Hirdetés
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na senkit nem érdekel? Pedig elvileg az őszi szezon egyik top megjelenése ez a játék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amúgy nagyon erős atmoszférát várok a játéktól, óhatatlan lesz az összehasonlítás az AvP-kkel, Colonial Marines-szel, Dead Space-szel, de az eddigi anyagok alapján mindegyikből győztesen kerülhet ki a CA játéka. Hatalmas állomás lesz, ahogy én értelmeztem valami Dead Space szerű utazási metódussal (szektorok, amik között gyorsutazással lehet vándorolni, tehát nem teljesen lineáris a játékmenet). Valszeg lesz sok gyűjtögetnivaló, plusz az Alien megjelenése sem scriptelt, az egész állomást behálózzák a szellőzőrendszerek, ahol közlekedik és ha zajt csapunk, feltűnőek vagyunk, akkor megjelenhet bárhol, épp ezért a pályák felépítése kritikus pont lehet (mindig legyen esély a menekülésre, cselekre).
Azon túltettem már magam, hogy nem telejsen autentikus maga a szörny, ugyanakkor tagadhatatlanul megvan az a fenevad hangulata, mint a régi filmekben, plusz a megvalósítása is elsőrangű, nagyon undorítóan néz ki.
A játékidő lesz még érdekes, elvileg 15 óra, de a videókban látható, hogy a játékmenet maga lassú a legtöbb esetben, hisz a lopakodáson van a fő hangsúly, így lehet, hogy maga a sztori rövid lesz, de az elnyújtott pályarészek miatt mégis hosszú lesz a játék.
Arra is kíváncsi leszek, vajon mennyire befolyásolja majd az eladásokat az első film rendezői változatának szeptemberi mozis bemutatója. Mindenképpen szerencsés volt így kiadni.
Hol érdemes előrendelni amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)