljesen megéri és egy normális kütyöt kapsz olcsó pénzért.

Új hozzászólás Aktív témák