- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szilárd007 #2208 üzenetére
nem akarok rosszindulatú lenni, de ez tényleg eléggé gerinctelen húzás volt, odaigérni valakinek, és utána eladni másnak.
Néha én is összefutok emberekkel, akik 20fillérért a tehenet meg.... , és ha az elvet nézzük, akkor teljesen mindegy, hogy 20fillér, vagy 20e huf. Adott szó, az adott szó.
És nem attól függ, hogy a sértett megbocsájt, vagy nem, hanem ez egy etikátlan, gusztustalan cselekedet. Az, hogy öszintén bevalja, hogy gerinctelenséget követ el valaki, arra hivatkozva, hogy legalább bevallja, az egyrészt jó, mert legalább felvállalja, de attól még semmi nem változik a kiindulási probléma körül! Most vagy rendesen osztjátok a negativ pontokat is, vagy az egésznek nincs értelme, hogy átba..-ok valakit, utána kinyalom a se.......ét, és rendben van. Nem, nincs rendben, akkor van rendben, ha tartom magam az igéretemhez.
Azt gondolom, egy kis nivót nem ártana tartani azért!
Szerény véleményem szerint, ennyi!
Üdvözlettel:
Sanyi -
udi
őstag
válasz
Szilárd007 #2196 üzenetére
Mint mondtam megértelek maximálisan.
De a pénz beszél a kutya meg ugat.....és sajnos nagyon sok az a 10K.
Inkább abban látom a problémát hogy ezt nem mondta neked mert akkor most a tied lenne a kari bár picit többért.Ezt legközelebb meg is fogja tenni az eladó,mert belátta ezt sztem.
-
shouryuken
senior tag
válasz
Szilárd007 #2200 üzenetére
Tény és való, hogy ebből a szempontból nem voltam fair. Megpróbálom jóvá tenni!
üdv!
-
shouryuken
senior tag
válasz
Szilárd007 #2193 üzenetére
Sziasztok!
Ez így volt, de nem bánom!
Egyáltalán nem érzem átverésnek a dolgot, főleg, hogy időben szóltam. A "nem keresek" rajta a feltűntetett árra volt értendő.
Annyiban érzem magam hibásnak, hogy nem licitnek írtam.. legközelebb így lesz, hiszitek vagy nem nem tudtam, hogy a kivásárlás itt nem szokásFelajánlottam Szilárdnak, hogy hétvégi bécsi kirándulásomon körbenézek neki kari ügyben, de akkor inkább busás haszonnal értékesítem, úgyis olyan kis gonosz megbízhatatlan pénzhajhász vagyok ;)
a becsületről meg annyit, hogy nekem is tálaltak már meséket (tuti abban az esetben is kivásároltak időközben), hogy miért nincs meg az áru. Én legalább bevallom, hogy nekem számít 10k!
-
szjoci
őstag
válasz
Szilárd007 #2196 üzenetére
osztom a véleményed, én is voltam már úgy párszor hogy ráígértek a már lefoglalt cuccomra és nem adtam el. Persze szvsz ritkák az ilyen "hülyék" mint mi akiknek fontosabb a betyárbecsület mint a pénz...
szerk.: mondjuk pont a másik oldalon állsz most, de gondolom ha fel vagy emiatt háborodva te sem csinálnád másképp
-
udi
őstag
válasz
Szilárd007 #2193 üzenetére
Nem korrekt amit csinált de sajnos a pénz diktál.
Nem hiszem hogy ezért ne kéne vele üzletelni,csak tudni kell hogy ha ráigér valaki az ajánlatunkra akkor alul maradunk
Hányszor jártam én igy......sőt még a talira is elmentem és az eladót el sem tudtam érni....
Aztán este rákérdeztem és mondta hogy már elöző este eladta csak elfelejtett szolni
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bluetooth hangszórók
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest