Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rustysaw
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Valóban nem kell sorozatlövés. A hosszított tárkioldó annyit takar, hogy jobban kiemelkedik? Mert akkor az nem sokat segít, ugyanis eleve nem ér el odáig a hüvelykujjam, legalábbis a 1911-es mintájú fegyvereken a markolatpanelek vastagsága miatt (hacsak azokat nem lehet cserélni kevésbé domborúra/vékonyabbra). Ugyanígy nem érem el pl. a S&W M&P9, vagy a HK SFP9 típusokét sem. A Shadow 2 nagyon bejövős, de gondoltam, még adnék esélyt másnak is. Néztem ssp1 videókat, eleve nekem tetszik ez a colt forma, ha tudnék rá megoldást. Mivel a t4e az egy Glock, ezért inkább más jellegűvel bővítenék. A fogás és ezáltal a kezelőszervek elérése kulcskérdés a pontosság mellett. Kérdezgettem az AI-t is, de olykor eléggé mellétrafál, a fórumozó régi motorosok gyakorlati tapasztalatára inkább támaszkodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer Egér RGB!!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest