- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na senkit nem érdekel? Pedig elvileg az őszi szezon egyik top megjelenése ez a játék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amúgy nagyon erős atmoszférát várok a játéktól, óhatatlan lesz az összehasonlítás az AvP-kkel, Colonial Marines-szel, Dead Space-szel, de az eddigi anyagok alapján mindegyikből győztesen kerülhet ki a CA játéka. Hatalmas állomás lesz, ahogy én értelmeztem valami Dead Space szerű utazási metódussal (szektorok, amik között gyorsutazással lehet vándorolni, tehát nem teljesen lineáris a játékmenet). Valszeg lesz sok gyűjtögetnivaló, plusz az Alien megjelenése sem scriptelt, az egész állomást behálózzák a szellőzőrendszerek, ahol közlekedik és ha zajt csapunk, feltűnőek vagyunk, akkor megjelenhet bárhol, épp ezért a pályák felépítése kritikus pont lehet (mindig legyen esély a menekülésre, cselekre).
Azon túltettem már magam, hogy nem telejsen autentikus maga a szörny, ugyanakkor tagadhatatlanul megvan az a fenevad hangulata, mint a régi filmekben, plusz a megvalósítása is elsőrangű, nagyon undorítóan néz ki.
A játékidő lesz még érdekes, elvileg 15 óra, de a videókban látható, hogy a játékmenet maga lassú a legtöbb esetben, hisz a lopakodáson van a fő hangsúly, így lehet, hogy maga a sztori rövid lesz, de az elnyújtott pályarészek miatt mégis hosszú lesz a játék.
Arra is kíváncsi leszek, vajon mennyire befolyásolja majd az eladásokat az első film rendezői változatának szeptemberi mozis bemutatója. Mindenképpen szerencsés volt így kiadni.
Hol érdemes előrendelni amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- Robot fűnyírók
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)