Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Hát nem tudom másnál hogyan volt, én totális hasznot húztam azt követően az emberekből, mert két feltáró kőr után a szörnyecske elkezdte megenni őket, ez idő alatt gyalog/sprint két menetben átfésültem a környék 25%-át, a maradék 50%-ot meg csak "csendben csak halkan hogy senki meg ne hallja"
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.Azért volt pár anomália menet közben amiket sikerült megoldani, igen a dög időnként szopatott, de egy helyen én szívattam meg de úgy hogy sztem belekerül a történelemkönyvbe
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA VI
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Aztán egyik mentés, másik mentés, végül nagy sikerrel sikerült az evakuálási folyamat is, holnap innét indulok tovább.
Aztán persze ha olyan a terep, akkor újraértelmeződik a rejtőzködés, mert nem mindig a legkézenfekvőbb helyre kell sunnyogni... egyelőre jelentősen csökkent a halálozási ráta ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)