- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
Tottika
tag
válasz
kidpepi #15273 üzenetére
én sajnálom,mert tényleg még tegnap is azért jöttem haza bulibol hogy fel birjak ma kelni reggel...és nem szoktam senkit szivatni,pedig már nem 1x vertek át de tudom milyen kitolás a másikkal..Tényleg most ahogy beszéltünk telefonon akkor láttam az időváltozást,én végig a fél9ben voltam
Ha gondolod postán elintézhetjük és benne vagyok,hogy felejtsük el ezt a félreértésekkel teli,balul sült el üzletet -
Tottika
tag
válasz
kidpepi #15261 üzenetére
Üdv!!Nem állja meg a helyét a dolog...oda is mentem 2 emberhez akinél láttam laptoptáskát nem-e ő hozza laptopot...Nem volt a megbeszélt helyen az illető akit vártam.Sajna telefonom elromlott az nem volt nálam....9ig vártam a főbejáratnál...Gondoltam ha megbeszélünk egy fix helyet ott találkozunk,én nem tudom hol volt az ismerősöd de a főbejáratnál garantáltan nem!!!!
Jobb ha visszahúzod öcsikém a feketédet,mert én is adhatnék..de tudod mit.. adok is!
Kidepinek kérnék egy feketét a rosszul lebonyolitott laptopüzletért!!
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest