- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sylverman
csendes tag
-
Aryon87
félisten
Jo ideje jelen volt a kis reklamablak a chromeban, a broservice nevu csoda a bunos. Avg virusirto le tudta torolni, igy megszunt a jelenseg. Rootolni se kellett hozza a tabot
Amugy nekem is most hibatlan. Akksi jol birja, 2 filmet lazan kibir, es meg marad benne szufla. Onmagaban eddig 6 napot ment aktiv wifivel, kb 3 oras kijelzoidovel.Erdekesseg: LG Tone Infinimel ossze tudtam parositani, hibatlanul mukodik vele.
-
Aryon87
félisten
Érdekes.. Kaptál azóta árajánlatot?
Nekem most valahogy jobban működik, az akkuja is jobban bírja. Tétlenül 1 napot is simán elvan 100%-on, holott a wifi, gmail szinkron folyamatos. Lehet több napot is menne így.
1x csinált egy spontán újraindítást, de már megszoktam a jelenséget. Kéretlen tartalom még nem került rá.Viszont kíváncsi lennék, Lollit csinálnak-e rá egyáltalán vagy örökre feletős a dolog. Custom rom viszont jó lenne rá..
-
SzinTibi
csendes tag
Biztos, h nem ennyiről van szó, mivel a vírusos fájlt az előző újra partícionáló firmware-ből is kiszedték és az van most is fenn. Csak most a napokban töltötték fel mellé ezt az újat. Szóval ha megnézed az ALCOR Digital honlapját, akkor 2 különböző frissítést fogsz találni. Még a méretük sem egyezik, így tutti h nem ugyan az van 2x 2 néven kirakva a honlapra.
Annyi javulást érzékeltem, h a Titanium Backup trükközés nélkül tud menteni, míg az előző firmware-vel nem ment. -
RobeeK
tag
Notebook.hu-n, Pólusban voltam érte. Most akcióban van 40e-ért, ezért döntöttem hirtelen a vásárlás mellett. Gondolom nem vitték tőlük és ezek még régről megmaradtak és most megszabadulnak tőle
@SzinTibi: terveztem a fw frissítéssel kezdeni, de mikor meghallottam ezt a hápogást, akkor úgy döntöttem nem bajlódok vele, viszem is ma vissza. Akkor ha kapok másikat, akkor fw frissítés, AVL Pro és keresés.
(a vírus nem csak a javított fw első verziójában - vagyis a 6+7GB particionálásúban került be?)Köszi a segítséget.
-
laca500
aktív tag
A helyzet az, hogy kamionozom, járom európát, és jó ha különböző térképekkel tudok operálni. Ezért több gyártó térképével megvan tömve a navi programom. (IGO) Bele van integrálva egy térképcserélő, ami egy pöccintéssel kicseréli a térképeket. Ez akkor jön jól, ha esetleg az egyik gyártó térképe nem tudná az éppen keresett utcát. Szóval megvan tömve az IGO, de így 10,5GB. Viszont mivel eme kütyün a kitket android van nem tudja írni az SD kártyát. Viszont erre szüksége lenne a térképcserélőnek. Szóval ez miatt fel van téve a belső tárolóra az egész.
-
SzinTibi
csendes tag
Hali!
Teljesen nyugodtan hagyhatod rootolva is, semmi olyan kárt nem tud okozni amit root nélkül ne tudna. Véleményem szerint a legnagyobb gondot a játékokban előforduló piszok sok reklám okozza. Amiket bizonyos kor alatt nem biztos h tud a gyerek értelmezni és rákattint, mivel azt gondolja h a játék része. Aztán meg tele lesz a tab mindenféle launcherrel meg cleanerrel..stb és az akasztja meg vagy terheli le. Ebből a szempontból viszont mindegy milyen tabletet veszel mert mind ugyan olyan sebezhető.
Tapasztalatom szerint érdemes nekifeküdni és elmagyarázni nekik h az csak reklám és ki kell mindig X-ni és 1-2 alkalom után simán maguktól rájönnek az átverésre. Persze nem tudom a te gyermeked mennyi idős. A keresztlányom 8-9 évesen simán megértette miután elmagyaráztam neki, azóta nincs is baj a tabletjével.
-
xtend
senior tag
Felugró hirdetések,reklámok. Valakinél jelentkezett vkinél nem úgyhogy azt nem lehet mondani hogy mindenkinél jelen van. De amúgy pont a felettem lévő hsz-ekben írják hogy melyik programmal kell rootolni és semlegesíteni a kártevőkért felelős appot. Pár perces művelet aztán nincs probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged