Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz BaKeSZ87 #2941 üzenetére

hát figy, valszeg telefon hatásosabb, de ez ügyben írtam más (kevésbé nívós) boltnak is, rövidebb idő alatt válaszolt. Volt amelyik este fél 10kor, de visaszírt, nem, nem gmail es címről hanem a boltiról.
    2-3 munkanap alatt én azért emgválaszolnék egy nyamvadt emailt 2 sorban. Van termék/ nincs termék de 2 hét mire megjön viszlát. Kb ennyi :) Ha hatalmas multi 10 millió ügyfele közt elveszek, hát legyen, d enem hiszem h 80 ezer emailt kapnak 2 nap alatt :)

a HK 416ról nem ez az egyetlen review, többek között ez is jól bemutatja. Az hogy valaki megszakított vele egy menetet. Hát, nem tudom, de azért ahhoz valószínűleg a user részéről is kellett némi tudás, máshol nem olvastam erről mint szériajelenségről. Körültekintően szerel az ember, valószínűleg megúszható lett volna a szitu. Ciki.

Az arcvédővel kapcsoaltban már írtak h van, de vlaszeg kihagyom. Elég órmótlan darabnak nézem sajna a műanyag lehet nyomja a fejem (vízfej suxx :D ) és párásodik ahogy sok esetben hallom. Valami épkézláb megoldásként én egy bevetési maszkra gondoltam valami védőszemüveggel, ami valszeg olcsóbb és még kényelmesebb is. Viszont félek attól, hogy maga a maszk nem elég. Van olyan maszk esetleg ami kifejezetten ilyenre lett tervezve és valami bélelt, az arc alsó részére illeszkedő dolog?

Új hozzászólás Aktív témák