Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz
amarna #14452 üzenetére
számomra lehetetlenség, hogy egy olyan telefon, ami bekapcsol, nem lehet újból tenni.
nekem ilyen nem felismerős dolog egy kingstone usb-vel volt. de sosem ismeri fel a gép, nem szereti. csak az segít, ha megváltoztatom a meghajtó nevét (ami most pl "G" meghajtó, azaz a kártyád), egy, az ABC-ben valamelyik utolsó betűjére. Vagy a sajátgépen jobb egér, "kezelés", lemezkezelés, és itt ha valami nem jó, lassan tölti be. de előszedi..van mikor már csak ez megjavítja! de nem hiszem, hogy nálad ez lenne a gond!(#14453) Fakirr1:
Jóccakát! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
amarna #11048 üzenetére
Lényeg,hogy megy
Ricsi: Az az egyetlen rom,ami eddig kimaradt az életemből.. az összes többit teszteltem..Mivel most tettem vissza a tweaked-et, ezért a tesztről most lemondok,ha nem haragszol..
(Egyébként sem voltam jó sosem oroszból...Emerzee
B ugyanakkor voltunk gyerekek..akkor még kötelező volt az oroszt tanulni
)
-
törölt tag
válasz
amarna #11040 üzenetére
Első hozzászólásból a fastbootos csomag meg van?
Egyébként ott írja is:
Recorvery használata:
A fastboot-os csomagot lehetőleg valami egyszerű helyre bontsd ki (pl. C:\fastboot\)
a fastboot-os csomaghoz vagyis a recovery-hez, fent kell hogy legyen fastboot driver ami ez
A telefonon a hangerő le+bekapcsot gombot tartsd lenyomva, ha rezzen(?) akkor engedd el a bekapcs gombot (hangerő le gombot még nyomd) és dugd rá a gépre.
Ezután (ha a gép felismerte) a fastboot-os csomagban indítsd el a "recovery.bat"-ot és várd meg míg bebootol a recovery (ha nem megy a .bat-ra jobb klikk és futtatás rendszergazdaként), CWM-ben: a négyzet és a házikó gomb: fel-le, a nagyító pedig az enter vagy o.k. , a nyíl értelem szerűen vissza.wwenigma: szerintem kb az utolsó csillagharcos vagyok, aki még zx sinclair-en, spectrumon ,enterprise-on +4-en és atarin nőtt fel
Kérdésedre válasz: Szerintem nem...
-
törölt tag
válasz
amarna #11033 üzenetére
Telót rakd download módba(arra remélem, hogy reagál, és NE dugd még gépre.. Terminálban mehet a fastboot-os mappába a fastboot flash recovery recovery.img parancs. Ehhez használd [link]ezt a recovery file-t.Ez a saját telómról a gyári. Ha ez megvan, akkor dugd rá a gépre a telót, majd nyomj egy entert a terminálban.
Elvileg fel kell (ene) flashelnie a gyári recovery-t.
Telót felismeri már a win8? Ha nem, akkor ezközkezelőben eltávolítás driverrel együtt, reboot pc és felrak otu progi. -
törölt tag
válasz
amarna #11025 üzenetére
V1.3-hoz más drivereket használ a pc.(cyanogen alap miatt..). Megoldás:pc-röl telo driverek uninstall,pc reboot,alca otu felrak,pc reboot,bebootol cwm 5.5-be és telepít rom.
Ha javasolhatom, akkor fastboot boot xxx.img módszerrel recoveryzz, úgy 100%,hogy jó
Én már szívtam meg recovery flasheléssel, majdnem behalt a teló (lényegében nand felülírás lett a vége..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest