Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    Sziasztok megint. Jó rég nem írtam ide (read only üzemmódban voltam), pedig időnként nagyon bizsergett az ujjam, hogy beszoljak, dehát a jo airsoftos türelmes... meg megtették helyettem mások.
    Mint régebben is említettem a support postot céloztam meg (sajnos azóta nem sok előrelépést tehettem az ügy érdekében, így igyekeztem ezt a feladatkört sima hi-cap-ekkel betölteni.. nagyrészt kevés sikerrel) Azt kell mondjam 1 év játék után (Hálisten mostanában többször is volt lehetőségem játszani egy 249-essel is) , hogy engem az isten is supportra teremtett. :D
    Szóval a projekt ujra lendületet kap. Ha valaki lát olcsón sl8-at/sl9-et (igen, tudom, hogy nem épp support fegyver, és nem leszek autentikus) az szoljon. :) Esetleg g36E-t.
    A lőtávhoz hozzátéve csak annyit mondanék, hogy még tavaj jött hozzánk valami csapat az ország másik feléről (fogalmam sincs hogy jutott eszükbe pont hozzánk), és olyan profi, összeszokott csapatmunkát produkáltak, hogy öröm volt még a vesztes csapatban is lenni. Természetesen az akkor alakulgató rajunkat szétverték 10-ből 10x :D , de ezen nem segített volna a nagyobb lőtáv sem. (nekik sem volt :P)
    Én azt mondom, hogy az ember először tanuljon meg játszani, tűzpárban/rajban mozogni, és csak aztán gondoljon a tuningra. Nekem a 350fps tökéletesen elég:)
    (na továbbra is csak olvasgatok.. nem akarom én osztani az észt.. arra vannak itt sokkal tapasztaltabb emberek.)

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák