- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
batai15 #18165 üzenetére
Dehogy.
Ez már a 2.1-es alatt is megvolt. Elmenti a memóriába a scroll állapotát, ezzel kíméli a GPU-t. Viszont a visszapattanó animáció egyik kulcs eleme, így egyben azt is be szokta aktiválni. A legtöbb telón hamar felismerték, hogy a memóriaművelet sokkal jobban lassítja a rendszert, mint ha a GPU renderel direktben, így ezt az opciót igen ritka esetben szokás aktiválni cusotm romok alatt. De pl. a gyári launcher oldalra húzva rajzol ICS alatt egy áttetsző téglalapot, amivel jelzi a túlhúzást. Ehhez nem árt némi plusz mem. Ugyan ez a glow effetc a CM7-CM9 listview nézetében... viszont a CM-ben a scroll cache-t ki-be tudja dinamikusan a framework egy ügyes kóddal, akkor is ha engedélyezve van...
-
richard0208
csendes tag
válasz
batai15 #16368 üzenetére
hát igazábol azt csináltam hogy ugye letöltöttem a rom managert és ott volt egy olyan h backup rom és vissza akartam állitani a mentéésem rámentem h melyiket álitja vissza ujraindul és az az android jel jött be utána csináltam egy hard resetet jó lett a telóó megprobáltam megint a rom managert csak most ugy hogy legfelül volt h download recorvery letöltötteggyet és ott volt h reboot recorvery ujraindult és megint aza hülye andoid jel hard reset utána nem nagyon foglalkoztam vele utána proáltam csinálni géprööl de nem ment
( amugy hol lehet megnézni h felismerte a típusát?
-
törölt tag
válasz
batai15 #16362 üzenetére
Elmondanád azt is,hogy hogyan,ha fel sem ismeri a pc, és átírta a bootloadert a rom manager?
Ezt szerintem eléggé nehéz kivitelezni.. Bár ne legyen igazam.. Ha azt kérdezi,hogy hogyan lehet visszaflashelni,akkor nem olvasta el a blogomat, valszeg annyira nem fontos, hogy az ott képekkel,utasításokkal szájbarágósan leírt dolgokkal megpróbálja életre lehelni...
Richard: nem nehéz eligazodni: csak olvasd el, nézd meg a képeket rajta és simán helyrerakod,ha nincs komolyabb baja( amit kétlek,ha átírta a rom manager a bootloadert..ha nem írta át, akkor 99% esélyed van a sikerre..)
Vangelis: ha a postázást állod,vagy személyesen elhozod hozzám Martonvásárra,akkor helyrerakom,amennyire tudom.. kb 80% ,hogy sikerül (látatlanban),ha a telóban most sincs benne az akku és azóta nem kapott vizet..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
batai15 #16121 üzenetére
Asszonynak felraktam, remekül muzsikál.
Egy furcsa jelenség: beszélgetés végén nem jelenik meg a képernyő, kétszer röviden meg kell nyomni a bekapcsoló gombot, akkor előjön és le lehet rakni a telefont/meg lehet szakítani a beszélgetést, különben várhatsz rá, hogy a másik fél lerakja...
Ezen kívül full szuper!
-
B2man2
aktív tag
válasz
batai15 #14825 üzenetére
Szia!
Mért kell cwm 6 a cm10-es rom-okhoz? Nem csak a mac cím átírás miatt? Vagy ez telefon specifikus?Csak azért kérdezem, mert ismerősöm a cm10-et, pacman romot cwm 5.5-el rakta fel a telefonjára ,bár az nem alcatel hanem sgs+ . Ezért is kérdezem, hogy ez telefonfüggő?
Mi történik, ha cwm 6-tal teszem fel az ics-es romokat? nem indulnak el? A Cwm-ek nem kompatibilisek visszafelé?
B2man
-
dinnje
aktív tag
válasz
batai15 #11918 üzenetére
Jó fényviszonyok mellett bármivel lehet jó fotókat készíteni (persze most tegyük félre a nagyon gyatra olcsó mobilok cmos érzékelős egerekbe szánt optikai érzékelőit). A SonyEricsson K660i típusú mobilom 2mpx-es(!) fixfókuszos kamerája jó fényviszonyok mellett gyönyörű képeket készített. Van nekem egy most már ős régi Panasonic lumix sorozatú kamerám (max 4mpx) ami kenterbe veri az összes mai csúcsmobil kameráját, a 12-szeres optikai zoom odab@sz. Most meg a mai occó kompakt kamerák verik kenterbe az imént említett fotó aparátot. Ennek ellenére hiányzik a telónkból a gb-es fénykép szoftvere, mert jobban kezelhetőbb volt gyenge fényviszonyok mellett.
-
pucz
senior tag
válasz
batai15 #11918 üzenetére
Nekem csak a vakukezelésével van gondom, meg néhol a fókusz. Valahol nem bír mit kezdeni a dolgokkal, és össze-vissza fókuszál. Köztük pont nem arra, amire kéne!
De a kinti képek, természetes fény mellett nem rossz! :-)Mellesleg, a hal lehetett volna jobb is. De múlthét vasárnap, még alig érkezett be a jóidő! Örültem hogy ez is volt, meg még pár társa.
-
dinnje
aktív tag
válasz
batai15 #11805 üzenetére
Bármit, amire megkéred. SMS-t, ímélt, hívó nevét. Beállítható csengőhangnak is akár. Bár én sűrűn nem használom, de jó vele villogni a "világítósvágódeszká"-zós paraszt kollégáimnak. Tudod az olyanoknak akik nem értik miért kell ennyit tudni egy telefonnak, mert egy telefonnal lehessen csak telefonálni, mer hát akkó mér aza náve
-
vampire17
addikt
válasz
batai15 #10905 üzenetére
Avabel, egy mobilos MMO.Tuti az a gond, ezt irja toltes kozben...
meg le is irjak:
In the following cases, the application will end with "code A1."
- Unrooted the device but the application to root is still installed
- Only turned root functions OFF by using the root tool
- Using an unofficial OS or deviceUnroot the device and delete the application to root, then re-install AVABEL ONLINE on your unrooted device.
-
313313
addikt
válasz
batai15 #10853 üzenetére
Lehet leszedtél valami frissítést, esetleg mobilszolgáltatónál vacakol a térerő.
Hard reset után újra telepítés....
Gyári romnál nekem is vacakolt az akku, ha 20-30%-on raktam rá a töltőt, akkor rohamléptekben merült az aksi. Ha megvártam, hogy 5-10%-ra merüljön, akkor utána helyreállt megint... -
bagyusz
őstag
válasz
batai15 #10642 üzenetére
CWM 6-ra vonatkozik. Nem csatolja fel az sd kártyát, tehát célszerű cwm indítása előtt felmásolni a romot. A mac cím a CM romoknál mindenkinél egy és ugyan az tehát, hogy ebből ne legyen probléma módosítottam iuss által készített mac cím visszaállítót, hogy sdkártyán levő nvram.txt-ből szedje ki.
(#10639) enzahobi Szerintem cm10.1 lesz az.
-
törölt tag
válasz
batai15 #10491 üzenetére
Melyiket akarod feltenni?
Hokins: A boldogságodnak örülök
A wp-t viszont kevésbé komálom..van pár rossz emlékem
Batai: Szerinted ilyen 1szerű lenne? Az 5 megás net kevésbé probléma...
Keresek valami gyors tárhelyet és feltolom.. nekem az összes eddig megjelent rom megvan
"véletlenül" lementettem minden eddigit ...
-
törölt tag
-
loosht
senior tag
válasz
batai15 #10182 üzenetére
Lehet, hogy nem tudok annyit csinálni, hogy ne unja meg az ember, de akkor a gyári kinézetet ne is említsük! Azt mennyi megunni?
Így azért van alternatíva, van mit cserélgetni. CM témákat nem lehet közvetlenül használni (nem is tudom megoldani), de gyakorlatilag azokból tudok témát csinálni ICS-re. A kinézet 99%-ban ugyanaz lesz, csak más a megvalósítás módja.
Amúgy meg magamnak mindenképpen csinálok témákat és ha már csinálok, azt meg is osztok veletek. -
latis666
aktív tag
válasz
batai15 #10165 üzenetére
Nekem ez a probléma megoldódott Fakirr1 tippje alapján. Lehet másnál nem válik be, de wifi beállítások - speciális - Wifi kapcs. alvó módban - soha.
Igy persze nincs wifi kikapcsolt állapotban, de mikor elindulok otthonrol, általában alvó módban van a teló és igy nem jön elő a hiba.
-
akosright
tag
válasz
batai15 #10059 üzenetére
Köszönöm.
Csináltam a recoveryvel egy mentést.
A clockworkmod\backup mappában meg is találtam.
nandroid.md5 boot.img .android_secure.vfat.tar és egyéb fileok vannak benne.És ha most felteszem a H1N1 5.5 romot és valami nem tetszik, akkor a recovery, backup and restore , restore és visszaáll a mostani ram?
-
törölt tag
válasz
batai15 #9975 üzenetére
Melyik? ICS vagy gb bootloader?
bmate7: rom készítés, vagy "csak " framework mod ? Egyébként én is gugli és Bagyusz,Qlstar,wwenigma segítségével próbálkozom... Ilyen szempontból totál kezdő vagyok.. linuxot használtam vagy 10 éve (most meg kb 3-4 hónapja van fennt), a kezdő lökést Hokins és Bagyusz adták, a többit guglizás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest