Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyundaikia
csendes tag
Köszi
Minden növénykém jól érzi magát,fejlődik, kivéve a Pogostemon Erectust. Már másodszorra telepítettem,de most is kezdenek elhalni a levelek és a szárak..nem értem az okát,mert kellőképpen lenyomo. A gyökerét a talajba,kapja a növénytápot,a világítást napi 10 órában és haldoklik.. mi lehet a gond? Ha nem tér magához,inkább másik növénykével próbálkozom és talán inkább zseléssel..mert arra is gondoltam,hogy nem mostam ki rendesen a gyökerek közül azt a szivacsos anyagot és emiatt berohad a talajban..ez lehetséges? (Bar a többinél akkor miért nincs ilyen gond..)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest