Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
amarna
tag
válasz
#84490496 #14444 üzenetére
Persze.Ugyan azt a hibaüzit dobta. Nem lehet, hogy a telefon usb akármilyével lesz a gond? Elszállhatott ott valami?
Semmit nem ír az eszközkezelő, mert el se jut odáig a dolog. Kiírja, hogy hibás az usb eszköz, amit rádugtam és ennyi, semmit nem csinál. Illetve azt írja még, hogy a windows letíltotta az eszközt, mert az hibás. -
amarna
tag
válasz
#84490496 #14435 üzenetére
Adatkábel csere megvolt, sd kártya kivétel megvolt. Cwm bagyusz féle volt. Én nem mondtam, hogy a vevőnek nem volt igaza, én sem vettem volna meg így.
A driverek újrarakása nem volt meg rom csere előtt, itt valóban hibázhattam.
Mielőtt behalt, ment minden rendesen, sd kártya is, csak a gyári visszaállítás nem tetszett neki valamiért. -
amarna
tag
válasz
#84490496 #14432 üzenetére
H1N1 5.3, amiinél nem tudtam a gyári visszaállítást megcsinálni, mert nem engedte. Azt nem tudom ez normális e ennél a romnál. Ez után került rá a cm 10, viszzaállítás ezen sem ment, majd felraktam a t- mobilt. Itt is kiakartam próbálni a visszaállótást, ekkor halt be. Elszerettem volna adni és a vevő ragaszkodott, hogy működjön a visszaállítás, ezért próbálkoztam a romokkal.
-
amarna
tag
válasz
#84490496 #14420 üzenetére
Igen, az alcatel logó, ez jelenik meg mindenre, és csak akku kivétel segít rajta. Olyan az egész, mintha folyamatosan bootolna, de nem tud elindulni. Megjelenik az alcatel logó, majd a szokásos rezgés.
T-mobil gyári. Akartam egy gyári adat visszaállítást, újra indult, de csak az alcatel felíratig jutott. Előtte h1n1 volt azon sem ment a gyári visszaállítás. -
amarna
tag
Na még mielőtt holnap szervíz lesz a dologból, esetleg valakinek ötlete, segítsége?
Jelenleg csak az Alcatel logó semmi más.
A számítógéppel nem tudom összehozni, a windows azzal az üzenettel, hogy "a számítogéphez legutobb csatlakoztatptt usb eszkőz működésáben hiba lépett fel, a windows nem ismeri fel" le is zártnak tekinti az ügyet. Másik gépen, másik kábellel u.ez a szitu. Otu természetesen fent van, de nem látja a telefont. Tölteni sem tudom, mert a szokásos Alcatel logó fogad, semmi más nem történik.
A hangerő fel, bekapcs gomb kombinációra egy rezgésen kivűl semmi reakció.
Ötlete vallakinek? Életre lehet kelteni valahogy, vagy szrvíz? -
amarna
tag
válasz
wwenigma #14406 üzenetére
Otu sem látja, kábelcsere megvolt, még megpróbálom másik gépen, ez az utolsó lehetőség. Egyszerűen a számítógép nem hajlandó semmit sem kezdeni a telefonnal. Folyamatosan ezt a hibaüzenetet dobja, ha rádugom a telefont. Csak az az érdekes, hogy eddig semmi baja nem volt. Szerettem volna egy gyári adatok visszaállítást csinálni. újraindult a telefon, majd az Alcatel logónál megállt, és azóta teljesen meghülyült.
-
amarna
tag
Sziasztok!
A számítógép nem hajlandó felismerni a telefont. Azt írja ismeretlen usb eszkőz, a legutoljára a számítógéphez csatlakoztatott eszköz működésében hiba lépett fel, csatlakoztassam újra. Ezt persze megtettem már egy párszor de semmi
Áll az Alcatel lógónál és semmit nem tudok vele kezdeni, azon kívül, hogy kiveszem az akkut. Már leszedtem a drivereket is, újra raktam, de semmi. Se recovery se semmi. -
amarna
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
ICS+V1.3 - ról szerettem volna visszaállni H1N1 V 5.3 -ra, de az Alcatel logónál megállt. Ez idáig a telefonról inditottam a recoveryt, most érthető módon a számítógépről probálnám, de semmi. Egy pillanatra felugrik az ilyenkor szokásos, de ennyi, nincs második rezgés. GB-s CWM- ről van szó, és driverek fent vannak a gépen (win 8). -
amarna
tag
Üdv.
Valaki megtudná mondani, a készülékre telepített skint, miért nem látom sem a widgetek, sem a programok között? -
amarna
tag
Segítséget szeretnék kérni rootolás ügyben.
Korábban már rootoltam a készüléket gond nélkül a oneklick alkalmazással.
Viszont mióta lefrissítettem a szolgáltató által felkínált 2.3.6 frissítéssel, nem engedélyez semmit a superuser alkalmazás.
Próbáltam unrootolni - rootolni újra, de vagy lefagy a oneklick, vagy megáll és semmit nem csinál.
A superuser frissítése sem oldotta meg a problémámat.
Megköszönnék bármilyen javaslatot, segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest