Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, valaki leírná hogy melyikek a legjobb GB romok?
Üdv! -
-
Hempel
csendes tag
Helló!
Visszavinném a telóm a t-mobilehoz garanciába, mert meghalt a hangszórója. Jelenleg cm-10.1-201300624-UNOFFICIAL-cocktail van rajta. Hogy tudnám full gyári állapotba visszahozni?
-
enzahobi
aktív tag
válasz
bigman001
üzenetére
Androidra az egyetlen normális tisztító amit eddig találtam a Clean Master, amit leírnak róla azt el is végzi. A játekok meg azért lépnek ki mert kevés ramot szabadít fel nekik a rendszer. Ezt kivédendő:
-érdemes minden taskillert alkalmazást törölni a telóról (esetleg az maradhat ami nem fut háttében, de az is minek)
-build.prop-ba hozzáadni ezt valahova (ha még nincs benne): persist.sys.purgeable_assets=1
-leszedni egy greenify donate verziót (abba vannak az extra funkciók) + fölrakni hozzá egy xposed frameworköt hogy működjön is, greenifyn belül bepipáni a rendszeralkmazások fagyasztását és fagyasztani a play áruházat, a play szolgáltatásokat, stb ami magátol elindulgat (maps)
-ki.@szni egy csomó rendszeralkalmázát mint pl google backup-os dolgokat, keychain, qualcomm privinit (azt se tudom mire jó, de megy nélkülük is a teló) stb nem írok listát.
-ezen kívül van egy csomó mudul az xposed framewörkhöz lehet velük alkamazások engedélyeit módosítani (témázgatni is) stb, előbbire jó még a lucky patcher is.
H1n1 v5.8 a-t használok (+40 mb ram miatt is, köszi bagyusz
)
a fentiek elvégzése után normálisan megy a shadowgun is, (eddig mindig kilépegetett). -
alxza
csendes tag
Sziasztok!
Régebben kitöröltem a memkártyáról midnen recoverys mappát (én hülye) és rányomtam ma a telefonona recoveryre, és azóta android hiba képecske jön ki. Mit tehetnék? -
nemo007
tag
Na sziasztok itthagyom a fórumot ugyanis lg 4x re váltottam. További szép napot! és sok sikert bagyuszéknak, és köszönet az eddigi munkájukért végig az ő romukat használtam az alcán

-
monalala
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
De akkor már legalább egy árva pontot a mondatok végére. Ezek az 50-70 szavas mondatok egy kicsit durvák, így folyamatosan zúdítva.

-
B2man2
aktív tag
válasz
B2man2
üzenetére
Bocs nem fértem bele a szerkesztésbe:
ICS+ v1.2 /v1.3-t milyen cwm-el tehetem fel?
Itt bigman001 azt írta, hogy a v1.2-est cwm5-el tolta fel, de mistercheese letöltési oldalán cwm6-ot ír. Nekem ICS boot loaderes kéne, de a telefonomra cwm5 van flash-elve, amit nem szeretnék cserélni, mert az eddigi ics/cm romok backupjai ezzel vannak mentve.
Főleg az akksi üzemidő miatt érdekelne a dolog, különben a cm vonal is tetszik, a visszarugózással megbarátkozok szép lassan.B2man
-
B2man2
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szia!
Én a gépemen (K)ubuntu linuxot használok. Géptakarítást BleachBit-el, ubucleaner script-el, vagy Systemback rendszerfrissítéssel szoktam végezni.
Más:
Az ICS+ -on mért jobb az akksi üzemidő mint a h1n1-es romokban? Valami beállítás függő? Ezt nem lehet átrakni vhogy a CM romokba? Sajnos nálam gsm netezgetéssel (csak szolidan!) kb. 1,5 óra kijelzőhasználatot bír ha mázlim van. Opera Browser, vagy Opera minit használok.
B2man
-
bigman001
tag
ebben vitatkozhatnánk abban lesz másnak kára ha letölt egy jó progit??? nagy gépben meg 100x vernélek takarítsd ki a géped ki a géped kézzel rejtett mappák temp stb mikor azt hiszed tiszta tedd fell a you unistallert és azon belül a lemez tisztítót indítsd el és meglátjuk mennyire tiszta

-
pucz
senior tag
válasz
bigman001
üzenetére
Akkor ne itt vezesd le, és tanulj meg végre írni, meg ne duplázni. Hülyeségeket meg ne állíts, másnak a "kárára". Ezek a programok mind csak humbug, parasztvakítás. Semmit nem csinál.
Ja, és hogy a kérdésedre is válaszoljak, igen, próbáltam. Gépen is, telón is. Parasztvakítás, semmire való. Manuálisan is kitudsz mindent tisztítani, ez meg egy plusz app, ami csak fogja a vasat!(#18675) Athos.187:
Együtt érzek!

-
-
Athos.187
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Amióta fenn van a CM10.1 azóta nem tudok recoverybe bootolni. Próbáltam letörölni az OTU-t, és az AA Manager-t is, de így sem megy, csak annyit ír hogy "Waiting for device". Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet a probléma?
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
pcgamer01
üzenetére
lehet, hogy azon gb volt, ezen meg ics..elvileg gb jobb játékra
vagy elfogy a ram, ezt okozhatja pl. sok feltelepített alkalmazás, ami fut a háttérben/egy launcher + lockscreen-nel ugrott a játék/launcher/lockscreen, de ez előfordul egy sima nova launcher esetén is..
amúgy konkrétan milyen játék(ok) esetén fordul elő?
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni hogy a játékoknál miért lép ki állandóan a teló?
Megy a játék aztán kb 1perc és kilép minden játékból.
-
kaffau
csendes tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valamit, hogy CM10.1-en jobban menjenek a játékok? Tudom, hogy a GB jobb játékra, de akkor hiányoznának a CM extrák. -
Milestone2
nagyúr
Sziasztok.
Sokszor és sokan feltesznek kérdést a Governorokkal és az I/O Schedulerekkel kapcsolatban.
Próbáltam összefoglalni egy Logout blogban, amennyit én tudok.
Remélem van akinek segítettem.
Észrevételeket, javításokat, ha nagy baromságot írtam volna, szívesen veszek PM-ben. -
XXX003
tag
Sziasztok,van egy kis problémám.
Frisitettem a FOTA-an a camera fix-et(8,1MB),kamera nem lett jobb
,de azóta nincs mobilnettem.(ICS)
T-Mobile-os vagyok,őtlet??
THX -
bigman001
tag
megvan megtaláltam!!!! heuréka!!! akinek gb romja van annak ajánlani tudom az ics romok közül a [link] az ics v1.2 gb loadert 100% os an működik 3x gyorsabb mint a bagyusz féle cm 10.1 pedig a cpu hoz nem is nyúltam!!! kamera és a térkép kiváló nem fagy és nem dob le a hálózatról sem ki se kapcsol aksi 3x jobb szóval nagyon jóóóóóó!!!!! 5 ös recovery vel zip ként raktam mindent formáztam és amikor végzett és kiírja hogy sucessfull és reboot system akkor nem indítom újra hanem ismét csinálok egy wipe resetet pl így [link] és csak ütána indítom a rendszert újra és nagyon komolyan működik!!!!!!!!!!

-
siskad
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
oké, köszi!!!

-
siskad
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
köszi. végigolvasom...
csak az a gond, gogy amikre írtad, hogy később pont azok közül tudok csak választani. a többi nekem nincs benne a választékban. 
-
russija
csendes tag
CM 10.1 rommal miért nem ismeri fel a szgép. a telefont?
-
monalala
aktív tag
Mostanában állandóan random ujraindul a telóm (napi 1-2). Boot után ha megnézem az akku log.-ját akkor egy jó darabon üres a grafikon (kb. 1 cm. feketeség) Ha simán én inditom újra akkor ez az üres fekete rész csak 1 mm. Lehet az akksim sz@r vagy inkább a telóval van valami? Mondjuk mostanában igen hamar merül, egy napot alig visz el pedig nincs agyonnyomkodva. Kb. 2-szer jobban merül, mint a Blade3-am. Ha van valakinek ötlete szívesen fogadnám.
-
Ted-Mosby
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére

-
Milestone2
nagyúr
válasz
trebrona
üzenetére
Mi is a GOVERNOR?
Nem szakmaiag próbálom megközelíteni, inkább közérthetően, annak van értelme...A governor határozza meg, hogy a processzorod milyen MHz értékeket használ és milyen ugrásszélességekkel. Meghatározza mikor dolgozzon a CPU teljes kapacitással és mikor kerüljön minimálértékre. Ugye a teljesítményhez arra lenne szükség, hogy minél több időt töltsön maximálértéken, az akkumulátor pedig azt szeretné, hogy minél kevesebbet. A kettő közötti aktuális utat határozza meg a governor.LEGINKÁBB HASZNÁLT GOVERNOROK:
ONDEMAND (újabban ONDEMANDX)
Ez a governor arra törekszik, hogy amikor feladat érkezik a lehető leggyorsabban elérje a felhasználó által beállított maximum MHz értéket és minél lassabban hagyja el azt. Ebből következőleg kiváló gyorsaságot biztosít, az akkumulátor időre viszont az egyik legrosszabb hatású. Azoknak ajánlott, akiknek nem számít az akku élettartam, de amikor használja a készüléket teljesítményben a maximumot akarja. Az OndemandX már egy kicsit módosított változat. Kikapcsolt képernyőnél nem engedi a maximum freqvenciát, csak max. 500MHz-et. És akkubarátabban ugrál a frekqvenciák között, mint az Ondemand. Mindkét governor a SIO I/O ütemezővel működik együtt leghatékonyabban.
PERFORMANCE
A nevében is benne van minden. Első a teljesítmény! Amikor csak teheti maximális freqvencián hagyja a processzort. Minden feladatot maximum üzemmódban végez, még ha arra nem is lenne szükség. Készítőja alapgondolata az volt, hogy ha maximális sebességgel engedi elvégezni a feladatot, akkor az hamarabb véget ér és hamarabb engedi vissza alacsony fogyasztású állapotba. (A magánvéleményem, hogy a mai készülékek igen ritkán vannak feladat nélkül) Akkugyilkos governor.
POWERSAVE
Ennek is a nevében van minden. A felhasználó által beállított minimum freqvencián tartja a processzort szinte állandóan. Végtelen hosszú akku időket lehetne elérni vele, ha működne vele akadásmentesen a készülék. Nos aki csak és kizárólag telefonálásra használja okostelefonját, annak tökéletes.
CONSERVATIVE
Az alapötlet az, hogy csak akkor engedélyezi a maximális teljesítményt, ha sok feladat fut be egyszerre. Azaz minél kevesebb a feladat annál kisebb freqvenciánt fut, minél több process érkezik, annál jobban megközelíti a beállított maximál értéket a CPU. Ebből következőleg elég szaggatott teljesítményre képes, de barátian bánik az akkumulátorral. Úgy is szokták csúfolni, hogy egy lassú Ondemand.
INTERACTIVE (újabban INTERACTIVEX)
Hasonlóan az Ondemandhoz az Interactive is dinamikusan lépked a freqvenciák között a felhasználó által küldött feladatokhoz mérten. Ennyi a hasonlóság. Az Interactive lényegesen rugalmasabb. Jobb a teljesítménye, mégsem fogyaszt több akkumulátort. Nem tartja állandóan maximumon az órajelet, csak akkor mikor feladat érkezik. Abból a feltételezésből indul ki, hogy ha bekapcsolod a képernyőt, feladatot is fogsz adni. Azonnal felnyomja a maximumra az órajelet, majd egy időzítő figyeli, hogy történik-e valami és ez alapján dönt, hogy fokozatosan leengedi a freqvenciát, vagy sem. Az InertactiveX-et Imoseyon fejlesztette, még jobb egyensúlyra törekedett az akkumulátor és a teljesítmény között. Kikapcsolt képernyőnél a lehető legalacsonyabban tartja a CPU órajelét.
SMARTASS (utána SMARTASSv2, újabban SMARTASSh3)
Az Interactive alapján készült. Teljesítmény képessége a régi MINMAX-hoz hasonlítható. Az Interactive governorból pedig a tétlenség alatti működési formát vette alapvetésnek. Az új ötlet, amit hozott pedig az volt, hogy bármekkorára is van állítva a minimum freqvencia, teljesen felesleges, hogy tétlen állapotban 325MHz-nél magasabb legyen. Mivel Smartasst már egyik telefon sem használ menjünk tovább a SmartassV2-re, amit Erasmux fejlesztett tovább. Az ő ötlete az "ideális freqvencia". Felfelé eléggé erősen ragaszkodik ezekhez az órajelekhez. Alapjáraton két fő freq-je van az ébrenléti (bekapcsolt képernyő) és az alvási (kikapcsolt képernyő). Célja gyorsan elérni az ideálisnak ítélt freqvenciákat. Mottója: a SmartassV2 governor egyensúly a teljesítmény és a jó akkumulátoridő között.
Immár ez is elavulttá vált, az új kernelekben elérhető a SmartassH3. SmartassV2 paraméterekkel hangolt H3ROS, hatékonyabban kezeli az órajelet, nem emeli túl magasra ha nincs rá szükség, így ez esetleg vezethet jobb akkumulátoros üzemidőhöz.BAZILIANVAX
A SmartassV2 változata, agresszívebb órajel ugrásokkal, ettől jobb a teljesítménye, de akkumulátorzabáló.
LIONHEART (újabban LIONHEARTX)
Conservative-ből kiinduló governor. Tulajdonképpen csak a freq ugrások és a mintavételezési freq változott. Ettől jobb teljesítmény értek el, de gyengült az akkuhasználati idő. A LionheartX pedig a régi Smartass-ból kiinduló vezérlő. Ugyanúgy a freqvenciatáblákat változtatták meg, ettől gyorsabb lett és nem foglalkoztak az akkuidő rövidülésével.
INTELLIDEMAND
Intelligens Ondemand, amit egy Faux nevű fejlesztő készített....Ha készülékünk nagyon elfoglalt (játékok, GPS, benchmark) akkor Ondemandként viselkedik. Ha mérsékelten foglalt vagy üresjátaban van az Ondemandtól eltérő skálát használ, browsing módba kerül, ami azt jelenti, hogy az Ondemand aktuális értékénél egy lépéssel lejjebb veszi a frqvenciát, hogy kímélje az akksit.
HOTPLUG
Csak többmagos processzoroknál működik, ugyanis az az alapelve, hogy nincs mindig szükség két mag használatára, ezért minden feladatnál mérlegel és a segéd(másod)processzort csak akkor engedi bekapcsolódni, ha arra szükség van. Minden feladatnál meghatároz egy cél freqvenciát, majd az órajeltáblázatból az ehhez legközelebb esőt választja ki. Teljesítménye a közepesnél jobb, nyilván nem maximális, de az akkumulátorral nagyon jól bánik.
LUZACTIVE
Interactive kombinálva Smartass-sal. Megvariált freqvencialépcső jellemző rá. Samrtass-hoz hasonlóan az alvásprofil be van építve.
HYPER
Agresszív, okos, optimalizált, és smooth. OndemandX-ből gondolták tovább. A Deep Sleepből való visszatérésen fejlesztettek.
A KEVÉSBÉ HASZNÁLT (VAGY MÁR NEM LÉTEZŐ) GOVERNOROK:
USERSPACE
MINMAX
SCARY
LAGFREE
SMOOTHASS
SAVAGEDZEN
LAZY
WHEATLEY
ABYSSPLUG
BADASS
KTONNSERVATIVE
ASSWAX
SLEEPY
ZEN
SANJOSE
Mi is az I/O SCHEDULER (ÜTEMEZŐ)?
Multitasking operációs rendszereknél kötelező meghatározni, hogy a feladatok milyen sorrendben, milyen prioritások szerint legyenek végrehajtva. Az I/O ütemező határozza ezt meg, kiosztja, hogy melyik processz részesül előnyben, és ha több feladat fut egyszerre melyik mennyi "szeletet" foglalhat el a CPU-ból és a RAM-ból. Illetve ez határozza meg, hogy a nyitó és záró alkalmazások, milyen gyorsan és mennyi ideig tartsanak nyitva és zárjanak... Az I/O scheduler felelős még, hogy minél kevesebb legyen a keresési idő a lemezen.
Anticipatory
Simple
CFQ
Deadline
Noop
Row
VR
BFQ
Sio...hát ezekről részletesen, majd később :-)
Nekem megjelenik, de lehet azért, mert még nem zártam le, nem fejezztem be, és csak nekem látható...
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
404 - Not Found
Sajnos kérését nem sikerült teljesíteni, mivel a kért adat nem létezik.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the requested data does not exist.
http://logout.hu
-
bigman001
tag
válasz
siskad
üzenetére
föleg ugy hogy teljesen letöröltem mindent nem csináltam backupot és a cwm et is lecseréltem 5 röl hatosra mert rányomtam a flashre és átírta a gyárit de igy legalább indül a telóm kábel nélkül is !!! de visszatudom 2.3.6. ginerbierd tmobil v616 de ez az ics repül most úgy néz ki keresek de nem találok hibát benne

-
Milestone2
nagyúr
válasz
siskad
üzenetére
Elkezdtem.
Jó olvasást.
Majd még folytatom...
http://logout.hu/cikk/governorok_es_i_o_schedulerek/teljes.html
-
bigman001
tag
válasz
siskad
üzenetére
sokat köhögök evvel a v60 bootloaderral semmi nem megy fel rá sem a fota sem az otu bagyusz féle cm ek azt hittem jó lessz de egy kb egy hét mulva elkezdte a fagyást a kép remeg a térképen és a fényképezö szine szörnyü olyan mintha 1 megapixel lenne vagy még annyi sem ez a h1n1 v1.2 most minta ez lenne a legjobb a v60 as bootloaderes teloknak de még várjunk evvel nyilatkozni

-
loosht
senior tag
Egy új téma a romomhoz: RRwR Forest Theme v0.9
-
bigman001
tag
válasz
üzenetére
Szia Fakir! Van itt egy link az ics telepítéséről [link] itt az áll hogy ha leformázom a telefont feltelepítem a backupot restore és amikor végzett kiírja, hogy sucessfull rom és reboot system!!!! ilyenkor ö csinál még egyszer egy formázást és csak akkor indítja újra a telefont én sose csináltam ezt így, és lehet ez volt a baj hogy a telefonom mindig rossz lett??? kikapcsolt lefagyott stb....ezt így kell csinálni az ics vel is meg a bagyusz romjával is ???
-
kgymac
őstag
válasz
Tomcsi1987
üzenetére
Loosth blogjában van a patch leírása.
-
Angelus(hun)
tag
Kaptam egy visszautasíthatlan ajánlatot így egy P6-os örömteli tulajdonosa lettem. Ezennel én is búcsúzom ettől a jó kis készüléktől. További jó szoftverezést.

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Milestone2
üzenetére
teljesítményt megtartó, de akkukímélő beállítások
Ilyen nem létezik, valamit valamiert.
-
törölt tag
Ütemezésről,ilyesmiről már volt itt szó a fórumban,keressetek rá a keresővel... tweakeden nekem anno smartassv2 +deadline volt jó, cm-en meg az interactiveX +noop.. (nekem..)
-
Mentolka
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
CM 20130619 governorok: SavagedZen, InteractiveX, SmartassV2, Interactive, Conservative, Ondemand, UserSpace, Powersave, Performance
-
siskad
őstag
válasz
Tomcsi1987
üzenetére
a gyári gb-t?
nemo007: egész jó fotó

-
nemo007
tag
Hali lőttem egy szerintem elég jó fotót ot 995 el
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130828/976484_548051245258164_1183999270_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpglehet szakértők szerint nemolyanjó de szerintem vonalélesség is rendben van meg a színek

-
Tomcsi1987
csendes tag
válasz
kgymac
üzenetére
Szerencsére csináltam a GB ről backupot és így feléledt.
Bootloop alatt sikerült CWM be belépni és úgy.
Sejtettem hogy bootloader nem stimm..
A h1n1 CM10.1 ről azt olvasom gb bootloaderel nem talál simet
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Alavy6VJmNgNdFVkc0ZiUjQ2ZUp3bDFWZ3ZLcTM3V3c#gid=0De van GB bootloader sim patch de azt hogy rakom rá a telefonra,?
GB bootloader SIM patch https://docs.google.com/file/d/0B6Hxkga-UCyMWUQ5RFNmdXBaSzQ/edit?pli=1+ ha nem tetszik a H1n1 Cm10.1 visszatudom rakni a gbt?
-
siskad
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
szerinted.
oké, köszi! -
siskad
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
akkor szerinted ez a legjobb?
-
siskad
őstag
egyik opció sincs.
cm 10.1 06. 24. van fent. csak ezek vannak: noop, deadline, row, cfq, bfq, vr, sio -
Milestone2
nagyúr
válasz
loosht
üzenetére
Hát a row elég elavult scheduler.
Sorba állítja a feladatokat és nem enged rajta változtatni.
Ezért meg tud akadni, ha egy priority munka érkezik és nem tud előretörni.
A SIO már mérlegel.A Smartass nagyon gyors, engedi a hatalmas freq ugrásokat, de ebből következőleg energiazabáló.
-
-
siskad
őstag
na most már belegabajodtam az egészbe
. szóval ti milyen ütemezőt javasoltok?loosth: most cfq van kiválasztva.
-
loosht
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem tőled kérdeztem. Szerintem nem nézted a nevet, csak az avatart.

-
katona.peti
csendes tag
aham.és mi okozhatja a telepítés lassúságát.azt se értem,hogy mindig 100 mb körül van a ram az alk kezelőbe,de az elixir nevezetű programban 40-50 mb
-
Milestone2
nagyúr
válasz
loosht
üzenetére
Siskadnak válaszolva:
Ahol csak lehet a hotplug / SIO kombinációt.
Sajnos, igazándiból kernel módosítás nélkül, és OT995-re nem érhetők el a teljesítményt megtartó, de akkukímélő beállítások: ondemand plus, scary, wrexy, dekadance, lagfree, nightmare, smoothass, skywalker, zenx, wheatley, zzmoove!!!
A Hyper még egy jó, de nem ismerem mert nem használom.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
siskad
üzenetére
Szerintem a belassulást nem a túl alacsony minimum freq okozza, hanem az okozhatja (sok más mellett), hogy milyen governort és I/O schedulert használsz (ha már a cpu körül keresed a megoldást) vannak olyan governorok amik igen nagy időkéséssel reagálnak a cpuban történő dolgokra, vannak olyanok, amik túl gyorsan, vannak amelyek akkor is lépcsőzetes freq váltást használnak, még ha nem kéne akkor is.
Nejem telefonján cfq-nál meg deadline-nál voltak k. nagy laggolások, fagyások....
Én ha csak lehet a hotplug / sio kombinációt használom...
-
siskad
őstag
szerintetek nem lenne abból gond, hogy ugye a telefonban a minimum cpu-frekvencia 245 mhz. a maximum 1401. szóval nem lenne abból gond ha a minimum cpu frekvenciát felvinném 768 mhz-re? azt tudom hogy gyorsabban fog merülni. amúgy csak azért kérdezem, mert elegem van a belassulásokból.
katona.peti: ha csinálsz egy gyári visszaállítást ugyanúgy rootolt lesz a telefonod és ics lesz rajta csak minden alkalmazás letörlődik és minden beállítás visszaugrik gyárira. a mem. kártyát ugyanúgy fogja kezelni mint eddig.
-
katona.peti
csendes tag
Szia.Van olyan problémám,hogy nincs megfelelő térerő,dobja a gps jelet,lefagy, lassú sza..........nehezen telepít fel programot és töröl is le persze.2.3.6 gb volt rajta,most hivatalos ics fotával frissítve.Nemtom mit csináljak vele.Tegnap rootoltam ki.gondoltam ráteszem a bagyusz H1N1-ét,de még T...... garis és nem akarok annyira bele piszkálni.Ha formázom a memkártyát és a telefonon csinálok egy gyári visszaállítást ,mi fog történi????root ugrik?vissza jön a gb 2.3.6-os rendszer?valahol olvastam ,hogy nem fogja kezelni a memkarit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A megoldást Fakirr1 neve alatt lévő blogjában találhatod meg.
Nekem segített a hanyatt fekvő,nyitott hasú roboton 

)

) OTU-t is felteszed-leszeded, és újraindítgatsz.

,de azóta nincs mobilnettem.(ICS)