- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Weareus
üzenetére
Valahogy en is igy nyomom, csak turelmetlen vgyok. De kulonosebben nem izgat, szoktunk kergetozni is (ugyis utoler, akk mar mind1 )
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel 
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak jo lenne tovabb jutni a storyban, inkabb az erdekel. Egyebkent nagyon utos az atmoszfera es hangulatos a grafika, vegre talaltam egy jo single jatekot ami lekot, az elmult egy evben csak multikat toltam mert nincs fogamra valo single. Az observert is elkezdtem nem reg de masodik palyan abba is hagytam...egyelore, nem kotott le de az outlast II ugyanez, mondjuk ott mar irtoztam az iskolatol, egyszeruen nem birtam tovabb idegekkel