- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ToniSoprano #26462 üzenetére
Nem méri sehogy az akku időt. Sem előtte, sem utána, sem közben, sehogy sem! Százalékos töltést mér, mindig amennyin éppen van. Nem befolyásolja, hogy véget ért-e az előző töltés vagy merítés sikeresen.
-
bagyusz
őstag
válasz
ToniSoprano #22759 üzenetére
Nem, sony sp-t vettem.
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #22759 üzenetére
Bagyusz S4-et vesz?
Gondolom akkor tud róla egyet, s mást. Pár tanács jó lenne, mert úgy vagyok vele, mint régen a motorszereléssel. Könnyen szétjön, de össze...
Elég nagy rokonságba van a 2 teló.
-
fonix232
aktív tag
válasz
ToniSoprano #22633 üzenetére
Nem tudom te hogy vagy vele, de en feltem annyira a telefonomat es az adataimat, hogy ilyen total ismeretlen forrasbol SEMMIT SEM telepitek. Csakis a megbizhato Google Play Store. Mellesleg jon egy rakas szolgaltatassal amik nagyon hasznosak (remote install, stb.).
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #22051 üzenetére
Az lehet fizikai probléma is..(gari ok
)
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #22039 üzenetére
Én úgy tapasztaltam, hogy mindent ment a telóról, ami alkalmazás, alkalmazásbeállítás, beállítás. Én rendszeresen a search gomb-ot átalakítom kikapcsológombbá, (nem kell felnyúlkálnom a fizikai gombhoz,), kamerahangot rendszeresen kiírtom. A backup még ezeket is visszaállítja.
Mondjuk azt nem tudom, hogyha backupolsz (kimented gépre, vissza), majd formázod az SD-t, majd vissza a backupot, akkor mivan, SD-t nem szoktam formázni.
CyanogenMod1: Bigup
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #22033 üzenetére
1.: Hát, mennyi szabad helyed van az SD-n? Nem, nem tudod közvetlenül a gépre (hogy' tudnád?)
2.: Használható a 6-os is szvsz, csak egyre figyelj: amivel backupoltál, azzal is restore-olj.
3.: Szerintem nagyon jó mindegyik, aszem wwenigma romja közelebb áll a gyárihoz.Ha megengedsz egy saját véleményt: 4.3-as (ráadásul CM) romok idejében nem érdemes GB-zni. Feldobsz egy másik kameraszoftvert és ilyen képeket kapsz.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ToniSoprano #22033 üzenetére
Amit a nejem ICS-jéről készítettem backup (igaz ott sok játék nem volt telepítve) 400MB...
Bár ez tényleg jócskán 10 játék van telepítve vagy 100, illetve hogy 10-20 megabájtosok vagy pár gigabájtosok. -
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #22031 üzenetére
1.: Valakinél feltűnt a kék képernyő, valakinél nem. Picit más HW van minden gépben.
2.: Metódus ugyan az, de gapps-ot nem kell külön rátenni, azt a nem CM-romok tartalmazzák.
3.: Igen, jó hozzá az 5 is.
4.: 2-es válasz vége, nem kell vele foglalkozni.
5.: Mért szeretnél hardresetelni backup előtt? Pont az a lényege, hogy meglegyen minden felhasználói adat és program, effektíve belakott teló. Tehát a belakott rendszert ha backupolod, majd visszaállítod, minden visszaáll, még a nem fogadott hívások is. (nekem még a power amp is onnan indult, ahol backup előtt lepauséztam)
6.: fél giga körül. SD/clockworkmod/backup/dátum -
Kuter
senior tag
válasz
ToniSoprano #20974 üzenetére
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #20981 üzenetére
Kizárólag az Opera mininél
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #20974 üzenetére
Engem nem érdekelnek a vakus képek, meg a makrók
Én még Smena8-cal kezdtem fotózni, és ott az tanultam, hogy a fényképezés alapkelléke a fény. A vaku már csak olyan, mint a guminő, pótlása valaminek. De nagyon offolok, bocsánat.
Raklap#: Próbáltad Te az új CM-eket? Kenterbeveri az ICS-t. Pont a project butter miatt lesz jobb, gyorsabb a kműködés és a felület. Funkcionalitásról ne is beszéljünk
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #20970 üzenetére
Én mostanában nagyon elégedett vagyok vele
Még dobok fel párat később, ha gobdolod, még frissíts majd rá. -
x1port
addikt
válasz
ToniSoprano #19940 üzenetére
Köszi , akkor ezt megcsinálom.
A rootolás még belefér..de azzal sokkal nem lennék előrébb.
Max arra gondoltam ,hogy ha rootolt akkor a rom toolbox-al kitörlök véglegesen olyan appokat amiket nem használ.
Nem tudom ez segítene-e valamennyit -
siskad
őstag
válasz
ToniSoprano #18098 üzenetére
Jó sok a nyereség.
-
B2man2
aktív tag
válasz
ToniSoprano #17042 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokat számítana. Nekem 3g nettel általában max. 2 òrát bír 1 gh-re viszafogott procival.
-
jaPe
tag
válasz
ToniSoprano #15459 üzenetére
Úgy tudom h a wwenigma féle egy teljesen gyári rendszer, kicsit megtisztítva, a H1N1 meg több pontban módosítva lett. Olvasd el bagyusz blogját, hogy mikbe nyúlt bele. Én a H1N1et tenném fel. De a legjobb, ha 2-3 napra felteszed mindkettőt és megnézed, h melyik a jobb. Fontos, hogy a fastbootos driverek fönt legyenek (összefoglaló) meg az OTU a telefon driverekkel (igazából csak a driver a lényeg, de az otuval települ.) Fakirr blogjában találsz még sok hasznos dolgot. Ja a fastbootos csomagban, hogyha a .batot futtatod akkor az csak bootolja a recoveryt nem írja felül a régit. Jó, hogyha így csinálod, mert ha gariba kell vinni elég lesz a gyári backupot restoreolni, a recoveryvel nem kell foglalkozni.
-
jaPe
tag
válasz
ToniSoprano #15445 üzenetére
Root nem szükséges. Bagyusz blogjában megtalálod a CWM_ICS csomagot. Azt kitömöríted a C meghajtó gyökerébe. Download módban indítod a telót (hangerő LE!!!! + bekapcs gomb nyomva tartása, első rezzenésnél bekapcs gomb elenged, a hangerő le gombot még néhány mpig nyomod.) ezután felcsatlakoztatod a gépre, majd ha a gép felismeri a fastbootos csomagban futtatod a .bat kiterjesztésű fájlt. A telefonod ekkor betölti a CWM recoveryt, itt pedig a backup,restore menün belül nyomsz egy backupot. Akkor elkészíti a mentést a telefonodról. Az SD-n legyen legalább1,5GB hely a mentésnek. A rom telepítése ugyan ez, letöltöd a romot (zip formátumban van) majd az sd kártya gyökerébe másolod. A CWMet behozod ahogyan az előbb írtam, majd kiválasztod az install zip funkciót a cwm menüjében. Ez előtt azonban wipe data és wipe cache ajánlott. Ami nagyon fontos, h a driverek legyenek telepítve. Nagyon ajánlom, hogy olvasd el Fakirr kolléga blogját. Ha azt elsajátítod gond nem lehet.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ToniSoprano #15161 üzenetére
Thnx!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
ToniSoprano #15152 üzenetére
LG-m kétmagos.
Nejem 995-jével, meg az LG L9-cel is óvatosan kell bánni.
Nagy zabáló mindkettő.LG használat közben jó meleget kreál és fogyaszt rendesen.
Különbség gyorsaságban van.
Megőrülök a 995 lassúságától, ha néha a kezembe kerül.
Pedig az L9 csak 1GB, a 995 meg 1,4GB, de mégis...Pont ezért fordult meg a fejemben nejem telójának customizálása, de egyenlőre várok, ahogy olvasom a hozzászólásokat...
-
jézusom
addikt
válasz
ToniSoprano #15134 üzenetére
Melyik telefon egy magos?
-
lazlo16
aktív tag
válasz
ToniSoprano #15079 üzenetére
nem tudom sose vertem nagyon az aksit
nekem ezeket bírja
cm10 alatt jelenleg
romcserét is alapból 100%nál csinálok. Még sose csináltam batteri calibráciot se .) de nekem ha kiírja h 14 % és wifi off nekem ugy is kibírja reggelig kb
pénteki cm-et mikor felraktam péntek délután utánna csak belaktam majd wifi off 100% fényerővel óra nézés meg sms meg pár telefonálással ma hajnalig bírta
-
dinnje
aktív tag
válasz
ToniSoprano #14956 üzenetére
Köszi a tippet, de ha jól gondolom ez nem 3g képes, mármint nincs benne sim modul
A CM10-et CWM5-tel tettem fel, a 6-ossal nem igazán vagyok kibékülve
-
enzahobi
aktív tag
válasz
ToniSoprano #14764 üzenetére
Hát az xperia pről annyit, hogy haveromnak van egy, és szép a kijelzője, de sok kicsi lagg van a nagyfelbonyás miatt, pl egyes játékok sz@rabban futnak rajta mint az alcámon, mások sokkal jobban mivel 2x annyi ram van benne. Az akkuja se a legerősebb, és tényleg könnyen lejön az alsó kis müanyag. Ennyit róla. Az biztos hogy a kövi telóm se sony, se alcatel nem lesz (habár addig még sok víz fog lefolyni a Dunán). Valszeg ZTE-t, vagy htc-t esetleg lg fogok venni, de egyelőre bőven jó az alca, nagyon is szeretem, méltó utódja a blademnek.
Más: az már lehet tudni/sejeteni hogy hány hónap/év múlva lesz kiadva a javított forrást??
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #14754 üzenetére
Engem ICS alatt a videózás közbeni mic idegesít. A kocsi majd szét szakad, leng a teteje, meg az oldala, a videón meg csak annyit hallani, hogy szól-szól...
(értem én ezt a zenére)
Olyan mintha hallkabb lenne ICS alatt a felvétel. Gondolom ez érvényes arra is, amit te mondtál!
-
bookninja
tag
válasz
ToniSoprano #14754 üzenetére
es tenyleg :-D
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ToniSoprano #14752 üzenetére
Többnyire a hátlapra (nem az akku fedélbe, ami alatta van) van ragasztva vagy integrálva valami réz vezető felület, az szokott azt antenna lenni. Van ahol viszont földelt koax kábel van...
-
Davee.
tag
válasz
ToniSoprano #14585 üzenetére
Nekem is eléggé merítette a wifi, csak az tűnt fel, hogy alvó állapotban kevesebbet bírt wifivel mint 3G-vel, aztán észrevettem, hogy wifi kapcsolatnál majdnem ugyan annyit alszik amennyit ébren van.
A megoldás a router beállításaiban a Beacon Interval és DTIM Interval növelése volt. Így kevesebbszer kelti fel a telefont a router, viszont ügyelni kell arra, hogy az érték ne legyen túl magas, mert olyankor megszakad a kapcsolat és egyes alkalmazások mobilnet után keresnek ami ConnectivityService wakelockot okoz.Nálam 200/2 érték volt a legmagasabb amit kapcsolatvesztés nélkül tűrt és így 8 órábol 15 percet volt ébren éjjel. Illetve több eszköznél figyelni kell, hogy a többi meddig bírja az értékek emelését...
-
helixP
nagyúr
válasz
Teljesen normális, sőt jónak mondható. Nekem a screen on time-on inkább 4 óra, mint 5. 30 perc skype 30%, simán jó. 5200-as akksi meg a három és félszerese a miénkének...
Kuter:3G-t inkább kaosz-nak szántam
313313Egyetértek a témára irányuló javaslatodra, csak nem akarok mindig én lenni a topicmumus...
-
313313
addikt
válasz
Nem tudom mit vársz a telefontól...
Le lett írva már párszor, itt mélyvíziben is, hogy folyamatos nyomkodás mellett 5-6 órát bír a telefon aksija, ez a NORMÁLIS. Skypolás közben nyilván csúcsra járatja a hardvert a kicsike, ha azt akarod, hogy ne merüljön, dugd fel 220-ra.Ez egyébként simán mehetett volna rendes topikba, nem ide vág...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #13452 üzenetére
Szerintem meg ha használtan vette akkor ilyenkor kell elővenni rohadt gyorsan az eladót...
-
kaosz86
aktív tag
válasz
ToniSoprano #13401 üzenetére
igen kell a root
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #13401 üzenetére
Nézz bele a blogomba,ott a válasz.
Wwenigma:átcsomagolom,ami raros és feltolom úgy.
Loosht:thx,6 körül módosítom az egészet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #13349 üzenetére
Csak hogy tisztazzuk, nem OT995-ről írsz ofc, nehogy bárki erre hivatkozzon alkunál.
OT995 minimálára 30-35e...
-
latis666
aktív tag
válasz
ToniSoprano #13198 üzenetére
Mi olyan meglepő abban hogy Indiában egy húsz éves nem az igazat írja a jelentkezési lapján? Igazából az lenne a meglepő ha igazat írna,
-
imi0424
senior tag
válasz
ToniSoprano #13215 üzenetére
akkor szerintem próbàld meg, az enyémet én még juliusba vettem
@Ed3r_X_ : az ujabb telefonokba egy kicsit különbözik a grafikus gyorsító,és bagyusz kernele nem passzol hozzá, de csoda hogy legalább bootol
-
imi0424
senior tag
válasz
ToniSoprano #13213 üzenetére
az nem attol függ, hogy gyárilag mi volt rajta, hanem hogy megegyezik e a telefonod vasa a többivel (rébebbiekkel)
-
maka12
csendes tag
válasz
ToniSoprano #13203 üzenetére
Igen..
-
maka12
csendes tag
válasz
ToniSoprano #13201 üzenetére
Énis így voltam vele nagyonis tetszett az a gb rom viszont nemtud valaki arra valami megoldást hogy amikor lezárom a képernyőt akkor a kijelző színvilága megváltozik ilyen negatívra. :S
-
kaosz86
aktív tag
válasz
ToniSoprano #13198 üzenetére
Az a baj, hogy az ilyen akciók rendre dugába dőlnek. Azt hiszem a nemzetközi újságok ennél ...hát...magasabb röptű szenzációra kapósak
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #13150 üzenetére
Az utolsó kettő GB alatt készült, a többi ICS+Camera Zoom.
kaosz86:Sajnálom, remélem véget ér a szenvedésed
lekorszke:Alap lockscreen alatt mit értesz?
-
Kuter
senior tag
válasz
ToniSoprano #13150 üzenetére
Szia. Rakd fel a GB-t azt várom a véleményed,Én a gyári progival fényképeztem a GB alatt.Amit észre vettem ,hogy szinte tökéletes a fokusz tartás.Nem kattog össze vissza a lencse fókuszálás alatt,hanem szép finoman húzza az optikát amig éles nem lesz.
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #13105 üzenetére
Saját magaddal kerülsz ellentmondásba. Ha te boldog tudatlan vagy, és mi nézzük ezt el neked, akkor mi a francért reklámozod a (te szerinted) nagyon jó ICS kamerát orrba-szájba mindenhol?
Most akkor elvan nézve neked a tudatlanságod, de ennyire naiv ne legyél már. Ne guglis képekből ítélj, hogy te összehasonlítottad. Tessék, ott van a H1N1 GB 1.0, tedd fel, és hasonlítsd össze. Részlet gazdagabb kép, élesebb, több benne az adat. Tény, hogy nem lett olyan rossz a MOSTANI frissítéssel. De még mindig nincs olyan jó, mint GB alatt. Ha kipróbálod a GB-t, elvárnánk egy elnézést, a naiv tudatlanságod miatt. Mert az előbb írtad le, hogy ICS-vel kaptad, boldog tudatlan vagy, és nincs viszonyítási alapod.
Ott a H1N1 GB, és próbáld ki, pár centiről, vakuval lekapsz valamit. De előtte próbáld ezt meg ICS-vel!
Megjegyzem, a gyárilag eltolt kamerát (ics alatt) nem bírod, NEM LEHETSÉGES helyrehozni egy másik kamera appal! -
enzahobi
aktív tag
válasz
ToniSoprano #13103 üzenetére
Tehát te is már icsvel kaptad? -én is, boldogak a tudatlanok!
-
kaosz86
aktív tag
válasz
ToniSoprano #13095 üzenetére
Ezen az alapon felesleges új Alcatelt venni mert nyilván azokon is lesz szoftverhiba, amit szintén nem fog javítani az újabb készülékek megjelenése miatt. Ergo hulladék lesz az egész.
Ha te sonkásszendvics eladásból élsz, és kiderül hogy a szenvdicsben van zöldség, vaj, sajt, majonéz meg minden egyéb, csak épp sonka nem, te pedig így adod el...akkor tán nem jogos a felháborodás?minor bugok biztos akadnak benne most is, de legalább a fő funkciók működjenek. Bizony a gps ugyan olyan fő funkció mint a 3g, a wifi, a bluetooth, a kamera/kamerák, és a szenzorok.
"Az amúgy is telefon csak" korszaknak gyakorlatilag vége, ha én kifizettem 65 ezer forintot egy telefonért, az igen is teljes spektrumában működjön, mindaddig amíg én el nem rontom. Pont azért okostelefon, mert nem csak telefon.
Rengeteg szerencsétlen ember 4 műszakban keres havonta ennyi nettó bért.Részről is vége a vitának
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Meg bele is lehet törődni. Mi nem tesszük ezt.
-
pucz
senior tag
válasz
Ezt hívják marketingnak!
Csak az emberek nagyrésze nem azért fizetett ki ennyi pénzt, hogy egy amúgy (gb alatt) jól működő telefon el legyen szarva. Nem várok végtelenségig tartó supportot, semmi ilyet. Egy JB-re befizetnék, de nem kapom meg. Beérem (beérném) egy jól működő ICS-vel. Téma befejezve!
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #13089 üzenetére
Ennyi pénzért én is nyalnám az Alcatel seggét! Tiszta maunika show....
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #13072 üzenetére
Mennyit kapsz az Alcateltől, meg a Nokiától ezért a monoton, egyhangú ömlengésért?
Amúgy:
A GPS-el nem tudom mi bajotok van. Multkor NET nélkül, csak a GPS vevővél felmentünk besenyszögre. Kibírta, nem dobott el semmit. Pedig még frissítés nincs fent. Mondjuk sokat nem használom, csak alkalomadtán, és akkor sem több órát egyhuzamba.
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #13078 üzenetére
Volt nekem fent gyári Gb, pucolt gyári Gb, Francia Is, gyári ics, összes h1n1, cm10, most clean ics. egyikkel se volt baj. Szerintem a gps bajjal szervizbe kell menni.
-
helixP
nagyúr
válasz
ToniSoprano #13074 üzenetére
Nincs hátránya a 2.3 visszarakásának, mert nem lehet visszatenni a Gb-t. Ezt már letárgyaltuk.
A gyári rendszert meg mindig vissza rakhatod.
orca: nekem is tökéletesen megy... -
amphenol
csendes tag
válasz
ToniSoprano #13072 üzenetére
ToniSoprano : Van legális GPS-esem ( sőt több nem csak navigációs , hanem sima koordináta mérős EOV stb . ) , de ezt a telefont azért vettem , hogy ne kelljen több cuccot cipelni a táskámba .... ha megnézed a Telenor OT S hirdetését GPS-el ajánlják most is .... Semmi mást nem akarok , csak tudja amit kínálnak .
Ne védd az Alcáékat ... ha frissítés után sem lesz jó a GPS nálam , akkor majd szépen visszaviszem a Telenornak a cuccost aztán vegyenek ők hozzá külön GPS-t ...
-
amphenol
csendes tag
válasz
ToniSoprano #13056 üzenetére
ToniSoprano : A fiam Samsung Gio -ja , a munkatársaim bármelyik telefonja stb ... úgy müködik , hogy bekapcsolom a GPS-t ( akár net , wifi bármi nélkül ) aztán egyszer csak talál jelet és úgy is marad ......
Ez az ipari hulladék meg 4.0.4 alatt bekapcsolom a GPS-t ( akár nettel , akár anélkül ) talál jelet és kikapcsol a GPS .... GYÁRI TELEPÍTETT Google maps-al , GPS test-el , bármivel ....
Majd , GPS ki-be ha olyan kedve van bekapcsol , ha olyan nem , ilyenkor csak az akksi ki - be segít ...
1 azaz egy újabb pozícióig ....
Ha a telefonnak jó kedve van akkor egy gps widget 1.8 ( régi ) változatával bekapcsolva néha órákig jó marad , aztán vége .......
Nekem ne magyarázzon senki a nem megfelelő programokról , tiszta égboltról , agps-ről ..... minden más telefonban fasza ebben meg nem ....
A valósággal nem lehet vitatkozni . Azért keresek olyan embert aki egyértelműen ki tudja jelenteni , hogy a GPS mostani frissítés után jó lett vagy sem ....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #13056 üzenetére
Nézz bele a laptörténetbe.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #13051 üzenetére
Kiegészítés a korábbiakhoz. Mondhajtuk milyen szemetek a mobilgyártók, hogy "gyengébb" GPS vevőt tettek bele, am igazán mobilinternettel azaz A-GPS módban működik jól, de ha "normális" GPs vevőt reknak bele akkor meg lehet 20 mm vastag lenne a telefon és GPS-st bekapcsolva a nagy teljesítményigény miatt kb 1 óra alatt lemerülne a telefon, legalábbis a Wayteq x850 kb 1-1,5 óra alatt idő alatt merül le ha GPS be van kapcsolva.
Lényeg a lényeg A-GPS nélkül sokkal rosszabb mint egy 20-40 ezer forintos GPS vevő készülék, de az A-GPS-t bekapcsolva minimális internetforgalommal viszont sokkal jobb, pontosabb, gyorsabb mint egy dupla processzoros GPS-re optimalizált 20-40 ezer Ft-os készülék. És ezt saját tapasztalatból mondom sokat használtam minkettőt. Itt egy nagyon rövid, de lényegretörő leírás az A-GPS-ről: [A-GPS] -
kaosz86
aktív tag
válasz
ToniSoprano #13051 üzenetére
Csak közlöm, hogy IGO-val és Sygic-el gingerbread alatt 3g és wifi assist nélkül minden ment mint parancsolat. csupán a gps modullal.
itt nem arról van szó, hogy mennyire erős a gps.
arról van szó, hogy full 3g térerővel, tiszta ég alatt, egy helyben a position fix után egyből leáll a gps, ennek következtében ugrik a poziciód egy 4-5 utcával odébb és csak mobilhálózat alapján lő be téged a térképen 2 km pontossággal, mindezek után nem hajlandó többé gps jelet találni.
Ezt nem lehet azzal magyarázni hogy gyenge a gps jel vétele. Sygic-ben van jelerősség mérő, (v11.6) ginger alatt nagyságrendekkel erősebb jel volt, most meg lófing.
Napfolt ide vagy oda, a párom gio-ja miért működött akkor is amikor az enyém nem?
egy teljes otu gyalulás után (semmit se raktam fel rá) se hajlandő szűz rendszeren működni az ami eddig ment.
Sokra megy az ember a wifivel mondjuk karakószörcsög meg bivalybasznád között...szoftveres hiba
El lett b@szva az egész, egy rakat impotens fejlesztőnek hála, meg ennek az egész dilettáns szuportnak... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12896 üzenetére
Nappali fenynel akarmivel fenykepezhetsz, folyamatos AFet ki lehet kapcsolni gyari ics kameraszoftban is... de hagyjuk. Foleg azert mert AF is xarul mukodik.
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #12886 üzenetére
Sok sikert a vizsgázóknak!
Meg persze Dinnje-nek is! -
imi0424
senior tag
válasz
ToniSoprano #12883 üzenetére
na átadom valakinek a stafétabotot, elteszem magam érettségire
dinnje(át is vetted
)
-
imi0424
senior tag
válasz
ToniSoprano #12881 üzenetére
elhiszem, de GB-n ez így volt szinte mindenkinél:
Fényképezés: gyári
Videózás: gyárijah és nem kellett +2 appot letölteni, de mostmár kár győzködnöd magad, (vagy másokat? ) az a lényeg hogy boldogok legyetek egymással
-
imi0424
senior tag
válasz
ToniSoprano #12879 üzenetére
de most:
megnéztem camera ics és gyári kamerával is a képeket...
100% ugyan az!!! csak a videó részét elcseszték...
ugyan ugy be van sülve a piros fény vakunál, ugyan olyan rosszul van zoomolva...
napfényben szép, de itt az a lényeg hogy ha sötétbe, vagy vaku mellett kell fényképezni akkor egy f*s!!!
hasonlítsd már össze a gb vel!!!szerk: a video is rosszabb lett mert még gb alatt ki lehetett kapcsolni a gyáriba az auto zoomot, nem kelett 2 külön progi a video és a kamérához.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12876 üzenetére
Nem , ertsd mar meg hogy nem a kmera progi van elcseszve. Bakker, GB alatt nem fenykepeztel? Napok ota keptelen vagy felfogni, hiaba irjuk le tizen.
-
pucz
senior tag
válasz
ToniSoprano #12874 üzenetére
Egy program nem írja át azt a katyvaszt, amit eltoltak benne az Alcatelék. Szimplám szar lett vaku, fókusz kezelés, időzítés. Ezt egy program nem írja át. Videó közben kilehet kapcsolni az AF-t. Másik program max annyit csinál fényképezésnél, hogy hosszú gombnyomásra fókuszál, és süti el. Nem auto a téma...
Ennyi, itt le is zártam ezt a kamera mizéria dolgot. De köszönöm, hogy próbáltál segíteni. Csak az a baj, hogy itt nagyobb a gond, mint egy kamera app váltás.
-
Mackó7
csendes tag
válasz
ToniSoprano #12524 üzenetére
Szervizben nem hajlandóak visszatenni a gyárit, azt mondják, csak a legújabb verzió feltételére jogosultak! Telenor üzletben mondták, hogy ha vissza akarok térni, nézzek körül fórumokon!(!!!)
Nekem a GB stabilabb és gyorsabb volt, hosszabb üzemidővel. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12713 üzenetére
Ez az : Clean ICS
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #12709 üzenetére
wwenigma bocs, a kérdést, a végén láttam, hogy Clean ICS-d van fenn. Ez a Clean ICs a Bagyusz féle ICS H1N1 5.8a, vagy melyik?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12709 üzenetére
Clean ICS néven keress rá, az van fenn. Az én tesztembol is csak az latszik, hogy ha nem hasznalod akkor nem merul.
Fakirr1: aki megteheti.
Jo nekem az öreg csehszlovak pisztolypáka.
butyek: IC-t nem vállalok be vagy csak kicsit de azt meg sok ónnal kell leszedni és felhajtani.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12654 üzenetére
Gyakorlatilag lelövöd a multitaskingot, ha ez neked nem okoz gondot akkor nem. Szerintem ilyen face értesítéseket nem kapsz meg max meg ilyenek. Csekkold le mik futnak a hatterben Quick System Info Pro-val.
Show must go on. Fonix probalja épp belémtörölni a lábát XDA-n, nem tudom miért nem itt akciózik... Ő a mai standup comedy következő fellépője.
mod: ó helló!
Bemásoljam vagy leírod ide is? Meg ha már ittvagy akkor akár elárulhatnád, mit is kell átírni hogy ne "égjen" be kép.
Csak a barátság kedvéért.
-
törölt tag
válasz
ToniSoprano #12540 üzenetére
A gond ezzel "csak" az, hogy meg tunák csinálni olyanra is,mint a 2.3-ban, csak akarniuk kéne...
Igérgetés van,volt , de tenni semmit nem tesznek. Samu középkategóriás készülékei is ezért szarok többek között.. support=kalap sz^r.. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12538 üzenetére
Szerintem hagyjuk egyelore mert nem tudtunk egy hullámhosszra hangolódni és elbeszélünk egymás mellett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12535 üzenetére
Meg van véve az a progi nekem, ismerem és használom is. Viszont továbbra is molyolni kell vele ha nem ragyogó napsütésben akarsz fényképezni. Bár a színhőmérsékletet még akkor is képes elcseszni néha.
Egyébként alcatel francia facebook oldalán találtam egy április közepei bejegyzést, amiben egy srác a tavaly októberi 4.0.4 frissiteserol kerdezte őket. Azt válaszolták hogy nincs betetrvezve update rá. Kezdem azt hinni hogy bizony a rossz végén vagyunk "annak"...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12533 üzenetére
Nem szeretem ha barmolni kell meg programokkal mókolni hgoy normalisan hasznalhassak valamit. Gyárilag jól működött, elcseszték. ITT görgess lejjebbb, vannak fényképek. Igen, egyéb progikkal lehet jobb képeket csinalni de meg sem közelítik az eredeti állapotot...
helixP: tagadod hogy az update rontott a telefon egyebként jól működő funkcióin?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Nem teszik vissza a szervízben, alaplapcserénél van esélyed hogy régivel kapod meg.
helixP: ne kezdd te is. Lefizetett alca hogy ezt mondd? Közelébe nem ér az ICS kamerakezelése a GB-nek, olyan szinten elqrták.
scorpio74: fastbootból inditsd a recovery-t! Első hsz!
Mackó7: Üdv itt is. Olvasd el az első hozzászólást azaz az összefoglalót a fórum tetején.
-
helixP
nagyúr
válasz
Visszateszik a 2.3.6-ot a szervizben...?! Na erről még nem hallottam...
2.3.6-ban jobb a kamera, körülbelül ennyi. De ICS+valamilyen külső kamera app és ugyanott vagy eredmény tekintetében.
Led tiltásra korábban linkeltek valamilyen 3rd party app-ot, keress vissza bátran. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12421 üzenetére
Kihangositasnal a mikrofonra szerintem rákapcsolja a zaj és visszhangszűrést és az erősítést is feljebb veszi.
Nokiáknak híresen jó a mikrofonjuk, ebből volt most per is mert védik a szellemi tulajdonukat. Szerintem ez igy normalis.
Fakirr1: igen igen.
De legalabb teltkarcsú válasz volt, hiszen nekik érdekük a darabszám.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ToniSoprano #12417 üzenetére
Ez nem korrekt szervíz , ez egy bullshit válasz. Gyakorlatilag azt mondta hogy fogalma sincs mi a baj mert bármi lehet, csak olyan köntösbe fogalmazta meg hogy az egységsugarú usernek egyből feláll rá az e-p3nis amint a válasz kéjesen körbeforgott a rúdon majd az ölébe érkezett.
Amugy igen, lehet hogy el van tömődve a mikrofonhoz vezető rész vagy akár gyengébb is lehet maga a mikrofon. A legegyszerűbb ha egy masikkal hasonló körülmények között kipróbálod, vagy utófeldolgozással erősítesz a hangon.
-
dinnje
aktív tag
válasz
ToniSoprano #12417 üzenetére
Nincs baj a telefonnal, ennyi hangerővel dolgozik videózás közben. Talán lehet növelni a hangerőt a rendszer bizergálásával, de azt tőlem okosabbaktól kéne megkérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged