- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok. És az M4-esek mellett szól, hogy sokkal jobban tetszik is. Ellene pedig, hogy mint mondtam, nem lehet kapni, illetve ami biztosan lesz, annak igen hülye a kinézete: vagy külső PEQ-et kell a railre rakni, nem is a kisebbik fajtát, hanem a többi gyártóhoz képest a DBoys asszem egy jóval nagyobb akksitartót ad hozzá (kösz, nem jön be, akárki akármit mond). Ami kicsit a full fém fegyverek ellen szól hogy majdnem 5 kiló, azt cipelni egész nap....jó, tudom van olyna aki megpakolja mindennel és lesz vagy 7 kiló és ellövöldöz 12 ezer golyót egy nap, de én nem ilyen vagyok

Ami meg megfizethető (??) az 45ér ugye olyan aminek egy ál-hangtompító van az elején, amit még leszedni sem lehet mert a cső végigmegy benne. Elég játékfegyver kinézetet kölcsönöz ezzel neki, pedig az M! alapból egy egész komoly kinézetű holmi...tényleg nem lehet szerezni mostanság sehol JG M4CQB-t ? :S
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Spórolós topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Yettel topik
- Assetto Corsa Rally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest