Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
greatchaos
addikt
hát nem tom, de sajnos nekem is volt ilyenem, hogy megbeszéltük monitort, hogy jó, meg minden, ill kitűnő állapot, olcsó is ráadásul... utazok érte 10km-t, aztán kiderül, a próbánál, hogy van egy kis gondja... (ekkor kúszik fel a fos a fejembe) törött volt az rgb kábel... elment a szine, aztán mozgatgatni kellett...
másik eset, hogy többszöri egyeztetés, sms, telefon után akartam venne egy 7300gt-t ddr3-st. aztán ok, minden ok. ezért is utaztam nemkeveset, aztán kiderült, hogy ddr2. ekkor érdekes színűre váltott a fejem...
aztán nem is az, hogy utaztam 1-2k-ért,m ert világot láttam, de az a 4-6 óra, ami ráment, ezt igazán sajnálom!
-
Kobe
veterán
nem vágom mivel egyedi avatarról van szó - tudtommal 1 embernek osszák ki, de ha nevet is tudott váltani vhogy amit kétlek, eltérő a rang is, illetve akkor gondolom (lehet rosszul) hogy az összes hsznek átkéne íródnia névügyileg, ami nem történt meg....passz
ez a Ri/OS 5 titka marad, mint az hogy ki orvlőtte le kennedyt
-
greatchaos
addikt
inkább ez:
rendőrlány - tomi, ezt neked nem szabad még (18+)
Egy rendőrnő az álmom,
régóta ő rá vágyom.
Olyan szédítő, olyan megnyerő,
igazi rendőrnő.
Rendőrnő az álmom
régóta ő rá vágyom.
Olyan szédítő, olyan megnyerő,
igazi rendőrnő. A rendőrnő! -
Picco
addikt
engem a ezzel a hozzaallassal speciel megsertettel mar el is kuldtem a vermokusnak alcazott haverjaimat feletek
amugy szerintem igazad van, elnezeskeressel rendbe lehet hozni, senki nem karosult es az elado is csak ember(tudom vasarlas eseten neha hihetetlen) ezert teved is
-
greatchaos
addikt
a pirosakat is azért nem mindet adom meg (kivételek: ilyen ajánlás pl: neked is viszont, meg asonlók), mert ha valaki vissza akarja keresni, akkor nem fogja a kereső megmutatni neki... dehát csak a helyesen / nem pontosan!!!/ írt nevek kerülnek fel a listára... sztem, ha valaki jóvátesz bármit, azzal nem kap jópontot...
kis példa... valaki ellop 100 milliót, aztán árváknak ad 20 milliót... ezzel még a bűne nem tűnik el... de még akkor sem, ha 100 milliót ad az árváknak, merta bűne alól, hogy valahonnal lenyúlta, ez nem mentesíti...
-
matteo_szg
őstag
Ezzel meg az a baj, hogy akkor a piros pont lenne többértelmű. Mert szerintem nagyon nem mindegy, hogy valaki a veleszületett korrektség, üzleti érzék miatt kap-e piros pontot, vagy éppen azért, mert mondjuk több napnyi, heti cseszegetés után végülis elismeri a hibáját, ha úgy tetszik kártalanítja a károsult felet.
Értem én, hogy nem mindenki csaló, mindenkinél sülhetnek el balul a dolgok akár csak egy félreértés miatt is. Csak éppen a dolgok tisztázása után a pontrendszerben nem látszana, hogy akkor most a piros pontjait miért is kapta.
Pl. itt van djtoomi esete (sorry Tomi). Ha most ő mindenkivel rendezné az üzleti nézeteltéréseit, akkor a fekete pontjai mellé végülis megkapná a pirosakat is. Nem tudom, hogy a vele összezördülő ph-sok mennyire örülnének ennek. -
Picco
addikt
nemma, mirol beszelsz morra?
amugy csak h mindenki tudja udi kollega volt olyan rendes hogy a biopon-uzlet miatt rossz vizhutesemet elvitte aquaba gariztatni
latjatok emberek, szerintem ez a korrekt hozzaallasmod: lehet h nemsokara ujra kell ide irnom, raadasul nem is ujonc kapcsan, de remelem csak tulparazom
-
Fikás
csendes tag
Kedves Speed! A nem tudom milyen a lelki világod de én senkinek nem kívánnám, hogy gyújtsa fel magát! Felfogtátok min veszekszünk egy üres dobozon!!!Mert ha gari lenne vagy valami érték???Még a kártya árát sem befolyásolja, nem 60k tételekről beszélünk!!! Egyébként meg mondtam sok a dolgom, feledékeny vagyok, nincs lehetőségem elhozni mert vannak fontosabb dolgaim is ennél amiket cipelnem kell... és motmár csakazért sem hozom el!
-
Ősember
őstag
miért kell mindenért az országot hibáztatni?
ez az eset, ahogy a sértett fél is mondta teljesen az ö hibájuk. ö volt az elado, nehogy már a vevö mondja meg neki mit csináljon
különben meg ha nem is lenne jogi eljárás az azért van, mert értékhatár alatti összegröl van szo.
mod: szerintem amugy marhára nem ment külföldre az arc. aki olyan hülye hogy az aláirásába is kiirja a cimét az egyértelmüen el akarja hitetni, hogy ö márpedig csakazért is máshol van
-
PC-Style
tag
Épp az általad is leírt okok miatt eszünk ágában sincs nyakunkba venni semmiféle hercehurcát!
Csupán megosztom a tapasztalatainkat mindenkivel, hogy okuljon belőle. Ráadásul ügyes csapat lehet a háttérben, mert más íp-je mügé bújva, több ingyenes mail szolgáltató szerverén keresztül küldte a manus a maileket... a szálak pedig magyarok lakta déli országhatáron túlra vezetnek... és későn vettem észre. Ez van! Tehát érdemes odafigyelni.
Mindettől függetlenül bízom abban, hogy nem ez az általános és részemről továbbra is igyekszem bizalommal lenni a ph-közössége felé! Csupán igyekszem körültekintőbben eljárni és ezt tanácsolom mindenkinek! -
300 nap környékén lettem az... Kb. másfél hete...
De lehet valaki 180 napos korában is senior tag... Feltéve, ha aktív tagja a PH!-nak és értelmes hozzászólásokat kreál. Szám szerint 800 hozzászólás szükséges hozzá (kombináltan).
Nem vagyok régóta tag, de szeretek itt lenni. Időm is van bőven, ha tudok segítek akinek kell, ha nekem kell segítség, segítenek.
Azért látom te sem tétlenkedtél az elmúlt 593 napban. 3420 piacos hsz. nem semmi...
Üzletet is bonyolítottam párat, mindegyiket sikeresen. Panasz eddig még nem volt, ha rajtam múlik nem is lesz.
Hagyom az OFF-ot... -
greatchaos
addikt
töprengek rajta én is, az példáját alapul véve adtam meg neked is, mert pár hete ő is kapott egyet, de végül (most tudtam meg, hogy nem ő volt a hunyó... átsiklottam felette...)
mindkettőtöktől udi mostaniját, és g@bo garos-lapos 1-1 negatívját törölni fogom egy feltétellel:
HA MINDKETTEN ELNÉZÉST KÉRTEK A MÁSIKTÓL A 2 NAPJA TARTÓ MOCSKOLÓDÁSÁÉRT!
-
g@bo
nagyúr
Ne lázadj, bevágod a topikiomba, kell a kártya, hivjalak, hivlak egyszer:
jaj, a haverom sajna offline, majd 1 óra múlva visszahivlak.
2 óra múlva érdeklődök.
jaj, még mindig. majd hivlak.
utána nagy kuss. miután kiakadtam, és elküldtelek a p.. ába, kiböktek, a haver nem off, csak nem érdekli a bót. mindezt korrektül, engem visszahivva elfelejtetted megtenni.
szal a pofa lapos. sumák vagy ha a szitu úgy alakul. és nem titkolom, kiborul a bili, ha ilyen emberekbe botlok, és leirom a véleményem, privátban. tudomásul vetted, ennyi.
amit ide kiirtam, az publikus.
nem látom UDI feketepontját. elfogult a táblázat? akkor nagyon nem korrekt.
én eladtam a karit, 20 perc alatt, szal nem az a gond, de rühellem a hivjál, majd átverlek szitut. ne más kontójára riszáld magad.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest