- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nem tudom másnál hogyan volt, én totális hasznot húztam azt követően az emberekből, mert két feltáró kőr után a szörnyecske elkezdte megenni őket, ez idő alatt gyalog/sprint két menetben átfésültem a környék 25%-át, a maradék 50%-ot meg csak "csendben csak halkan hogy senki meg ne hallja"
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.Azért volt pár anomália menet közben amiket sikerült megoldani, igen a dög időnként szopatott, de egy helyen én szívattam meg de úgy hogy sztem belekerül a történelemkönyvbe
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 i7-11G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)