- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Na akkor most már én sem értem...

Kérdésed volt először a 80 m-es lőtáv AEG-gel. Mivel az airsoftot tudtommal találatra játsszák, ezért a kérdés lényege a 80m-es HASZNOS lőtáv volt. Szerintem.
Utána a felhördülésekre volt a válaszod a te fegyvered 65 m-es lőtávja, amire nem mondtad, hogy NEM HASZNOS lőtáv, és ami már lecsökkent 50-55 méterre...
Ahogy az általad említett fórumtárs is megjegyezte, az övé is elvisz 65 métert a megadott módon.
De mivel még mindig találatra játszunk, így nehéz lesz sikeresnek lenni. Maximum talpas gránátvetővel lehet próbálkozni, amit a vietnámban harcolok témájú Norris filmekben látni.
De ez csak az én véleményem. Viszont válaszadás előtt érdemes lenne megrágni meg párszor átolvasni. Tudod, csak a félreértések elkerülése végett...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest