Hirdetés
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Íme az új Android Auto!
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
De a lenyeg, h ebben a kis terben nem tudom kicselezni, mert vagy szembe jon vagy kiszed a szekrenybol igen, volt h lelegzetvisszatartva nem szedett ki de aztan mashol lebuktam...es annyit kell varni es figyelni a mozgasat, h este mar nem volt turlemem ehhez, de majd cselezgetek tovabb ma.
Én ágy alatt szoktam kuksolni.
Motiontrackerezek egyet, majd ha tiszta a levegő, akkor mély levegő, majd határozottan felállok és elindulok a dolgomra. Vagy megesz, vagy nem. A guggolásos közlekedést csak akkor alkalmazom, amikor helyet kell változtatnom és tudom, hallom, hogy ott kavircol a közelemben.Ezek szerint a robbanasnak nincs taktikai elonye ugye?
Sőt, kifejezetten hátrányos lehet, ha felfigyel rá.
Új hozzászólás Aktív témák

- Minden, ami hőszivattyú
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Motiontrackerezek egyet, majd ha tiszta a levegő, akkor mély levegő, majd határozottan felállok és elindulok a dolgomra. Vagy megesz, vagy nem. A guggolásos közlekedést csak akkor alkalmazom, amikor helyet kell változtatnom és tudom, hallom, hogy ott kavircol a közelemben.