- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #26153 üzenetére
Alapesetben ez a download mód, ha rezzen egyet és alcatel logo.
De ha újra és újra rezzen és logo, az nem tudom mit jelent...Hát igen leírtam, mindig a driverek a legfontosabbak....
Ja ha azt is írtad volna, hogy újraindul (nem ezt értettem, csak hogy rezzen logo, rezzen logo, rezzen, logo)
akkor én is akkut mondok, hagy így újraindulgatni pár órán keresztül, azalatt fel fog töltődni valamennyire..De ezt is leírtuk százszor, feltöltött akkuval kezdjünk neki a mókázásnak!!!!
-
helixP
nagyúr
válasz
dokee78 #26153 üzenetére
Ez azért van mert lemerült az akksi teljesen (nem, mintha írtuk le még ezerszer, a fórumban, blogokon: 1-es pont). Nem volt teljesen feltöltve a telefon, amikor elkezdtél romolni...?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #26140 üzenetére
Attól függően melyik RECO-t akarod használni (te választasz) a három "Install or Boot........".bat közül, azt indítod el. NE COMMAND PROMPT-ban indítsd! Csak egyszerűen rákattintva!
El kell döntened, hogy törlöd a gyári recovery-t, akkor a FLASH parancsot írod be, vagy csak bebootolod a recoveryt akkor a BOOT paracsot add ki a feljövő kérdésre(a kezdeteknél ezt ajánlom!!!, majd ha már minden megy álmodból felébresztve, akkor flesselj recoveryt)Mindhárommal telepíthető a CM11 állítólag, de első lépésben talán a 6-ost ajánlom.
-
VeryByte
őstag
válasz
dokee78 #23173 üzenetére
Teljesen ugyanez volt.
Nem nagyon tudtam vele mit kezdeni, aztán itt bent rátoltam a nagyobb töltést, és egy idő után elkezdte venni és tölteni az akkumulátort.
Mondjuk elég lassan töltötte fel, de simán működött utána minden, mintha semmi sem történt volna.
És azóta is megy. -
törölt tag
válasz
dokee78 #23161 üzenetére
[link] esetleg...
Egyébként csak lemerült.. hagyd rajta töltőn,vagy amit még tudsz csinálni:
PC-n elindítod a fastbootos cuccot, (pl a load.bat ; vagy parancssorba beírva a fastboot boot ****.img parancsot). Amikor kiírja,hogy waiting for device,akkor a telót gyorsan megpróbálod download módba rakni a hangerő gombokkal és a logónál rádugod az usb kábelt. Ha mákod van és még van annyi szufla az akkuban,akkor bebootol cwm-be.Ott meg tölt a teló,ha rajta az usb kábel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #22819 üzenetére
Ember! Még le is videóztam neked (nem tudom mikor adtam ilyen szolgáltatást bárkinek is...
):
http://data.hu/get/7209096/VID_20131213_064143.mp4
Remélem most már megtalálod.
Ettől függetlenül, mint mondtam még nem 100% hogy ez a korlát akadályoz téged.
Nálam volt még egy olyan hiba, hogy amíg nem frissítettem a Google Play Szolgáltatások-at, addig nem működött rendesen az Áruház...
Sok sikert, remélem megoldódik a problémád.
Mert egyébként szép ez a MIUI from Bagyusz (bár ahogy a Mester is írta, nem túl akkubarát...)
Szép napot mindenkinek!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #22809 üzenetére
Van.
Telepítès után, talán a második képernyön.
Ott a letöltések, ha magyarra raktad.
Megnyitod. Írja hogy üres, hiszen nem töltöttél le.
Bal alsó gomb. Menügomb.
Beállítások.
Nekem van.
Azon belül meg a Limit...
Ennél részletesebben nem tudom írni.
Remélem megleled.
Illetve a Play szolgáltatásokat frissíteni kell.
Az is szokott szarozni... -
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #22741 üzenetére
Most már nincs nálam a telefon.
De azt hiszem MIUInál a Downloads ban van egy beállítások menü, ahol engedélyezni kell, hogy nagy fájlokat is letöltsön...
Mingyááááá visszakérem....
Downloads / Letöltések
Menü gomb
Beállítások
Letöltési korlát
De most kipróbáltam, hibaüzenet nélkül tölt lefelé...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #22001 üzenetére
XPerián teljesen más.
Itt lehet ugyan flesselni a CWM-et, de nem feltétlen kell, elég bootoltatni CWM-ben.
Tökéletes leírás itt: http://logout.hu/bejegyzes/fakirr1/alcatel_ot995_tutorial.html
meg Bagyusz intelmei:
CM10.2 Letöltés:
1: OT-995 CM10.2 Gapps(2013 09 28)
2: cm-10.2-20131116-UNOFFICIAL-cocktail
3: CWM_6_20130615
Telepítés:-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a CWM_6_20130615-t a számítógépedre és kicsomagolod.
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített CWM_6_20130615 mappán belül a "CWM6load.bat" filet.
-Telepítés előtt full wipe kell csinálni, de a system, system/app partíciókat sem árt formázni.
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el.Azt meg én teszem hozzá, ha kell a SuperSU (van aki nem szereti a Superuser-t) azt is flesselni kell CWM-ből.
Azt meg én is csak olvastam, hogy az utolsó két Bagyusz ROM már bootloader független. Régebben szívott aki GB-s volt.
-
törölt tag
válasz
dokee78 #22001 üzenetére
Az ujabb Bagyusz-féle cm 10.2-es romok bootloader függetlnek,a régebbiekhez (cm 10.1 és a korai cm 10.2-k) loosht-féle patchel mentek fel gb bootloaderes telóra.
A lényeg: Ha cm10.2-t akarsz használni,akkor mindegy a bootloader,a frissebbekkel megy rendesen ( állítólag..teló hiányában passzolom..).
Ha van mentés a gyári GB romról,akkor elvileg a hivatalos frissítést is kipróbálhatod..Ha már volt hivatalosan frissítve,akkor meg mindegy,melyik romot választod,felmegy mindenképpen..
CWM-ből megy fel instal zipként. Javaslom a machfixes 5.5-öt, vagy a Bagyusz-féle 6-ot hozzá.. Eddig a machfixessel mindenkinek felment. A gapps csomagot se felejtsd el,ha akarsz play áruházat és egyéb gugli nyalánkságokat
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #21985 üzenetére
Igen, tudtommal a rom csere közben cserélődik a kernel is, nem?
Bagyusz ROM-ból az utolsó kettő (Bagyusz összes ROM-ja itt):
nov. 16. - ennél jelezték, hogy stabil, meg minden jó, de első beindulás után PIN kódot kér ha jól emlékszem, Bagyusz azt írta -javítsatok ki ha rossz a memóriám- hogy amikor első indulás után PIN-t kér, akkor nyomj vissza gombot, majd reboot és a következő alkalommal már nem fogja kérni.
okt. 26. - elnézést, ebből nekem már nincs meg az eredeti link, csak a saját mentésem. Ez tökéletesen működik, csak jobban zabálja az akkut, mint a nov. 16...
Mások meg a Mokee-ra esküsznek (ami ha jól tudom Bagyuszéból kiindult továbbfejlesztés) erről nincs tapasztalatom
-
enzahobi
aktív tag
válasz
dokee78 #12984 üzenetére
Teljesen jó amit írtál, kellenek a wipeok, én még nyomnék egy format custpackot is. Az 5.8a romhoz NEM KELL az 5.8a kernel, mivel az van a romban is. Install zip után bejön az aroma, ott majd a default kernelt válaszd, mert abban nincs gpu OC.
Szerk.: Szerintem a clean jobb, de csak az 5.8a kernelével.batai15 (#12987): a clean ugyan úgy témázható, és az 5.8as kernellel szintén megles a +,40mb ram és a cput is lehet húzni.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
dokee78 #12977 üzenetére
A legjobb rom a h1n1 clean +5.8a(default) kernellel, hidd el, kernel csere meg nem olyan bonyolult, ugyan úgy kell mint romot felrakni
, csak ehhez flashelhető zip kell. Az aláírásomban találsz ilyen zipeket.
az 5.8a defaultat szedd le, és miután installáltad a romot, installálod azt is, majd reboot.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
dokee78 #12956 üzenetére
Elfutnak rajt persze, csak a komolyabbak akasztják meg mint pl. a RR3.
Igazából mindegyik ROM jó, attól függ melyiket tedd fel hogy mire akarod használni a telót.(#12957) wwenigma:
Na asszem akkor ha lesz időm letöltöm megint a RR3-at, hátha a háttérfolyamatok nélkül futna szépen. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
dokee78 #12950 üzenetére
H1n1v1.0:
-nem túl szép mivel GB alapú
-fapados az ICS-hez képest a menü
+skinekkel a kinézete változtatható, nézz szét az oldalamon
+Jobban futnak rajt a komolyabb játékokClean ICS:
-játékokra nem annyira alkalmas
+több beállítási lehetőség GB-hez képest
+felesleges alkalmazásoktól mentesHirtelen ennyi jutott eszembe, de majd kiegészítik a többiek.
Jelenleg én a Clean ICS-t használom, teljesen megfelel a jelenlegi igényeimnek és stabil is.
Amíg játszottam a RealRacing3-al a H1N1v1.0 volt fent, a többin ROM-on akadt, lefagyott és kilépett egy idő után mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged