-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
emerzee #10742 üzenetére
A 10735-ös kérdésben nem volt szó Romolásról.Ez tisztán látszik. Ugyan Te itt újonc vagy, de visszaolvasva láthatod, hogy igen is segítőkész vagyok mindenkivel, átlag-user szintemen, egészen addig a határig, amíg egyesek nem használják ki mások idejét, energiáját 1000 feltett, ugyanannyiszor megválaszolt, nem oda való, 1.hsz-ben.meglévő kérdésekkel, kereső ignorálásával. Nem vagyok moderátor, csak egy régi motoros, aki átlátható topicot szeretne a HP!-család szabályait betartva.
A repüléshez kapcsolódó információt köszönöm, igazi polihisztor lehetsz, de a humorodon (szóvicc, pun) még van mit fejleszteni. -
pucz
senior tag
válasz
emerzee #10733 üzenetére
Próbáld ki az új H1N1 V5.8a-t. Ma játszottam a NOVA3-al rajta. De azt egyébként kijátszottam gyári ICS-vel is. Szerintem user error, már elnézést. Úgy vettem ki az írásodból, hogy friss alca-s vagy. Elején én is sokat szívtam!
Az 5.8a-ról találsz visszább véleményeket! Nekem eddig nagyon tetszetős. Konkrétan annyira, hogy vissza sem akarok állni a GB-re. Pedig nagyon
-tam érte!
-
MurdR
veterán
válasz
emerzee #10125 üzenetére
Én 2A-es töltővel töltöm fél éve, semmi gyengülést nem vettem észre. De úgy vagyok vele hogy inkább töltsön fel sokkal hamarabb, ésha legyengül akkor veszek egy másikat 3000ért. De tényleg semmi negatív változás eddig. Aztán lehet hogy holnap meg felgyújtom vele a lakást. :-D
-
törölt tag
válasz
emerzee #9957 üzenetére
Szeva itt is
(G3-ban találkoztunk anno...)
Ha tudsz várni kicsit,akkor válaszolok gépröl.. most épp forog a cm9,Bagyusznak hála úgy néz ki,hogy végre sikerül...1: Igaz.Bekapcsoló gomb + hang fel nyomásánál factory reset, HA a bekapcsoló gombot az első rezzenés után is nyomod.Power+hang fel, majd első rezzenés után elenged power, de nyomva tart hang fel :Elvileg ez a gyári recovery
2:ismét igen. Volt pár ember,akinek kellett.. Szervízben itthon nem jtag-elnek, ezért eddig még elfogadták annak,aki ezzel vitte vissza .(Bár volt olyan is,aki téglaként vitte vissza custom rommal..)
3: Nem. Gyári gb-re nincs visszaút (elvileg,bár szerintem van rá megoldás..), ICS bootloaderrel eddig csak a H1N1 V0.9 rom van Bagyusz blogjában.
4: Nem és itt a fórumban tilos a függetlenítés..max privátban érdeklődhetsz valakitől, de eddig nincs róla infó,hogy szervizen kívül menne bárhogyan is.
5: Bebootolsz cwm recoverybe és beflashelsz egy másik rom-ot, vagy ugyanazt csak másik bootloaderrel.. Majdnem minden esetben a rossz bootloader választás a probléma..
6:A 6-os cwm nem ismeri fel a memókarit,illetve ott az usb mount nem megy.. 5.5-ben megy, hacsak nem cm10 romot akarsz feltenni,akkor az 5.5-ös cwm-et használjuk.
7:Játékokra cm10 vagy a gyári gb (Esetleg a gamer edition a H1N1-sorozatból.. Túl komolyakkal nem biztos,hogy fogsz tudni játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest