Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
válasz
sptkyle
üzenetére
Boyi MP5 tapasztalatotok ha van az engem is erdekelne, mert a boyi nem gyart mp5-ot
amugy nekem 2 boyi m4-essel is van tapasztalatom, de a lotyogesek kikuszobolese utan nem sok gond van vele, persze nem kell 3millio fps-es rugot belevarazsolni
abban meg igazad van, hogy a g36 minden gyartonal muanyag, csak muanyag az ABS es muanyag a fiberglass is, taperolj meg egy JG-t es utana egy CA vagy Marui g36-ot, erezheto a kulonbseg
fogaskerekek nem nagyon kopnak el a markasabb fegyverben sem, mert azokban is acel van, mint manapsag a fegyverek 99%-aban, normalis helyrol meg olcson lehet barmit venni a GB-be, nem kell egybol systema cuccokkal telepakolni
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Logitech MX Master 3S for MAC
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amugy nekem 2 boyi m4-essel is van tapasztalatom, de a lotyogesek kikuszobolese utan nem sok gond van vele, persze nem kell 3millio fps-es rugot belevarazsolni